Известие

Collapse
No announcement yet.

На местото наречено Витиня со кола Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На местото наречено Витиня со кола Алфа Ромео

http://vbox7.com/play:50ccfdd3
    Ехх приятели карайте внимателно колите си вървят и най-скапаната да е,въпроса е важно преди тва да си го зададем .....
    Заслужава ли си всичко тва за какво...?
    След това нито ще и се радвате нито гледате ...
    всички се онасяме и проекти и т.н. нека навреме си слагаме обаче крака на СПИРАЧКАТА...
    Пичове там няма 200 няма 300 коня,няма и връщане назад!!
    Със здраве и нека всички Алфисти..бог пред нас и ние след него!!!
    Last edited by Perdaha; d.m.y г., 23:40.
    Alfa 145 1.4 t.s

..повече трябва ,да са такива като тебе колега!Здраво мислещи,дано мислиш така наистина ,а не просто във форума
    В памет !...
    155 96' 1.6 16v 1++hp???
    Mazda 626 84'
    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
    ex' 145 97' 16V TS

Comment

Мисля го разбира се и затова го пиша защото като всеки нормален човек и аз се увличам понякога!!!

Всеки има право да пропилее живота си както сметне за добре но нека не позволяваме:
      "ДА ГО ПРОПИЛЕЕМ ПО ТОЗИ ГЛУПАВ НАЧИН!!!
      Last edited by Perdaha; d.m.y г., 20:22.
      Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Замисли се на колко хора ще причиниш адската болка че си загинал. колко хора, приятели, позначи, семейство, жена, деца за тези които имат. да не говорим че и други хора може да завлече човек със себе си при едно твърде недообмислено настъпване. Има ли смисъл за 20-30 км/ч да съсипваш всичко. Хвала на колеги които мислят за теб. Понякога и аз се оливам, но само ако позволяват обстоятелствата на пътя.
        In God we trust, all others pay cash.
        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Винаги съм го твърдял и аз ако ти е писнало от живота ако искаш да се обиваш,толкова ти е тежко ми убивай се ....
          Поне не завличай и други с теб!!!!
          Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
            Винаги съм го твърдял и аз ако ти е писнало от живота ако искаш да се обиваш,толкова ти е тежко ми убивай се ....
            Поне не завличай и други с теб!!!!
            Те не искат да се обиват,просто са с промита психика и мисловната им дейност е като рикушет в празната глава.
            Истината е че обществото ни затъпява и толкова филмирано че неможе да отсее или прецени кое е правилно и кое не
            http://www.ivosiromahov.com/2_article/a64.html

Карам си аз по магистралата в лявата лента с 140 и ме застига едно Клио бяло от тези старите и ми святка да се прибирам,Въшка със 160 която литва от пистата за секунди.
            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Пич на мен ми е светкал бус, докато карам със 160 км/ч по магистрала Тракия. направих му път само за да му видя сурата на шоферчето и какво да видя...ми то леке на има няма 20 и няколко годинки. и ми кара все едно кара леката кола. Не че аз съм много дърт, не че съм големият шофиор ама това е абсурдно. Буса беше Мерцедес Спринтер от тия по-големите дето са.
              In God we trust, all others pay cash.
              Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
              Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Ми такъв брат го спираш и го биеш докат намрази да гледа превозно средтсво пък католи да се качи...то в тая държава май само боя оправа...
                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

А вие в коя лента на магистралата се намирате като ви светкат некви по-нисши участници в движението?

Поклон пред паметта на Гунди и Котков.
                  по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Working...
                  X