Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся лекарството Лудиомил *Ludiomil*

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся лекарството Лудиомил *Ludiomil*

Търся лекарството Лудиомил *Ludiomil* .
    Търся го за леля ми , тук в София обиколих доста аптеки ,но почти навсякъде се е изчерпало.
    Трябва ми 25 mg x 30 тази разфасовка.
    Не е скъпо към 5 лв , но го няма .

Моля предимно колегите извън София/тук ,ако някой намери още по-добре/ да проверят из техните големи аптеки.

Предварително Благодаря.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

С рецепта ли е?
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
      С рецепта ли е?
      Да ,но лелята има рецепта за него.

Comment

Познавам разни хора, които се занимават със зареждане на аптеки и разпространения на лекарства. От това по-сигурно здраве му кажи. Ще ги питам, но ако при тях го няма значи може да разчиташ само на някои последни бройки ако изкочат от някъде. Сега ще им звънна и като имам новини дали го имат ще ти пиша.
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Звънах на Санитата казаха ми, че няма внос
          Иначе в аптеките на Марешки никой не ми вдига телефона
          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

На бул.Гешов има една денонощна аптека.Точно на пешеходния сфетофар срещу центъра по хигиена.Винаги е добре заредена макар и малко по-скъпа (за някои неща).
            АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
            http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Ако производител е Софарма ... обади се ... ще намериме
              „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                Търся лекарството Лудиомил *Ludiomil* .
                Търся го за леля ми , тук в София обиколих доста аптеки ,но почти навсякъде се е изчерпало.
                Трябва ми 25 mg x 30 тази разфасовка.
                Не е скъпо към 5 лв , но го няма .

Моля предимно колегите извън София/тук ,ако някой намери още по-добре/ да проверят из техните големи аптеки.

Предварително Благодаря.
                Моята информация е, че няма внос на лудиомил и няма да има за съжаление. Това казват от големите складове. Другата информация е, че изобщо е спряно от производство от фирмата производител. Не знам кое от двете е вярно. Лекарството се дистрибутира от Новартис Фарма. Тук във Варна също го няма никъде.

Има две възможности: едната - лекарството да се потърси в съседните държави - Гърция, Турция и пр. Другата възможност - лекарството да се смени с друго, което има сходен профил на действие. Понастоящем има доста алтернативи. Леля ви е добре да се обърне към специалиста, който е препоръчал лудиомила. Поздрави и успех.
                Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

За съжаление вярната информация е, че е спряно от производство. Поне такава информация ми дават от вносителите, но е факт, че внос няма да има дори някъде да може да се намери. Оптада и от списъка на задравната каса това лекарство... Общо взето не е ясно защо го изписват лекарите. Има си заместител, но най-уместно е вместо да го цитирам тук да бъде изписан от лекуващия лекар. Само с това мога да помогна на този етап. Ако й изпишат нещо друго и пак имаш проблеми с намирането казвай. Ако го има на пазара шанса да не успея да ти го намеря е под 1%. (което все пак не е за подценяване де)
                  Last edited by detelazurno; d.m.y г., 11:25.
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                    За съжаление вярната информация е, че е спряно от производство. Поне такава информация ми дават от вносителите, но е факт, че внос няма да има дори някъде да може да се намери. Оптада и от списъка на задравната каса това лекарство... Общо взето не е ясно защо го изписват лекарите. Има си заместител, но най-уместно е вместо да го цитирам тук да бъде изписан от лекуващия лекар. Само с това мога да помогна на този етап. Ако й изпишат нещо друго и пак имаш проблеми с намирането казвай. Ако го има на пазара шанса да не успея да ти го намеря е под 1%. (което все пак не е за подценяване де)
                    На нея и предписаха друго и понеже е пила с години Лудомила и новото и старото си умешаха и положението стана страшно.

Comment

http://www.bgstuff.net/content/view/2335/557/
                      От това разбирам че лудомил е название на лекарството произведено от Novartis, нещо като запазена марка, иначе съставката е мапролитин. Тоест искам да кажа че мойе да се намери под друго име. В линка има примери .Успех

Comment

Колега МУРОМАН, писал съм ти на ЛС, дано ти е от полза. Поздрави.
                        Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

В средата на годината се очаква да се внесе.С каква доза го приема ?
                          мене ме нема, в целата схема........

Comment

намерихме лекарството
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Този Лудиомил ни взе душата, имате ли представа дали някъде е останала кутийка-две за закрепване на положението докато започнат да го внасят отново (а дано!), Моля ви хора помагайте- това е единственото лекарство което помага.... и наистина е много необходимо

Comment

Working...
                              X