Известие

Collapse
No announcement yet.

Отрязах дърво пред блока - получих.... нещо-си :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз хубаво ще отида със свидетели, ама те общинарите всъщност привикват майка ми с тая бележка което е най-непонятното за мен.
    Какъв съм аз и за кво се боря, при положение, че те търсят друг човек - за какво отивам аз?!

П.П.
    "Явяването Ви е задължително. При неявяване се счита за отказ и се дава ход на предписанието - следва АКТ 1000лв."
    sigpic

Comment

отиди с нея и им гледай сеира
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Тя не е такъв човек, братче - нито може да ги умува, нито може да лъже, нито нищо - ще се притесни, ще бръкне и ще плати акта
        sigpic

Comment

Нали тя не го е отрязала. Тогава нямат никакво основание. Ако я питат кой го е отрязал, само да поклати въпросително рамена и това е. Не виждам как без свидетел ще я обвинят в нещо, само със съмнение не става.
          Arena Coast Customs

Comment

Не виждам как могат да я глобят нея, след като тя не е рязала дървото. Щом не може да лъже (много ), нека отиде и каже, че не знае кой го е рязал. После ще го мислиш нататък.
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Без свидетели не знаят на кого да съставят акт, ама щом е адресирано до вас значи някой се е разсърдил нещо. Абе правите се на ударени и никой нищо не знае и толкова.
              Или подай жалба в общината, че някой се е промъкнал през нощта и е отрязал ореха, който толкова години си пазите
              146 1.6 TS '00
              156 2.4 JTD '01

Comment

А това което си получил от Столична община има ли си изходящ номер или нещо такова? И как ще докажат, че си го получил това? С обратна разписка ли беше получено?
                Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

Не, няма изходящ номер и го намерих не в пощенската ни кутия (естествено, защото номера на апартамента е сгрешен и в моя вход няма 17-ти апартамент), а върху таблото с пощенските кутии
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    Не, няма изходящ номер и го намерих не в пощенската ни кутия (естествено, защото номера на апартамента е сгрешен и в моя вход няма 17-ти апартамент), а върху таблото с пощенските кутии
                    изгори го значи, сбъркан адрес, не е било в пощенска кутия... направо го зарежи
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Е ти луд ли си въобще да им обръщаш внимание?
                      Не е правилният адрес... Върху пощенските кутии...
                      Знаеш ли, че сега се сещаш, че в мойта поща пристигна постановление от главният прокурор да си ми върнеш 50000 евро?
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

Тогава го изхвърли и все едно не си го намирал Тия работи се дават на ръка , а не се оставят на произвола на съдбата .
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

Вие не ме разбирате - лично аз проблеми нямам, проблема е, че търсят майка ми - утре ако се появят двама общинари на вратата, жената ще подскочи до небесата!
                          Точно тези притеснения и занимания с олигофрени искам да й спестя
                          sigpic

Comment

ми освен да отидеш и да им се развикаш като гладна мечка, на която са и откраднали буркана с мед не виждам какво можеш да сториш ...
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Вие не ме разбирате - лично аз проблеми нямам, проблема е, че търсят майка ми - утре ако се появят двама общинари на вратата, жената ще подскочи до небесата!
                              Майка ти изглежда ли да може да отреже дърво?Ако е "не", нека отиде и каже истината, че не е рязала дърво.Иначе и аз от опит знам, че рязането на орехово дърво е забранено.Става след разрешение от общината.Дори да е в собствения ти двор.

С общината няма да излезеш на глава, не се укривайте.
                              sigpic
                              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Мда, ако го бяха пратили на моята и аз щях да съм така, освен да идеш с нея и да им сглобиш един скандал......кажи им че ББ го е отсякъл, да вървят да доказват каквото си искат....
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X