Известие

Collapse
No announcement yet.

Намерена котка!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Намерена котка!

кв. Студ. град!
    тел. 0 888 578 021
    (тази събота и неделя няма да ме има, но сестра ми ще се грижи за нея)

Колеги миналия ден в моя вход беше оставена/намера тази прелестна котка...Бяха се събрали всички комшии и никой не се реши да я вземе...Преспа една вечер на стъпалата, ама нямаше как да я оставя още една и аз я прибрах у нас

Таа моля всички, които имат регистрации по сайтове за дом. любимци, изгубени и т.н. да ударят едно рамо...Аз самия след мъничко ще се поразровя...

Почти съм сигурен, че е котарак....Котката/рака е в отлично здраве. И заради това си мисля, че е загубена...ХУбава козина доста тежка-ок. 4кг. Докато е при мен се храни и спи много добре. Не се притеснява и не е наплашен/а....Мърка много сериозно и е МЕГА ХИПЕР любвеобилна/ен...Много лесно я изкъпах и не спира да търси внимание, а като спре е удоволствие да я гледаш как спи...

Иска ми се до 4-5 дена да намеря стопаните и, а ако това не стане ще трябва да я подаря на някого. Сигурен съм, че някой много ще и се радва и обича, а тя ще му отвръща подобаващо

Качвам снимки и видео:
    http://www.youtube.com/watch?v=sSAj0O96YO8
    http://www.youtube.com/watch?v=Nby1mHBmSEQ
    Attached Files
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

ооо каква торба с косми си си намерил

лепни по околните входове само едно кратко: намерена домашна котка, контакти..., да няма използвачи

приятно ти глезене, да знаеш че само няколко дена те делят от това котката да те опитоми и да си намери при теб постоянен дом
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Леле, тази прилича малко на моята, май е по-бежова, с розово носле и лапи, а моята е с черни Я си я вземи, ако някой не ти се обади или не откликне на обявата.
      Arena Coast Customs

Comment

Това най-много ме притеснява...Никой да не я поиска и да се привържа към нея... Заради това гледам по-бързо да се действа...Иначе аз имам още една котка и куче макар и не тук в Сф и съм с ясната мисъл, че няма да мога да се грижа перфектно за тази...Заради това ми се иска някой който ще може постоянно да и обръща внимание...семейство, деца и т.н. Наистина е много добричка...направо е истинско съкровище,заради това и смятам че няма кой да я изостави, а си има стопани...

В сайтовете за търсене на дом. любимци, няма разделени по градове, по животни, и е много трудно да се намеря някоя обява за изгубено животно досега четох една камаря обяви от цялата страна и за много кучета... Много тъпо са направени....

За това приемам идеи за добри сайтове, форуми или друго място където да намерим стопанина й или новото семейство после...

Ето една снимка на другата ми котка кралицата Памела...Това е "най-наглото" и "висше същество"..Ама нормално де взета е от София, а живее на село ...абе не се кефи на селяни наистина е кралица и изисква само кралско отношение...луда котка е
        Attached Files
        by RUBIG service

Comment

Леле прекрасна е, и ква е дебеличка ххаха. Дано се намери стопанина на хубавото животно, бих я взел но след 2 месеца заминавам извън страната за 4-5 месеца и няма кой да я гледа, живея сам!
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

http://www.popsheep.com/mp3/alf-cat.jpg

мене ме нема, в целата схема........

Comment

Страхотно е котето !!!
              Честно казано, котараците не изискват някакви ултра-специални грижи, и ако се харесате, няма да си хич на загуба ако остане при тебе
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Ами мисля, че намерих отговори на някои въпроси....
                http://www.bezdom.info/index.php?opt...7350&Itemid=42

Говорих с жената, която каза че също го е намерила...Имала още 2 котки и 3 деца, но и станало жал зимата 2009г.... Задържала го е само 5дена., а после го е подарила на двама студенти....това евентуално обяснява, защото е намерен при мен в студ. град 3 месеца по-късно...И отговаря напълно на понятието МЕГА гальовен, тя каза че и другите и котки са такива персийци, ама не са чак толкова глезливи и податливи на игра и т.н...

И си е котарак и е кастриран ...
                Ииии трябва да помисли още малко, колко време да го държа и дали да го подаря...вече има желаещи :P

За момента мърка като JTD Турбото му е здраво и има още доста хляб...преди малко почисти и дюзата...
                http://www.youtube.com/watch?v=-gMkpfedr6w
                Attached Files
                by RUBIG service

Comment

Мен ако ме питаш ти вече си взел решение само дето още не знаеш
                  Иначе малко му се е спластил мохера. Вземи да го понарешиш да видиш тогава как ще се разтопи
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Колега задръж го,виж го какъв е,направо ти казва задръж ме,не ме подарявай
                    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Найстина малко трябва да го разрешеш!
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

.

ако идваш към карнобат или твой познат идва насам ,осиновявам я.мойта малката от колко време иска коте и няма от къде!
                        сериозен съм!
                        след като видях и видеото мога да кажа че точно това ми трябва,котето е супер готино и детето ще се зарадва много.
                        Last edited by arieca155; d.m.y г., 21:05.

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                          За момента мърка като JTD Турбото му е здраво и има още доста хляб...преди малко почисти и дюзата...
                          http://www.youtube.com/watch?v=-gMkpfedr6w
                          Турбото му е заминало щом е кастриран
                          Иначе верно заспа като 2.0 ТС

Абе Венци ти толкова си се привързал към котето, вече повече и повече ти харесва, че просто не виждам защо ще го даваш...Чак толкова няма да ти е в тежест, пък като гледам не е пакостник , пък определено ще те радва много тоя Алфа-котарак
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ами за 2-3 седмици няма проблем, но нямам време за него...отделно че в момента съм в сложна ситуация съквартиранти, евентуална смяна на жилище и няма как да съм сигурен, че в един момент няма да се наложи пак да го махна....Съответно и да съм се привързал към него в момента е малко, а сега да свикне с мен и след 1 месец примерно да трябва да бъде преместен, ще ми кофти на мен, а и на него....Искам да си има окончателно жилище, а не да бъде подаряван през 2 месеца на някой някъде...

В момента го нарекох Хиро Масутацуяма И си му викам Хиро (от англ. "хироу" герой), но може да бъде преименуван
                            by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                              Ами за 2-3 седмици няма проблем, но нямам време за него...отделно че в момента съм в сложна ситуация съквартиранти, евентуална смяна на жилище и няма как да съм сигурен, че в един момент няма да се наложи пак да го махна....Съответно и да съм се привързал към него в момента е малко, а сега да свикне с мен и след 1 месец примерно да трябва да бъде преместен, ще ми кофти на мен, а и на него....Искам да си има окончателно жилище, а не да бъде подаряван през 2 месеца на някой някъде...

В момента го нарекох Хиро Масутацуяма И си му викам Хиро (от англ. "хироу" герой), но може да бъде преименуван
                              А Масутацуяма от къде идва?
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                              X