Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо не ми дава да видя тази страница????

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо не ми дава да видя тази страница????

Здравейте колеги. Няколко пъти ми се е случвало да не ме пуска да видя някой странци в различни секции на форума. Сложил съм снимка какво ми показва, при положение, че нищо от написаното не отогваря на мен.Тая сутрин ми се случи като поисках да видя тема " Въпрос към Ферарист" в разделала 156/147/GT.
    Аз ли бъркам нещо...?
    Attached Files

Първоначално публикувано от dvoinikat Покажи съобщение
    Здравейте колеги. Няколко пъти ми се е случвало да не ме пуска да видя някой странци в различни секции на форума. Сложил съм снимка какво ми показва, при положение, че нищо от написаното не отогваря на мен.Тая сутрин ми се случи като поисках да видя тема " Въпрос към Ферарист" в разделала 156/147/GT.
    Аз ли бъркам нещо...?
    Нямаш права да влизаш в раздела където е преместена тази тема. Най вероятно темата е преместена в изтрити а до там имат достъп само модернаторите и администраторите.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от dvoinikat Покажи съобщение
      Аз ли бъркам нещо...?
      Не бъркаш, няма и да я видиш. Темата е в коша, некоректно е да се използват теми за лична кореспонденция!

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        Не бъркаш, няма и да я видиш. Темата е в коша, некоректно е да се използват теми за лична кореспонденция!
        Аха. Ами стоеше активна в раздела, та затова. Ако тема е изтрита, трябва ли въобще да се вижда от другите потребители?

Comment

Била е изтрита след като си заредил главната страница. След като рефрешнеш, няма да я виждаш.
          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

Ок, много благодаря колеги!

Поздрави

Comment

Working...
            X