Първоначално публикувано от ralitsa_tsvetanova
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся лекарството Лудиомил *Ludiomil*
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеЩе проверя какво мога да направя, но се съмнявам да изкочи нещо. Аз имам възможността да търся в снабдителната мрежа, но ако има залежали бройки то няма да е при тях, а отдавна ще е отишло някъде по аптеките. В сличай, че открия нещо ще ти пратя ЛС.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
ровейки в нета за генерика на това лекарство (основното му химическо название, а не търговското) попаднах на някакви сайтове на немски с обявени цени
не знам дали не може да се поръчва от тях и по какъв начин, защото немски не разбирам
а и не намерих генерик
за незапознатите - много лекарства след като им изтече патента се продават с различни имена, но с еднакъв химичен състав - като прословутата ацитил-силицилова киселина (аспирин)
мъж ми ми каза, че дадено лекарство може да се поръча на вносител да го внесе, дори да няма официален редовен внос, съответно те вероятно ще се чувстват длъжни да ви оскубят за доставката, но могат да го внесат
т.е. отговор: няма внос, означава само - цакайте си и ще го имате. но може да попаднете на лелка, която и е през онази работа, какво вие искате, но потърсете по-правилен човек. трябва да могат да ви го внесатАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Добре де, защо трябва да е толкова сложно, след като и предложих на колежката да и го донеса от Гърция ако там наистина го има?! Освен това не знам дали тя си следи темата, но някак си очаквах да реагира след като и казах това. Да не прозвучи грубо от моя страна, но без потвърждение не бих го купил. Нещо да се нагърбвам със сравнително отговорна задача за този и онзи без да са ми дали зелена светлина за действие... Прощавайте ама ако стане така, че го взема какво ще го правя после? Зарежи парите, които ще съм похачрил. Въпросът е принципен. Да беше за MUROMAN, него го знам, но колежката явно случайно е попаднала на форума, чрез някоя търсачка и каквото и да си говорим ми е непозната. А дори и да не е случайна пак ми е непозната.
Иначе както написах още в началото на темата лекарството има заместител, но не ми е работа да го споменавам. Подобно решение трябва да се вземе от лекуващия лекар!
Btw ако все пак колежката реши да се възползва от предложението ми да има предвид, че има вероятност (и то доооста голяма) да не стане за идната седмица, ами за по-следващата. Демек началото на юни месец.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеAз си го усигорих от Гърция с връзки в БГ го няма почти никъде.Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех
Comment
-
митко, вчера колежката ми звъня по телефона, попаднала е случайно на форума, аз й обясних точно това, което написах и тук по-горе, защото това вече не е единичен случай, и друг колега ми беше писал
моля ви, не искайте от мен да ви намирам каквито и да било лекарства, аз не съм дистрибутор и нямам нищо общо с фармацевтиката
това че се намесих в тази тема беше съвсем случайно и в опит да помогна на муроман
а и мъж ми не е в бизнеса също, просто има вземане-даване с медицински лица по съвсем друга линия, което в случая не е по тематаАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Това чудо си има аналози, но дали се продават у нас не знам.
Maprotiline
Maprotiline (DCI)
Синоними: Ludiomil (Novartis), Aneural (Wieth), Deprilept (Promonta), Maprolitin-Neuraxpharm (Neuraxpharm), Maprolitin HCl-Ratiopharm (Ratiopharm), Psymion (TAD).
Лекарствени форми: Ludiomil - drag. x 10 mg, x 25 mg, x 50 mg et x 75 mg, sol. 2% fl. x 50 ml (1 gtt = 1 mg), amp. x 25 mg/2 ml; Aneural - film-tabl. x 10 mg, x 25 mg, x 50 mg et x 75 mg; Maprolitin-Neuraxpharm - film-tabl. x 25 mg, x 50 mg et x 75 mg, amp. x 25 mg/2 ml; Maprolitin HCl-Ratiopharm - film-tabl. x 25 mg, x 50 mg et x 75 mg; Psymion - film-tabl. x 25 mg, x 50 mg et x 75 mg.
Ей му и листовката...
http://www.bgstuff.net/zdrave/lekars...35-maprotiline
Така като гледам за какво иде реч, по-добре пак при доктор... че тия хапченца, не са за пиене на своя воля.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениемитко, вчера колежката ми звъня по телефона, попаднала е случайно на форума, аз й обясних точно това, което написах и тук по-горе, защото това вече не е единичен случай, и друг колега ми беше писал
моля ви, не искайте от мен да ви намирам каквито и да било лекарства, аз не съм дистрибутор и нямам нищо общо с фармацевтиката
това че се намесих в тази тема беше съвсем случайно и в опит да помогна на муроман
а и мъж ми не е в бизнеса също, просто има вземане-даване с медицински лица по съвсем друга линия, което в случая не е по тематаThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
Comment