Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся спонсор за състезание по ИТ на мои ученици

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся спонсор за състезание по ИТ на мои ученици

Мои ученици ще участват в Националното състезание по ИТ в Благоевград, което ще се проведе от 26 до 28 март тази година.
    Ето повече информация за самото състезание.
    ИТ състезание-Благоевград
    От нашето училище ще участват 3-ма ученика в категория „Мултимедийни приложения” .
    За съжаление училището ни не може да осигури спонсорството на учениците за състезанието, тъй като ние(както и всички държавни училища) сме на делегирани бюджети, които не покриват подобни дейности.
    Необходими са ни средства за път и за престой на учениците за периода от 26 до 18 март.Нощувката за 1 човек е 18 лв ,което означава, че ще са ни нужни 144 лв за нощувка на всички ученици, плюс разходи за път, които ще са около 160 лв.
    Молбата ми към Вас е, ако имате желание и възможност да подпомогнете участието на учениците със спонсорство, поне на част от сумата.
    А ние от наша страна ще включим ваше лого или реклама(както Вие пожелаете) в клиповете, с което да ви отразим като наши спонсори, освен това ще ви издадем свидетелство за дарение.
    В момента учениците все още работят по проектите си, крайния срок, в който трябва да са готови е 17-ти март и тогава ще може да видите техните готови проекти, които са на много високо ниво и съм сигурна, че ще се очаровате.За сега мога да ви изпратя само някои детайли от тяхната работа, за да добието все пак някаква представа за възможностите им.
    Блгодаря ви за вниманието!

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

можеш ли да ми напишеш официален мейл, който да препратя на нашите шефове, които се интерисуват от подобни неща
    ще ти го пусна на ЛС

в общи линии същото, което пишеш тук + ние сме училище едикое си, пловдив, преподавател - едикой си
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Миленче, провери коя е обслужбащата училището ви банка и изпрати запитване и до нея.
      Имай предвид, че процедурите по одобрение са малко тромави, така че е добре да го направиш бързичко..

Ако искаш, може да се чуем, за да ти обясня по-подробно.
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Благодаря ви колежки, трогната съм от вниманието, което ми оказахте

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

Прати един имейл и при нас - aebtri@aebtri.com
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

Благодаря ви колеги за съпричастността и за помоща ви .
            Жеста, който ми оказвате в момента за мен значи много, защото повярвайте ми истинско удоволствие е да работя с такива амбициозни, талантливи и можещи ученици и смятам, че трябва да им се дава възможност да вървят напред, защото те го заслужават, понеже влагат страшно много старание и професионализъм в работата си и силно се надявам да се представят успешно.
            Благодаря ви колеги за жеста на великодушие и затова, че оценявате стойностните неща в живота.
            Last edited by milenamr; d.m.y г., 19:21.

Comment

А според мен, твоята постъпка е достойна за уважение.
              Наблюденията ми върху днешната образователна система ме карат да мисля, че проява на подобна ангажираност (като твоята) е рядкост.
              Хубаво е, че все още има бели лястовици
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Нямам честта да познавам колежката лично, но съм сигурен,че освен добър професионалист е и много стойностен човек.Моята жена е учителка и знам,че удовлетворението след положени подобни усилия в името най-вече на децата си заслужава незсвисимо от трудностите.Турците имат една ;приказка;-EВАЛЛА.Пожелавам на колежката по-дълго време да запази ентусиазма и да действа в тази насока,защото съм сигурен,че това и носи освен друго и голямо удоволствие от положените усилия.А то няма цена.
                Last edited by gkalinov; d.m.y г., 13:08.

Comment

Аз пък да ритна гърнето преди новините в 20.00ч.
                  Нашата уважавана и тачена колежка Милена (milenamr) и нейните ученици спечелиха 2-ро (второ) място на Второто Национално Състезание по Информационни Технологии в Благоевград.
                  При положение че нашите хора се явяват за първи път на подобно състезание, мисля че второ място от 97 участници е повече от похвално !
                  Да им е честито, и нека занапред се представят още по-добре !!!
                  Наздраве от Благоевград - и специални благодарности на :

- virusalfa- за навременното доставяне на документите и работния проект в Благоевград и кратката, но приятна обиколка из града!

- pinkmousy - за съпричасността и искренното спонсорство - за което надявам се сме се отблагодарили с успех!

- на всички, които подкрепиха екипа морално, и пожелаха успех!

Оставям повечето думи на milenamr, за да ви сподели впечатления и емоции. Аз отивам да пийна за успеха
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Супер!
                    Браво на децата
                    И още повече - браво на Миленчето
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Браво, нещо положително на общия фон
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Сега видях темата,но нямаше да помогна с нищо!
                        Браво на децата и на Милена!
                        Имах такава красива даскалица и си я ухажвах редовно!Сега се замислям,дали защото беше хубава или защото работеше като вол и ни водеше по конкурси и състезания и ни тласкаше напред и ни даваше самочувствие!
                        Пак адмирации!
                        Прави ми впечатление участието на ВирусАлфа.
                        Приятеля ми с вид на недодялан чукундур( след дежурство е точно такъв,като изтискан лимон), с речник на върл фен на Пирин и с огромния фритюрник, пак доказа, че има голямо сърце и с право е истински Алфист!
                        Браво и респект към всички участници на радостното събитие!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Е бравос на Милена
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Е, състезанието приключи.
                            И за огромно щастие с голям успех на моите ученици.
                            2-ро място на Национално състезание по ИТ е доста сериозно постижение и прекрасно възнаграждение за двумесечния къртовски труд на учениците.
                            Вчера в тежка битка с достойната конкуренция, те умело защитиха своя проект и съм изключително щастлива, че и журито беше достатъчно компетентно, за да оцени техните способности .
                            Безкрайни благодарности на
                            колежката от форума pinkmousy(Цветелина с GTV), която прие много присърце нашата инициатива и се включи като наш спонсор.
                            А също и много специални благодарностти на колегата virusalfa, без който участието ни в това състезание нямаше да бъде възможно, защото благодарение на него успяхме в последния момент да изпратим документите по автобуса, където той ги пое и занесе лично на необходимото място, за да спазим срока и да ни включат като редовни участници.
                            Благодаря ви колеги

Както спомена един колега, няма по-голяма награда в живота от моралната награда, тя просто няма цена, а за мен е точно така и ми е трудно да опиша колко много се радвам от резултатите, които постигнахме.
                            А те от своя страна са напълно заслужени, защото през последните 2 месеца и учениците и аз бяхме изцяло погълнати от работата по този проект .
                            И когато старанието, амбицията и усилията за постигане на максимален резултат бъдат увенчани с успех и признание, човек се чувства удовлетворен и мотивиран да продължава напред с прогресивна нагласа.
                            Благодаря на всички, които подкрепиха тази инициатива
                            Attached Files
                            Last edited by milenamr; d.m.y г., 21:54.

Comment

Поздравления за чудесното представяне!Благодаря за комлиментите.От теб разбрах,че в нашия град се организира такова мероприятие.В случай,че тук ви е харесало,заповядайте пак,ще бъдете добре дошли.В заключение ще кажа,че приятел в нужда се познава.

---------- Post added at 08:33 ---------- Previous post was at 08:26 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Сега видях темата,но нямаше да помогна с нищо!
                              Браво на децата и на Милена!
                              Имах такава красива даскалица и си я ухажвах редовно!Сега се замислям,дали защото беше хубава или защото работеше като вол и ни водеше по конкурси и състезания и ни тласкаше напред и ни даваше самочувствие!
                              Пак адмирации!
                              Прави ми впечатление участието на ВирусАлфа.
                              Приятеля ми с вид на недодялан чукундур( след дежурство е точно такъв,като изтискан лимон), с речник на върл фен на Пирин и с огромния фритюрник, пак доказа, че има голямо сърце и с право е истински Алфист!
                              Браво и респект към всички участници на радостното събитие!
                              Необработено захарче,речника ми познаваш отчасти и зависи от компанията.Маляка
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                              X