Известие

Collapse
No announcement yet.

Хайде да се преброим ЦСКА и Левски

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За съжаление е точно както си го описал, простотията ходи по хората и феновете, какъвто съм и аз. Но пък нанизах 5 гола на левскарите при последната ни сбирка за по мачле, което ме успокоява.
    Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
      За съжаление е точно както си го описал, простотията ходи по хората и феновете, какъвто съм и аз. Но пък нанизах 5 гола на левскарите при последната ни сбирка за по мачле, което ме успокоява.
      Следващия път звънни да дойда да гледам...с шалче с надпис "Пастора" няма друг последовател на червената идея с 5 гола срещи "Левски"
      Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

• Напротив, има - аз Реваха яко, дори има свидетели
        Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
          Напротив, има - аз Реваха яко, дори има свидетели
          Абе грамотния,какви са тия изрази (Реваха)голяма компетенция си бе.

Comment

• Първоначално публикувано от giogiaro_89 Покажи съобщение
            Младеж, дори и ника си си написал грешно Предлагам да започнеш да изучаваш отново правилното използване на гласните "о", "у", "ъ" и "а"... Вече почвам да подозирам, че ти си писал прословутият чаршаф "Златине, кАде ти е публиката?"
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
              Младеж, дори и ника си си написал грешно Предлагам да започнеш да изучаваш отново правилното използване на гласните "о", "у", "ъ" и "а"... Вече почвам да подозирам, че ти си писал прословутият чаршаф "Златине, кАде ти е публиката?"
              Ника го написах нарочно така,защот като правех регистрацията незнаех,колко човека има с ника (giugiaro) грешката беше,че не го написах с главна (giOgaro),но какво да ти обяснявам.Даже незнам,какво представлява твоя,но ясно и ти си много компетентен.

Comment

• като чета постовете ви си направих следния извод
                че от левски са мангали а от цска са геАВе
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Първоначално публикувано от giogiaro_89 Покажи съобщение
                  Да, пак си прав в това отношение - грамотен съм ! Ти не си ! Да, компетенция съм, играл съм, тренирал съм и продължавам да играя, макар по-рядко. И да - реваха ! Никой не ги беше бил от форума досега - факт.
                  Израза е метафоричен, но май ти не знаеш какво означава това. Успех !

---------- Post added at 11:19 ---------- Previous post was at 11:17 ----------

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                  като чета постовете ви си направих следния извод
                  че от левски са мангали а от цска са геАВе
                  Според мен всички са смесени, нещо от рода на гейове от малцинствата.
                  Arena Coast Customs

Comment

• Червена кола - червена душа!!!!
                    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                      Червена кола - червена душа!!!!
                      И САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ
                      http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

• Май докато спорите едно селско мутренско отборче ще вземе титлата.

Отборчето, което я събере 2000 души на мач, я не, отборчето, коеот загуби от беларуски отбор с 4:0 на свой терен само преди няколко месеца ...
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Май докато спорите едно селско мутренско отборче ще вземе титлата.

Отборчето, което я събере 2000 души на мач, я не, отборчето, коеот загуби от беларуски отбор с 4:0 на свой терен само преди няколко месеца ...
                          Това се си сделки на джуджето от Микре с Титан и БФС, ние за съжаление не можем да повлияем на това.
                          Не можеш да си представиш на какъв купон присъствах във въпросният ден след като ЦСКА елиминира Динамо Москва и после "правилният" го пое 4 пъти Ебати алкохолната оргия съчетана с песни и танци на народите
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Ами аз за себе си освен да игнорирам така нареченото ни първенство друго не мога да направя ...
                            Едно време висаджиите направиха Локо ПД шампиони, ама тогава се кефех заради яката им публика. Обаче тия цървули, дето не могат да съберат и 2000 човека на мач на селския си стадион не мога да ги преглътна ...
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Това ми попадна случяйно и ме изкефи :

И само Левски
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

• Е ... добре ...
                                http://vbox7.com/play:a02f6249
                                „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Working...
                                X