Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги внимавайте, измамник!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги внимавайте, измамник!!!!

В тунинг.бг човек с ник: katineca, От София е, номера му е 0885893584, представящ се за Цветан Костов е измамник!!!!

Предложи ми бартер телефон реплика на Айфон за сд което продавам. Съгласих се, разбрахме се да ги пратим в един ден по еконт, като всеки може да види пратката си предварително,без наложен платеж(символичен от 10ст за да може да се видят), и двамата да ги пратим, да разменим данните и на др ден рано сутринта от офис да си ги приберем по живо по здраво!
    Уви днес бе уречения ден, когато отидох в еконта сутринта, имаше пратка, но вътре имаше кутия от телефон на някаква нокиа, и книжки и едно счупено зарядно от моторола, за да тежи.
    Предпазливостта ми ме спаси да ме излажат, като сд-то не в в рацете на този долен мерзавец,благодарение на роднини в еконт сд-то бе задържано и пратено отново към мен!! Направих опити да се свържа с човека незабавно, но той затваряше телефона. Пуснах му няколко смс-а, предупредих за него в еконт и в тунинг форума. Опита се да ми обясни, че е грешка, и объркали пратките му, но от еконт казаха че е имал само една пратка. Излага ме най-долно.
    Бъдете нашрек и винаги искайте опция да се види ако не го познавате човека мн добре, измамници много!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    В тунинг.бг човек с ник: katineca, От София е, номера му е 0885893584, представящ се за Цветан Костов е измамник!!!!

Предложи ми бартер телефон реплика на Айфон за сд което продавам. Съгласих се, разбрахме се да ги пратим в един ден по еконт, като всеки може да види пратката си предварително,без наложен платеж(символичен от 10ст за да може да се видят), и двамата да ги пратим, да разменим данните и на др ден рано сутринта от офис да си ги приберем по живо по здраво!
    Уви днес бе уречения ден, когато отидох в еконта сутринта, имаше пратка, но вътре имаше кутия от телефон на някаква нокиа, и книжки и едно счупено зарядно от моторола, за да тежи.
    Предпазливостта ми ме спаси да ме излажат, като сд-то не в в рацете на този долен мерзавец,благодарение на роднини в еконт сд-то бе задържано и пратено отново към мен!! Направих опити да се свържа с човека незабавно, но той затваряше телефона. Пуснах му няколко смс-а, предупредих за него в еконт и в тунинг форума. Опита се да ми обясни, че е грешка, и объркали пратките му, но от еконт казаха че е имал само една пратка. Излага ме най-долно.
    Бъдете нашрек и винаги искайте опция да се види ако не го познавате човека мн добре, измамници много!
    Ти си късметлия!
    Евала, че си успял да си върнеш стоката.
    Е такива заслужават да им пратиш артилерийска шашка и да им изпепели мозъка крадлив
    Пусни жалба в полицията, явно телефонът му не е предплатена карта щом не го е изключил след "размяната".
    sigpic

Comment

телефона и на предплатена карта да е вече нали са регистрирани , но някави доказателства има ли при курирера че съдържанието на пакета е било еди какво си ,а чрез разпечтки от съобщенията които ти е пратил ще може да се докаже , че те е подвел .
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
      sigpic

Comment

E как ще докаже нещо, просто с непознати и разни случайни педали винаги бъдете нащрек, аз просто не купувам и не предприемам нищо с такива
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

В системата на еконт го въведоха, полицията няма нищо да напрви, имам съобщенията ни, но това не е доказателство, важното е че не ме излагаха! Пазете си вещите
          sigpic

Comment

Браво, мерси че ни уведомяваш за такива измамници!
            Късмет си имал пак, щото можело и без СД-то да си останеш...
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Колега, аз казах ли ти че тоя Ай-фон не е добра идея ... Хубаво че си имал познати и не си се опарил..Иначе бартер по тоя начин с непознат човек си е 90 % риск да те излъжат. По-добре слагате едни и същи наложени платежи от да речем 150 лв и опция да прегледате пратката и така и двамата плащат по 150 лв за да неутрализират разходите..Но пак има пропуски в този метод но не чак толкова риск.
              Last edited by ReLeFNIQ; d.m.y г., 22:52.
              AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
              Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
              AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Приятел трябваше да се посъватеваш с роднините ти(моите колеги)как да стане най-безопасно а именно,пращаш с 1000лв наложен платеж след като проверите и двамата че получавате това което сте се разбрали с един тел.разговор занулявате наложения и всичко е 6+
                Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                Alfa Romeo GT 1.8 TS
                Yamaha R6

Comment

Аз така и опазих сд-то!
                  sigpic

Comment

Working...
                  X