Известие

Collapse
No announcement yet.

Подигравка!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз не им знам е-майл-а, пък и какво да им пиша , то сигурно има достатачно възроптали души вече
    Дай е-майл и после ще гледам да им драсна нещо по темата
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
      Аз не им знам е-майл-а, пък и какво да им пиша , то сигурно има достатачно възроптали души вече
      Дай е-майл и после ще гледам да им драсна нещо по темата
      Върни се на първа страница - че докато редактирам мненията ти си отговорил
      ама пощите са:
      news@btv.bg
      btv_reporterite@btv.bg
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Току-що изпратих това:
        Много се извинявам за острия тон, който ще употребя в този е-майл, но съм крайно възмутен от подигравката, която "братята" американци са си позволили да направят с нашата иначе скромна държава, която обаче най-съзнателно им облизва задните части при всяка удобна възможност, а те като благодарност си позволяват да акат върху нас с усмивка!
        Сигурен съм, че не съм единствения възруптал български гражданин, защото най-малко на десет места (форуми) в интернет пространството, прочетох гневни изказвания относно тази гавра с БЪЛГАРСКИЯ химн - http://www.bovineunite.com/main.htm - сътворена и публикувана в сайт за защита правата на кравите и кандидатстващ за награда за уеб-дизайн!
        Най-отговорно заявявам, че не съм националист и не съм поддръжник на никоя политическа формация, а съм обикновен гражданин на Република България огорчен от позорния начин на използване на химна на нашата държава и то от хора, които претендират да бъдат приятели на България!!!
        Интересно, ако химна беше на Русия, какво ли щеше да се случи?!
        Искрено се надявам вие, като БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА МЕДИЯ, да вземете отношение по въпроса с тази долна гавра и дори, при възможност да отнесете въпроса до небезизвестната ни гостенка от държавата "производител на кравешки химни", за да видим дали би могла да даде адекватен отговор или поне да предложи "мелодия за кравите"!!!
        Благодаря предварително!
        С уважение: Кирил Гергиев
        sigpic

Comment

Добре си го казал - аз обаче предлагам, ако нищо не стане - да вземем да направим едно сайтче за защита правата на ОВЦЕТЕ и да блеят химна на САЩ Даже може да го пратим на въпросната организация и да чакаме награда. Ами колко му е кирето да сложи една снимка на овце и едно филмче на овце - после ще намеря някои да направи американския химн като блеене на овцете и го пращаме.
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

1000% съм ЗА
            Можем да направим и с овце, и с кози, и с крави, и с коне, и с кучета.... но най-култово ще бъде Осамата да брои жертвите от атентата на 11.09 на фона на химна им
            sigpic

Comment

Понеже news@btv.bg ми праща следното:

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

gena_traikova@btv.bg
              aseni@btv.bg
              milena_neyova@btv.bg
              gabriela_naplatanova@btv.bg

Да пращаме на последните четери-ама и те нещо отказват от абв.бг да приемат
              я пробвайте и вие - може да копирате моето или на Кики писмото

Comment

Това е защото news@btv.bg е група и четири мейла от нея не са достъпни (например са им пълни мейлбоксовете). Споко, те другите от групата са го получили
                Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
                2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Правилният e-mail е novinite@btv.bg - поне от него не ми се връща failed-report
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kekc
                    Това е защото news@btv.bg е група и четири мейла от нея не са достъпни (например са им пълни мейлбоксовете). Споко, те другите от групата са го получили
                    Абе за по сигурно и тук ще пратя:

novinite@btv.bg

Comment

novinite@btv.bg е правилния е-майл - поне от него не ми се връща failed-report
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                        Първоначално публикувано от kekc
                        Абе за по сигурно и тук ще пратя:

novinite@btv.bg
                        На колкото повече, толкова по-добре
                        Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
                        2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Те вече снощи говориха за това по ТВ-то ама по коя програма немам спомени
                          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от Hrabri
                            Те вече снощи говориха за това по ТВ-то ама по коя програма немам спомени
                            Може би по НОВА ТВ - така прочетох в друг форум

Comment

нали знаете кво пише в първата поправка на ус конституцията?
                              боли го светофара собственикът на сайта кво мислим ние
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                                нали знаете кво пише в първата поправка на ус конституцията?
                                боли го светофара собственикът на сайта кво мислим ние
                                Търтей ти пак се изцепи. Ако си спомням ти защитаваше авторските права. Ами парчето негово ли е - на американеца или случайно е написано 19 век от Цветан Радославов То да ти кажа и тези със карикатурите на алах ги болеше фара-ама карикатурите бяха много по невинни защото не се обижда държава и не може да се докаже че точно така е изглеждал алах за да ги обвинят- ама видя кво стана.

Comment

Working...
                                X