Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги,моля за една услуга,трябва ми кола за 24.05.2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги,моля за една услуга,трябва ми кола за 24.05.2010

Привет колеги!
    След 12 години мотаене из коридорите,редне по лавки,гълтане на тебешир и шляене в часовете,най-накрая идва и моя ред да напусна милото ми даскало.

Темата я пускам,по повод това,че все още си нямам подходящ превоз за бала. Мисля,че на всички е ясно каква трябва да е марката...

Ще се радвам,ако някой иска на 24 Май да присъства още веднъж на абитуриентско изпращане. Та... ако някой има възможност и желание нека пише,тук или на ЛС,без значение, подробности ще се обсъдят по телефона допълнително естествено,искам просто да знам има ли свободни белисими.

Очаквам оферти и предложения,кой какво пие,кой на какво кара,на кой каква му е тарифата и т.н...
    sigpic

Ас имам опит с возене на абютиренти ама последния път ме добре че в последствие се разбра че единия е голем ФЕН на марката (той си знае кои е)

Ама си много далеч иначе вярваи ми сички щяха да те забележат поне така стана с моите абютиренти
    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Ееех, преди години направихме едно такова изпращане със колона от 5-6 Алфи в столицата ... беше невероятно. Сигурен съм, че ще откликнат колеги от Софията !
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Далеч съм колега иначе с удоволствие бих се отзовал но смятам че дотогава ще намериш подходящята кола в софия.успех
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Миналата година карах 2-ма абитуриенти по баловете,с удоволствие бих ти направил услуга,но бабата предаде богу дух иначе весело изкарване на бала Предполагам,че някой от люлинските алфисти с удоволствие ще ти помогне И кажи г/д кой модел търсиш щото може и да ти се предложи някоя 33-ка дето не е останало здраво място по нея.Успех

155 2.5 V6
          Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Той колегата има 146 както виждам така че сигурно очаква нещо по нахакано и ново
            AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
            Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
            AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Аз не мога да предложа нещо повече от 146-ца каквато съдейки по подписа и ти имаш, но ако решиш, че трябва да те изпращаме с колона от алфи съм там. Миналата година сътворихме едно такова изпращане. Събрахме се 10-тина коли и беше забавно. Навсякъде се обръщаха след над и коментарите бяха "Ееее, гледай гледай, алфите. Цяла колона са!" Ето и кратко демо http://picasaweb.google.com/detelazu...GraduationDay# (моята е бордото)
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                Аз не мога да предложа нещо повече от 146-ца каквато съдейки по подписа и ти имаш, но ако решиш, че трябва да те изпращаме с колона от алфи съм там. Миналата година сътворихме едно такова изпращане. Събрахме се 10-тина коли и беше забавно. Навсякъде се обръщаха след над и коментарите бяха "Ееее, гледай гледай, алфите. Цяла колона са!" Ето и кратко демо http://picasaweb.google.com/detelazu...GraduationDay# (моята е бордото)
                Ааа да спомням си че имаше нещо такова миналата година...наистина много хубаво се е получило Успех Ви желая и тая година да направите нещо хубаво
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение
                  Той колегата има 146 както виждам така че сигурно очаква нещо по нахакано и ново
                  Прав си колега. Впрочем не е задължително да е ново дори повече ще се зарадвам на някоя наточена класика

Миналогодишното шествие си го спомням. Темата я следях редовно и просто,ако тази година стане нещо подобно... е няма да има такъв кеф (неудобно ми беше да моля и за това ) всеки желаещ е добре дошъл!
                  sigpic

Comment

Ъп-вам темата.
                    Не съм намерил все още кола.

Ако някой има някакви притеснения,ще го успокоя-не съм див,колата ще си остане цяла и в нормално състояние (че съм виждал едни "красоти"... )

Трябва ми само подходящ превоз за 2-3 часа.

Има достатъчно време до Май месец,така,че си мисля,че ще се намери нещо.
                    Нека,все пак модела да не е от най-масовите.
                    sigpic

Comment

Ако искаш , аз съм на линия пиши ми на лично
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от Иво Кръстев Покажи съобщение
                        Ъп-вам темата.
                        Не съм намерил все още кола.

Ако някой има някакви притеснения,ще го успокоя-не съм див,колата ще си остане цяла и в нормално състояние (че съм виждал едни "красоти"... )

Трябва ми само подходящ превоз за 2-3 часа.

Има достатъчно време до Май месец,така,че си мисля,че ще се намери нещо.
                        Нека,все пак модела да не е от най-масовите.

Ако искаш Спайдер може да ми се обадиш,има само един проблем-двуместен е,няма да има място за гаджето
                        RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                        0899832271 Сашо

Comment

#Иво Кръстев - Колега ,сори за спама!
                          Аз съм на 25-ти
                          тамън си мислих на скоро ,да се "допитам" до колегите ,но викам рано е още но УВИ ......

Тамън #lulin racing ми беше казал ,в една тема че можем да измислим нещо бях се навил и сега ахах
                          Успех колега с бала после ще пращате снимки

Но все пак ,ако някои е навит ( хахаха ) извиняваи "Иво!"
                          155 96' 1.6 16v 1++hp???
                          Mazda 626 84'
                          Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                          ex' 145 97' 16V TS

Comment

В момента колата ми е счупена, но до тогава най-вероятно ще съм си я оправил - мога да бъда резерва евентуално
                            sigpic
                            GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                            Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение

Ако искаш Спайдер може да ми се обадиш,има само един проблем-двуместен е,няма да има място за гаджето
                              Спайдъра е перфектния вариянт. Мене ми предлагаха някъв ретро Сааб кабрио или Авенсис преди години и аз глупавия Авенсис да не развалим прическата на дамата!LOOSER! още ме е яд Така че скачай в кабриото.. ще те виждат и ти ще виждаш
                              Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Working...
                              X