Браво, поздравявам ви за ентусиазма и желанието. Перефразирано името на култов български филм..."с алфисти навсякъде".
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колеги,моля за една услуга,трябва ми кола за 24.05.2010
Collapse
X
-
Абсолютно, аз съм за такива мероприятия - як кеф !
)) Ма той може да ти опише по-гот ситуацията, където прати субаруто в насрещното
))
Arena Coast Customs
Comment
-
sigpic
ALFA ROMEO 156 1.8 TS
Comment
-
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 уууууууууууу йеееееееееее
Радвам се,че тук не трябва да говоря,защото вече не мога
Изпращенето беше уникалнооо!!!! ЕВАЛА на всички,които се присъединиха,изкефих се максимално! Виждам,че и вие сте доволни и сте си изкарали готино.
Евала първо на Сашо,че ми предложи Спайдъра... времето се случи перфектно и ефекта от кабриото беше пълен. Голям кефф!
Евала на D-I-V-A-K-A за идеята от миналата година,която както се очертава може да стане традиция. Той е човека,който е отговорен за това страхотно преживяване!
За Дивака мога само да кажа,че наистина е дивакМного щур човек!
Направи страшно шоу по пътя... то не бяха ръчни,прекъсвачи,въртене на гуми,слаломи... половината му гуми останаха на асфалта. Цялата вечер след това почти всички обсъждаха червеното дивашко TI и жълтото Пунто на Mitko_155. Когато се събрахме в ресторанта почнаха въпросите от тип: "ама тва пунтото с турбо ли беше....мнооо яко съскаше","пича с червената алфа да не работи в гумаджийница? ... ха ха ха ха", малко преди да пристигна на паркинга на Арена ми се обажда един приятел и ми вика: "айде беее къде си?!?! идвай по-бързо,че няма да повярваш к'во става тука.... събрали са се неколко алфи и мирише здраво на гуми" Няма да ви обяснявам какво чувство усетих тогава... беше велико!
Евала и на всички останали от групата! Правеха си кефа и това не остана незабелязано от всичките ми съученици. Доста се обсъждаше нашата колона..... а аз преливах от щастие и гордост,че съм се запознал с такива хубави хора.
Много се радвам,че се бяхте сетили да вземете апарати и да снимате. Моите снимки не са се получили много добре. Снимах и малко клипове с някои от изпълненията на Дивака,но и те са ужасни. Все пак ще ги кача някъде за да се порадват и колегите,които не присъстваха.
Сигурно съм пропуснал да отбележа поне половината от интересните неща,но вече съм много уморен и не мога да си събера мислите
Пак ще се повторя и ще кажа,че беше страхотно!!!
Ето малко снимки,че вече изобщо не мога да гледамsigpic
Comment
-
ето тука няколко за протокола ...
интересното беше ,че не стига че бях единствения с Алфа(и то с тази с която искам то 8-ми клас) ,но и беше единствената червена в целия двор
редакция-излъгах -на една от снимките се вижда червена кола ,чак сега се загледах ,но не я броя защото не беше от изпращащите155 96' 1.6 16v 1++hp???
Mazda 626 84'
Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
ex' 145 97' 16V TS
Comment
-
Лол, мерси за снимките на всички, както на Краско, така и на Иво
Иво, успех в живота и честито за новия сайт за социални контакти - jobs.bg
Това естествено е бъзикУспех наистина и да може да си позволиш най-яката Алфа.
Krasko, снимките са уникални, няма такъв контраст - евала на теб и приятелката тиArena Coast Customs
Comment
-
Радвам се, че абитуриента е останал доволен, а че ние се забавлявахме си е едно на ръка и то е повече от ясно.За съжаление допринесох само с клаксон и малко бръмчене за гюронтия, но обещавам да се развивам с надеждата догодина още някой да ни пожелае.
Фотографите бяха страхотни и снимките са станали уникални.
Евала на всички колеги и на теб Иво.
Comment
-
Първоначално публикувано от ALF_RO_DiTa Покажи съобщение......... За съжаление допринесох само с клаксон и малко бръмчене за гюронтия, но обещавам да се развивам с надеждата догодина още някой да ни пожелае...........
А развитието....сега след като си част от спагетите то е в ествствения ред на нещата
В противен случай защо отделихме толкова време за тоя тунинг?!
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Еееее сам Ачо ви е в устата на васРадвам се братле, че си си изкарал готино, нали това беше целта на занятието
Щом ти си доволен значи всички сме доволни
Аз и съкровището ми си изкарахме незабравимо както смятам и всички останали, с радост бихме участвали отново в такова събитие
И специални поздрави на всички които присъстваха, защото бяха савършенни във всяко едно отношени, било то от към шофиране или от държанието по между ни.
Надявам се никой да няма лоши предубеждения от мойто шофиране, защото всичко се правеше само за шоуто и пак с акъл.
Поздрави на всички!!!
Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 15:46.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от Иво Кръстев Покажи съобщение..........
Ето малко снимки,че вече изобщо не мога да гледамПървоначално публикувано от brazen Покажи съобщениеБраво, Браво, Бравооооо на фотографа - снимките са НЕНОРМАЛНО ДОБРИ!!!
Ето и моят скромен снимков принос http://http://brazen.snimka.bg/graduates/bal-s-alfi-24-05-2010g.504233.allThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеХаха. Че то повечето бяхме така, но и това е част от шоуто, все пак някой трябва да пази колоната, а ти определено имаше такива "защитни" моментиА развитието....сега след като си част от спагетите то е в ествствения ред на нещата
В противен случай защо отделихме толкова време за тоя тунинг?!
Хахаха, с това спагети днес цял ден се развеселявам.Сега и това ще ми е стимул, а като напредна ще лепнем и пица. Виж по-интересно ще е като стана ПРО, тогава ще съм достойна и за паста.
Единствения потърпевш в тази ситуация ще е багажника, който е много вероятно да заприлича на меню в италиански ресторант.
П.С: Всичко е в майтапа на шегата.
Comment
-
Първоначално публикувано от ALF_RO_DiTa Покажи съобщениеХахаха, с това спагети днес цял ден се развеселявам.Сега и това ще ми е стимул, а като напредна ще лепнем и пица. Виж по-интересно ще е като стана ПРО, тогава ще съм достойна и за паста.
Единствения потърпевш в тази ситуация ще е багажника, който е много вероятно да заприлича на меню в италиански ресторант.
П.С: Всичко е в майтапа на шегата.А за следващата година може да си приготвиш доматен сос и да замеряш гадините, които се вмъкват в колоната ни с цел да я развалят
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
Comment