Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за мерцедес

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за мерцедес

Сори че задавам тука въпросите , но колегите от форума на мерцедес не обичат много много да споделят каквато и да е информация , абе с една дума скръндзи.
    Имам едно иконка на мерцедеса гума с посока на въртене се едно е изобразена и свети оранжево ,но не всеки път какво означава.
    И също така мерцедеса е с въздушно окачване има копче само за напомпване , а когато го взех се регулираше сам барах копчалаците и сега стои много навирен гъза има ли начин пак да си го направя автоматично да си се регулира.

Става въпрос за вито v220 112 cdi
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

до колкото имам спомен май став авъпрос за мерцедес вито ако не се лъжа резрвна гума има ли защото има модели без и там беше при спукване на гума вместо патеричката гумата се пълни с нещо като желе и пак изкара 80 км мисля че индикацаията беше тази не съм сигурен ,но май беше това
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
      до колкото имам спомен май став авъпрос за мерцедес вито ако не се лъжа резрвна гума има ли защото има модели без и там беше при спукване на гума вместо патеричката гумата се пълни с нещо като желе и пак изкара 80 км мисля че индикацаията беше тази не съм сигурен ,но май беше това
      Имам резервно гума.
      Мене ме съмнява да не е нещо с блокажа или нещо по гумите но просто такава иконка виждам за пръв път.
      Ако никой не се сети утре ще я снимам да видим.
      Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
        Имам резервно гума.
        Мене ме съмнява да не е нещо с блокажа или нещо по гумите но просто такава иконка виждам за пръв път.
        Ако никой не се сети утре ще я снимам да видим.
        Най добре снимай иконката и копчалъците,че никакъв спомен нямам.
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Цъкни едно фото да го видим.Имам съменение,че е за налягането на гумите.Може и да е свързано с въздушното ти окачване.Най добре дай фото, пък ще видим
          Range Rover Vogue 4.4
          Rexton 270 cdi
          Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
          Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Ако има схема с четирите гуми и свети едната....е налягане в гумите.....поне така е при други модели с датчици в джантите.......
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
            X