Известие
Collapse
No announcement yet.
Колеги,моля за една услуга,трябва ми кола за 24.05.2010
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение16:30 или 17:00, че 30 мин чакане не си е малко време?!
Извинявам се,не съм съобразил. Нека бъде 17:00sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеBtw на коя част на паркинга ще се чакаме? От към бул. Тодор Александров или зад самата Арена (от към 3-та градска)? Предлагам от към Тодор Александров. По-централно е някак си, но пък ти си прецени. Ако кажеш и от задната страна ще застанем.
Стискайте само палци да не вали.
Ще дам и телефон,ако има нещо... 0899123380sigpic
Comment
-
Ще трябва да те разочаровам но историята почти не помни случаи когато на 24-ти май да не е валяло. Ама хич да не ти дреме. И на моя бал валя, но да ти кажа никой не го беше страх. Щом момичетата не се стресираха за косите си..... Важното е купон да ставаThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Добра тарапана стана!
Надявам се Абитюрента да е доволен. Трябва да го превърнем в традиция, условието обаче е пилотната кола да е Алфа, са няма да има смисьл да правим кордон на някой ML примерно.
п.п. Мойте снимки ще ги кача утре.sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Супер! Супер се получи! Аз се изкефих. Надявам се и Иво да е харесал изпращането, което му спретнахме. На няколко пъти ни благодари и каза, че сме страхотни, но утре, други ден ще разказва повече
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеЧакаме снимки, камооон тутанкамооон)))
Ц-ц-ц-ц
Тити даде добра идея да хапнем солетки ама....
A и трябваше да ги подбера, че все пак имаше някои които бяха кофти. В момента качвам снимките. Като станат готови (не знам защо нещо бавничко вървят) ще пусна линкче
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Еййййй, сървъра на пикасата ме измъчи направоКакво се беше сбъгясал не знам ама толкова бавно реагираше.....
Карай да е весело.
Ето тук можете да разгледате снимките: http://picasaweb.google.bg/detelazur...KCA56qXtdLpMw#
А от тук можете да си ги свалите ако желаете: http://dox.bg/files/dw?a=63fdcc7015
ИнжойThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Comment