дукато на известна весникарска фирма излезе от гаранция на 1 година...с километраж 210 000 км.да ти паднат зъбите
Известие
Collapse
No announcement yet.
Знае ли се на кой е това GT?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеВикате с гтв-то са разнасяли пици и вестници?
ххеехsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Определено има нещо гнило в тази оферта, но пък може всички да грешим! Такива добри оферти са рядкост, но не е като да ги няма.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениетипична оборотна колаAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеМисля че е на Дани, Той в момента си оправя едно МиТо.
Освен туй не знам кво се учудвате - мойта каляска ги има 75% от екстрите, описани така подробно в раздел "допълнителна информация" - освен да взема и аз да я пусна за 15 000 левчета ...
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеМисля че е на Дани, Той в момента си оправя едно МиТо.
Ма то е дизелче. К`ф селеспийд))
то и по педалите му личи че километрите са действителни, само дето не се знае каква е цифрата преди тази която се вижда.
Жалко, че е дизел... иначе бих се замислил.
Все пак мисля да отида да го видя от любопитство (ако намеря време)Last edited by stef_nikolaev; d.m.y г., 00:27.Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
"My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"
Comment
-
Първоначално публикувано от stef_nikolaev Покажи съобщениеЖалко, че е дизел... иначе бих се замислил.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Колеги и аз съм на същото мнение, че нещо не е наред. Колата е за мой приятел и разчита на мойто мнение. По всяка вероятнос ще се ходи на оглед.Ще драсна после от впечатленията на живо.CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Няма невъзможни неща,дори в България!Колата изглежда много добре,криза е,може наистина да е била шоурумска и да е на 4000 км.Само оглед и диагностика ще кажат какво е състоянието на колата.Престанете с това колата не става има нещо гнило.Докато не се види нищо не може да се каже!Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениекакто казаха хората - криза е
вмомента мойта да я пусна на 25 и сигурно няма да се продаде
Парата е скъп ресурс сега ... кой може да извади ей така 20 000 лв. за кола? Малко са хората.
А да взимаш потребителски или автокредит, тогава ще ти се върже х 30% и е рисковано с вноските в това несигурно време.
Кредитните компании са се напълнили с върнати коли.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщениеКолеги и аз съм на същото мнение, че нещо не е наред. Колата е за мой приятел и разчита на мойто мнение. По всяка вероятнос ще се ходи на оглед.Ще драсна после от впечатленията на живо.
нищо не пречи да идеш да я видишAlfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщениенищо не пречи да идеш да я видиш
Оказа се на истински км (5500км към дата 09.03.2010г.), нямала е никакви удари и т.н., т.е. с една дума - автентична!
Всичко, което пише в обявата е 1:1 с истината!
Вече дори си има нов собственик ... от вчераsigpic
Comment
Comment