Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба!Има ли някой колега от Благоевград?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Молба!Има ли някой колега от Благоевград?

Колеги, имам една молба към вас, по повод състезанието на моите ученици в Благоевград.
    Крайният срок за получаване на проектите на учениците е в понеделник на 22-ри, а ние имахме малко технически проблеми, понеже работим с тежки програми за 3D анимация и не сме готови още.
    А за да пристигне проекта до понеделник(включително) в Благоевград, трябва да бъде изпратен най-късно утре до обяд. Но няма как да успеем, тъй като процеса на rend-ването ни забави, понеже много бавно става(над 2000 кадъра са и за всеки се искат количество минути), но до неделя е почти сигурно, че нещата ще станат.
    Та молбата ми е, ако има колега от Благоевград, който има въможност в неделя или понеделник да получи пратката, мога да я пратя по автобус от Пловдив, или до София, от там мои познати ще я препратят към Благоевград.Само да има кой да я получи и да я занесе в VІІ СОУ „ Кузман Шапкарев”- Благоевград.
    Благодаря ви предварително, дано да има някой колега от Благоевград, който желае да съдейства, тъй като ако не успеем да пратим проекта до 22-ри, губим право на участие, а това е 2 месеца постоянен труд и безсънни нощи.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Благодаря от сърце на колегите pr_00f и virusalfa , които откликнаха на молбата ми
    Наистина много важно за мен и за децата е да не изпуснем възможността за участие, защото те се постараха адски много.
    Надявам се да имам повод за черпене после

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

Аз пък да ритна гърнето преди новините в 20.00ч.
      Нашата уважавана и тачена колежка Милена (milenamr) и нейните ученици спечелиха 2-ро (второ) място на Второто Национално Състезание по Информационни Технологии в Благоевград.
      При положение че нашите хора се явяват за първи път на подобно състезание, мисля че второ място от 97 участници е повече от похвално !
      Да им е честито, и нека занапред се представят още по-добре !!!
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Браво!!!

Чудесно! Пожелажавам много успехи в бъдеще!
        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Working...
        X