Първоначално публикувано от old alfist
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хайде да се преброим ЦСКА и Левски
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
-
Не става само с ядене,трябва и акъл.Малко са футболистите вече дето играят заради играта,може би се броят на пръсти.Ако ме питате стойностен отбор,който винаги играе за публиката в Българи няма и няма смисъл за тия мишки да се бием и мразим.Forza Magica Roma!Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТака е прав си, я кажи какъв е г..а на маймуната.
Що ви е толко слаба паметта само не мога да разбера.
Минат се не минат 3месеца и почнете да бълнувате.
http://clubalfaromeo.com/forum/showp...5&postcount=28
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=%D6%D1%CA%C0
Всичко е породено от някаква неадекватна злоба ... но все пак ... нека му е зле на Стоичков, че е зле с английския
Да те пуснем теб да говориш суахили ?
Ще се справиш ли ?
И сигурно никой няма да ти се смее ?
Няяяма нищо все пак ...
Нека отново да го кажа - Червената Звезда е в сърцето !„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Левски
Само Левски !!!!!
Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщениеАхам ... благодаря ти ... просто ми даде пример за липсата на сърца, за която говорех
Всичко е породено от някаква неадекватна злоба ... но все пак ... нека му е зле на Стоичков, че е зле с английския
Да те пуснем теб да говориш суахили ?
Ще се справиш ли ?
И сигурно никой няма да ти се смее ?
Няяяма нищо все пак ...
Нека отново да го кажа - Червената Звезда е в сърцето !
Колега извинявай, но какво общо имат сърцата на феновете и злобата с темата по-която си дращим????"Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеНие в маалата като излезнем да играем сини на червени и си разкъсваме чорапите, толкова хъс да има. По терените хъс от доста време не съм виждал. Преобладава безразличието във футболистите.
Когато нещата са естествени има възможност за подбор на таланти - от там се поемат в школите, които сега са опорочени.
За да има масовост трябва да има условия -за съжаление се изпусна нишката в годините и ако трябва да се възстановят нещата ще мине толкова време колкото от тогава до сега при положение, че някой иска да започне да се прави нещо в момента.
И всичко това е свързано с пари и най-вече с възстановяване на хъса към играта у децата.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
ЦСКАsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
Comment