За съжаление е точно както си го описал, простотията ходи по хората и феновете, какъвто съм и аз. Но пък нанизах 5 гола на левскарите при последната ни сбирка за по мачле, което ме успокоява.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хайде да се преброим ЦСКА и Левски
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеЗа съжаление е точно както си го описал, простотията ходи по хората и феновете, какъвто съм и аз. Но пък нанизах 5 гола на левскарите при последната ни сбирка за по мачле, което ме успокоява.няма друг последовател на червената идея с 5 гола срещи "Левски"
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеНапротив, има - азРеваха яко, дори има свидетели
Comment
-
Първоначално публикувано от giogiaro_89 Покажи съобщениеАбе грамотния,какви са тия изрази (Реваха)голяма компетенция си бе.Предлагам да започнеш да изучаваш отново правилното използване на гласните "о", "у", "ъ" и "а"... Вече почвам да подозирам, че ти си писал прословутият чаршаф "Златине, кАде ти е публиката?"
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеМладеж, дори и ника си си написал грешноПредлагам да започнеш да изучаваш отново правилното използване на гласните "о", "у", "ъ" и "а"... Вече почвам да подозирам, че ти си писал прословутият чаршаф "Златине, кАде ти е публиката?"
Comment
-
Първоначално публикувано от giogiaro_89 Покажи съобщениеАбе грамотния,какви са тия изрази (Реваха)голяма компетенция си бе.
Израза е метафоричен, но май ти не знаеш какво означава това. Успех !
---------- Post added at 11:19 ---------- Previous post was at 11:17 ----------
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениекато чета постовете ви си направих следния извод
че от левски са мангали а от цска са геАВеArena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеЧервена кола - червена душа!!!!
Comment
-
Май докато спорите едно селско мутренско отборче ще вземе титлата.
Отборчето, което я събере 2000 души на мач, я не, отборчето, коеот загуби от беларуски отбор с 4:0 на свой терен само преди няколко месеца ...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМай докато спорите едно селско мутренско отборче ще вземе титлата.
Отборчето, което я събере 2000 души на мач, я не, отборчето, коеот загуби от беларуски отбор с 4:0 на свой терен само преди няколко месеца ...
Не можеш да си представиш на какъв купон присъствах във въпросният ден след като ЦСКА елиминира Динамо Москва и после "правилният" го пое 4 пътиЕбати алкохолната оргия съчетана с песни и танци на народите
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Ами аз за себе си освен да игнорирам така нареченото ни първенство друго не мога да направя ...
Едно време висаджиите направиха Локо ПД шампиони, ама тогава се кефех заради яката им публика. Обаче тия цървули, дето не могат да съберат и 2000 човека на мач на селския си стадион не мога да ги преглътна ...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
Comment