Известие

Collapse
No announcement yet.

Чип тунинг на 1.6 тс

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чип тунинг на 1.6 тс

Здравейте, тази тема я пиша за да се похваля ,че си сложих чипче на алфетката. По параметрите зададени ми от Digital tuning сега е 133 коня и 166 Hm ,което да ви кажа се усеща.
    Tвърде много време се двуумих дали да го направя и все си мислих ,че са излишни пари. Вкрайна сметка , изкушението надделя. Сега съм си още по-доволен от колата и и се радвам много.
    Темата има и скрит подтекст за такива,които се двуумят като мен. Нека го направят,ще са доволни.
    Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Остава да я замериш с някой и да видиш какъв ще е резултата

Колко пари даде?

ЕДИТ:
    П.П Абе и аз видях някаква такава сума,ама не вярвам...таа може нещо промо да е имало и да е била по-малка...
    Last edited by VFTI; d.m.y г., 16:22.
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
      Колко пари даде?
      имат обявена промоция на сайта един гугъл разтояние
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от Highvoltage Покажи съобщение
        Здравейте, тази тема я пиша за да се похваля ,че си сложих чипче на алфетката. По параметрите зададени ми от Digital tuning сега е 133 коня и 166 Hm ,което да ви кажа се усеща.
        Tвърде много време се двуумих дали да го направя и все си мислих ,че са излишни пари. Вкрайна сметка , изкушението надделя. Сега съм си още по-доволен от колата и и се радвам много.
        Темата има и скрит подтекст за такива,които се двуумят като мен. Нека го направят,ще са доволни.
        Колко ти взеха?
        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Остава да я замериш с някой и да видиш какъв ще е резултата

Колко пари даде?
          Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
          Колко ти взеха?
          По мое виждане е дал 497 лв
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
            Колко ти взеха?
            Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            По мое виждане е дал 497 лв
            И аз затова питам, че моето виждане беше същото
            156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
            Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

При бобо тази опция за същия ДВГ не се ли върти около 300

Comment

ох колеги и аз го мисля тоя чип от както имам алфата ама дали има смисьл на тоя мальк двигател 1.6 чип иначе и бобо и живко викат че ще стане боргия ама не знам чудя се много

Comment

Казвал съм го и пак ще го кажа...Ако на някой не са му проблем 300лв. тоест не са му последните пари за ремонт по колата, то чипа си заслужава и то много...Ако някой се чуди да даде 300лв. за чип или за смяна на вариатор то нека да е вариатора
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

.

Казвал съм го и пак ще го кажа...Ако на някой не са му проблем 300лв. тоест не са му последните пари за ремонт по колата, то чипа си заслужава и то много...Ако някой се чуди да даде 300лв. за чип или за смяна на вариатор то нека да е вариатора
                    винаги е било удоволствие за мен да ти чета постовете,като те видя в темата и знам че всичко е ОК.

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                      При бобо тази опция за същия ДВГ не се ли върти около 300
                      И при Бобо и Киро е около 300 лв...

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
                      ох колеги и аз го мисля тоя чип от както имам алфата ама дали има смисьл на тоя мальк двигател 1.6 чип иначе и бобо и живко викат че ще стане боргия ама не знам чудя се много
                      Аз щом съм ти казал няма да те лъжа И все пак има опция като ти го сложат пробваш и ако не ти хареса ти слагат стария софт и не плащаш никакви пари затова че какво чакаш

И аз съм на мнение че по добре консуматив Защото хората са казали първо работата и после удоволствието
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        И при Бобо и Киро е около 300 лв...
                        Да, но лицензирания Чип тунинг е по-сигурен.

Comment

Първоначално публикувано от robkobg Покажи съобщение
                          Да, но лицензирания Чип тунинг е по-сигурен.

Сега ако ми обясниш и разликата между този на Диджитал и тия на колегите (тунинг масторите) от форума ...........
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                            Сега ако ми обясниш и разликата между този на Диджитал и тия на колегите (тунинг масторите) от форума ...........
                            Веднага ти казвам разликата, единия на промоция е 497лв, а другия без промоция 300лв.

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                              На някои фирми стандартният ремап е с TUV и ISO 9001.
                              Специално за Дитжитал не съм се интересувал.

Comment

Working...
                              X