Просто немога да измисля какъвто и да е било коментар по темата http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/0...comment-newest
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изселници искат турски тв канал в BG
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Лошо няма - да си направят 10 канала ако искат, но да махнат новините на турски по БНТ......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЛошо няма - да си направят 10 канала ако искат, но да махнат новините на турски по БНТ.......The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеАко тоя канал стане реалност ще поискат да им го направят национален сигурно 'щото едно е да си в Кърджали и съвсем друго да си в Разград. Чат ли си?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Абе на мен ми е пределно ясно, че не става току така. Аз искам да обърна внимание на това, че започват все повече да надигат глас в една чужда (или можеби не) за тях държава. Далеч съм от мисълта да насоча вниманието на темата към процедурите по пускането на нов регионален канал, а в последствие и национален. Ако въоще трябва да обърнем внимание на тези неща то трябва да споменем, че този канал няма как да стартира преди стартирането на цифровата ефирна телевизия в съответния регион, но това както вече уточнихме не е цел на темата.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
бати мангалите не стигнало че всеки с сателит ми ся
искат и 24 часа ,,,
за ко са им тея чиний тогава .........alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design