Известие

Collapse
No announcement yet.

ЕС - 2007 или 2008 - въпрос на гледна точка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЕС - 2007 или 2008 - въпрос на гледна точка

розовото и съответно черногледото отношение към ЕС-то и нашето приемане в тази организация много зависят от това кой какво чете

ето ви един доста интересен анализ във Франкфуртер алгемайне цайтунг

http://mediapool.bg/show/?storyid=116465
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

АЗ мисля , че каквото и да се пише, Балгария много е направила вече и приемането и на 1.1.2007 е почти сигурно

Comment

Търтей ако се разровиш - мисля че бях писал преди месеци , че приемането ни 2007 или 2008 въобще няма да е по обективни причини, а по скоро въпрос на политика. Е, това се казва и тук-познах
      Иначе журналиста е много прав за последиците. Особенно за това как ще повлиае на бъдеши членове и на стабилността на региона. А като имаш впредвид, че дори в Бг с всеки изминал месец подкрепата за пресъединяване намалява - представи си предсрочни избори и победа за партия която е против ЕС и НАТО (вече знаем че настроенията се менят бързо, а в екстремна ситуация като предсрочни избори - още повече) нама да казвам какъв хаос ще настане и какво забаване - такова че 2008 ще сме по зле подготвени от нивото достигнато 2007
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Със и без ЕС все ще го духаме

До като не изтрепеме утрепките и най-накрая нормални хора не вземат власта, ще от зле по-зле.

А и не се връзвайте на евтина пропаганда....в ЕС ще ни ВКАРАТ искаме или не.

Ние ако искахме никога нямаше да влезнем...държава без един нормален път...
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

АЗ само да добавя, че Законите които се приемат от ЕС седат над националните, тоест каквито Закони има За другите страни, такива ще са Задалжителни и За БГ. Имат и начини които ако не ги спаЗваш да те принудат, а ако се приеме ЕС конституцията, в инЗпалнителната власт могат да се наЗначават и ЕС граждани, а в Законодателната сащо ако са с постоянно пребиваване...но сега не става, парво трябва да се приеме Конституцията.

Представяте ли си да доиде партия на власт , дето половината и членове са англичани

Comment

Working...
          X