Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги,моля за една услуга,трябва ми кола за 24.05.2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Днес ги видях пред "Адашите".И аз бях на бал там, на племенника.
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Супер е да отидеш на бала с колона от любимата ти марка коли

Другите абитуриенти да не се срамуват , ами и те да качват снимки
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
        ...
        Ето тук можете да разгледате снимките: http://picasaweb.google.bg/detelazur...KCA56qXtdLpMw#
        А от тук можете да си ги свалите ако желаете: http://dox.bg/files/dw?a=63fdcc7015
        Браво, Браво, Бравооооо на фотографа - снимките са НЕНОРМАЛНО ДОБРИ!!!

Ето и моят скромен снимков принос http://http://brazen.snimka.bg/graduates/bal-s-alfi-24-05-2010g.504233.all
        sigpic
        Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Фотографката е приятелката ми Ася (Assya), но апарата е класен и е на Митко (detelazurno), пък негова е заслугата за публикуването на снимките, което не е малко. Ако не беше се сетил да вземе апарат - йок снимки. Иначе евала, аз лично много се изкефих на срещата и ескорта от италианки Дано и на абитуриента му е било гот
          Arena Coast Customs

Comment

До довечера ще гледам да кача и нашите снимки
            sigpic

ALFA ROMEO 156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
              Фотографката е приятелката ми Ася (Assya), но апарата е класен и е на Митко (detelazurno), пък негова е заслугата за публикуването на снимките, което не е малко. Ако не беше се сетил да вземе апарат - йок снимки. Иначе евала, аз лично много се изкефих на срещата и ескорта от италианки Дано и на абитуриента му е било гот
              Точно това уточнение щях да направя и аз Браво на Ася, въпреки, че за първи път хващаше точно този апарат бързо се нагоди към него. Иначе аз на такива събития без фотоапарат не тръгвам
              Между другото, колегите с 156-цата (ще прощават, но тези, които не ги познавах им позабравих имената, а те бяха измежду тях) бяха с доста по-класен фотоапарат та ще се радвам да видя снимки и от тях Ествствено очакваме и снимки и клипчета (е те това Ачо най-много го чака ) от абитуриента
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Имаше ня'кви дрифтове, т'ва-онова )) Субаруто щеше да изяде една задница от 146 Ti на Сливница хаха))
                Arena Coast Customs

Comment

Мхм, аз на Царица Йоана се размахах на един голф да се спре защото Ачо си разхождаше задницата из 3-те платна, ама оня реши че трябва да задмине колоната и там също щеше да има бой на ламарини Важното е, че един с друг не се омлатихме защото и такъв момент щеше да има баш накрая Ама добре, че всички знаеха да карат и да се пазят както си му е реда

Comment

Абе на един ляв завой щях да съм саламчето на сандвич между теб и едно ванче мисля )) Чакаме клипчета
                    Arena Coast Customs

Comment

Вие как сте карали бре
                      По ваши думи от 10 коли за 2 часа за малко 10 катастрофи да станат

Comment

Абе на един ляв завой щях да съм саламчето на сандвич между теб и едно ванче мисля )) Чакаме клипчета
                        Ааааа, не съм те видел Хаха, базикам се, аз винаги се озъртам като обран евреин ако реша да правя нещо. Но освен 2-3 пъти да си запържа гумите друго не съм правил. Та вероятно ще да е бил друг. Сигурно Ачо. Друга 146-ца нямаше.

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                        Вие как сте карали бре
                        По ваши думи от 10 коли за 2 часа за малко 10 катастрофи да станат
                        Амиии, всъщност съвсем спокойно карахме. Евентуалните инфарктни ситуации, които щяха да станат са на 2 пъти заради ентусиасти, които решиха, че трябва от немай си къде да се вмъкнат в колоната и накрая Ачо ме изненада малко на Раковски, но всичко си мина съвсем нормално

Comment

Ааааа, не съм те видел Хаха, базикам се, аз винаги се озъртам като обран евреин ако реша да правя нещо. Но освен 2-3 пъти да си запържа гумите друго не съм правил. Та вероятно ще да е бил друг. Сигурно Ачо. Друга 146-ца нямаше.
                          Ти беше, ти беше, но аз нарочно изостанах, че да ви направя път. То ситуацията стана заради другия ентусиаст, дето реши да ни сече. Иначе си карахме нормално и тръгвахме с въртене, ма то всички така правеха Бе гот си беше, пожелавам на Иво Кръстев догодина да участва и той в същото мероприятие, но за друг абитуриент
                          Arena Coast Customs

Comment

.... Бе гот си беше, пожелавам на Иво Кръстев догодина да участва и той в същото мероприятие, но за друг абитуриент
                            E то оставаше пак себе си да изпраща Макар, че аз едно време имах такава възможност - да се изпратя 2 пъти То май и сега има такава възможност.....не знам. Иначе за момента точно така се получават нещата - миналогодишните абитуриенти изпращат настоящите, което само може да ни радва

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                              ....Ама добре, че всички знаеха да карат и да се пазят както си му е реда
                              Ей ако ме визирате мен - на входа на Западния парк - да вметна - отдавна карам зад, пред и отстрани на Ачо, така че нема страшно
                              sigpic
                              Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
                                Ей ако ме визирате мен - на входа на Западния парк - да вметна - отдавна карам зад, пред и отстрани на Ачо, така че нема страшно
                                Визирам всички! Дори когато имаше 1-2 изпълнения, които не са за градско движение всичко беше преценено. Всеки гледаше общото движение и пазаеше както себе си, околните така и цялата колона. Всичко си беше много добре, с което дойде и удоволствието! Участвах в Алфа шествието и миналата година и тази година и мисля пак да го направя защото е изпълнено с настроение, забавно е и колегите са на ниво!

Ако има бъдещи абитуриенти да се замислят още от сега. Алфа шествието е готово да участва в още много такива бъдещи прояви. Кефът е убийствен а абитуриента/абитуриентката няма да остане незабелязан/а

Comment

Working...
                                X