Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги,моля за една услуга,трябва ми кола за 24.05.2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Браво, поздравявам ви за ентусиазма и желанието. Перефразирано името на култов български филм..."с алфисти навсякъде".
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

миналата година щех да си разтопя клаксона на такова
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Абсолютно, аз съм за такива мероприятия - як кеф !
        Originally Posted by brazen
        Ей ако ме визирате мен - на входа на Западния парк - да вметна - отдавна карам зад, пред и отстрани на Ачо, така че нема страшно
        Иначе визирахме едно субару, което си мислеше да го изпреварва, определено не теб )) Ма той може да ти опише по-гот ситуацията, където прати субаруто в насрещното ))
        Arena Coast Customs

Comment

!

много яко яд мее че изпуснах шествието
          LUXURY FUNEBRI CARS
          Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

Ето и нашите снимки

http://picasaweb.google.bg/102956251...0/Bal24052010#

http://dox.bg/files/dw?a=9fa078bfb5
            sigpic

ALFA ROMEO 156 1.8 TS

Comment

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 уууууууууууу йеееееееееее

Радвам се,че тук не трябва да говоря,защото вече не мога

Изпращенето беше уникалнооо!!!! ЕВАЛА на всички,които се присъединиха,изкефих се максимално! Виждам,че и вие сте доволни и сте си изкарали готино.

Евала първо на Сашо,че ми предложи Спайдъра... времето се случи перфектно и ефекта от кабриото беше пълен. Голям кефф!

Евала на D-I-V-A-K-A за идеята от миналата година,която както се очертава може да стане традиция. Той е човека,който е отговорен за това страхотно преживяване!
              За Дивака мога само да кажа,че наистина е дивак Много щур човек!
              Направи страшно шоу по пътя... то не бяха ръчни,прекъсвачи,въртене на гуми,слаломи... половината му гуми останаха на асфалта. Цялата вечер след това почти всички обсъждаха червеното дивашко TI и жълтото Пунто на Mitko_155. Когато се събрахме в ресторанта почнаха въпросите от тип: "ама тва пунтото с турбо ли беше....мнооо яко съскаше","пича с червената алфа да не работи в гумаджийница? ... ха ха ха ха", малко преди да пристигна на паркинга на Арена ми се обажда един приятел и ми вика: "айде беее къде си?!?! идвай по-бързо,че няма да повярваш к'во става тука.... събрали са се неколко алфи и мирише здраво на гуми" Няма да ви обяснявам какво чувство усетих тогава... беше велико!

Евала и на всички останали от групата! Правеха си кефа и това не остана незабелязано от всичките ми съученици. Доста се обсъждаше нашата колона ..... а аз преливах от щастие и гордост,че съм се запознал с такива хубави хора.

Много се радвам,че се бяхте сетили да вземете апарати и да снимате. Моите снимки не са се получили много добре. Снимах и малко клипове с някои от изпълненията на Дивака,но и те са ужасни. Все пак ще ги кача някъде за да се порадват и колегите,които не присъстваха.

Сигурно съм пропуснал да отбележа поне половината от интересните неща,но вече съм много уморен и не мога да си събера мислите

Пак ще се повторя и ще кажа,че беше страхотно!!!

Ето малко снимки,че вече изобщо не мога да гледам
              Attached Files
              sigpic

Comment

ето тука няколко за протокола ...
                интересното беше ,че не стига че бях единствения с Алфа(и то с тази с която искам то 8-ми клас) ,но и беше единствената червена в целия двор

редакция-излъгах -на една от снимките се вижда червена кола ,чак сега се загледах ,но не я броя защото не беше от изпращащите
                Attached Files
                155 96' 1.6 16v 1++hp???
                Mazda 626 84'
                Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                ex' 145 97' 16V TS

Comment

Лол, мерси за снимките на всички, както на Краско, така и на Иво
                  Иво, успех в живота и честито за новия сайт за социални контакти - jobs.bg
                  Това естествено е бъзик Успех наистина и да може да си позволиш най-яката Алфа.
                  Krasko, снимките са уникални, няма такъв контраст - евала на теб и приятелката ти
                  Arena Coast Customs

Comment

Радвам се, че абитуриента е останал доволен, а че ние се забавлявахме си е едно на ръка и то е повече от ясно. За съжаление допринесох само с клаксон и малко бръмчене за гюронтия, но обещавам да се развивам с надеждата догодина още някой да ни пожелае. Фотографите бяха страхотни и снимките са станали уникални. Евала на всички колеги и на теб Иво.

Comment

Първоначално публикувано от ALF_RO_DiTa Покажи съобщение
                      ......... За съжаление допринесох само с клаксон и малко бръмчене за гюронтия, но обещавам да се развивам с надеждата догодина още някой да ни пожелае. ..........
                      Хаха. Че то повечето бяхме така, но и това е част от шоуто, все пак някой трябва да пази колоната, а ти определено имаше такива "защитни" моменти А развитието....сега след като си част от спагетите то е в ествствения ред на нещата В противен случай защо отделихме толкова време за тоя тунинг?!
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Еееее сам Ачо ви е в устата на вас Радвам се братле, че си си изкарал готино, нали това беше целта на занятието Щом ти си доволен значи всички сме доволни Аз и съкровището ми си изкарахме незабравимо както смятам и всички останали, с радост бихме участвали отново в такова събитие И специални поздрави на всички които присъстваха, защото бяха савършенни във всяко едно отношени, било то от към шофиране или от държанието по между ни. Надявам се никой да няма лоши предубеждения от мойто шофиране, защото всичко се правеше само за шоуто и пак с акъл. Поздрави на всички!!!
                        Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 15:46.
                        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от Иво Кръстев Покажи съобщение
                          ..........
                          Ето малко снимки,че вече изобщо не мога да гледам
                          Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
                          Браво, Браво, Бравооооо на фотографа - снимките са НЕНОРМАЛНО ДОБРИ!!!

Ето и моят скромен снимков принос http://http://brazen.snimka.bg/graduates/bal-s-alfi-24-05-2010g.504233.all
                          Ще може ли да ви помоля двмата да архивирате вашите снимки и клипчета и да ги качите някъде та да мога да ги добавя към общата галерия със снимки, а и да могат да си ги свалят колегите!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                            Хаха. Че то повечето бяхме така, но и това е част от шоуто, все пак някой трябва да пази колоната, а ти определено имаше такива "защитни" моменти А развитието....сега след като си част от спагетите то е в ествствения ред на нещата В противен случай защо отделихме толкова време за тоя тунинг?!

Хахаха, с това спагети днес цял ден се развеселявам. Сега и това ще ми е стимул, а като напредна ще лепнем и пица. Виж по-интересно ще е като стана ПРО, тогава ще съм достойна и за паста. Единствения потърпевш в тази ситуация ще е багажника, който е много вероятно да заприлича на меню в италиански ресторант.
                            П.С: Всичко е в майтапа на шегата.

Comment

Първоначално публикувано от ALF_RO_DiTa Покажи съобщение
                              Хахаха, с това спагети днес цял ден се развеселявам. Сега и това ще ми е стимул, а като напредна ще лепнем и пица. Виж по-интересно ще е като стана ПРО, тогава ще съм достойна и за паста. Единствения потърпевш в тази ситуация ще е багажника, който е много вероятно да заприлича на меню в италиански ресторант.
                              П.С: Всичко е в майтапа на шегата.
                              Аз още снощи ти казах, че следващата стъпка е цяло меню въху тавана на колата А за следващата година може да си приготвиш доматен сос и да замеряш гадините, които се вмъкват в колоната ни с цел да я развалят

Comment

Абе вие на Арената какви сте ги вършили? ))
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X