Анкета
Известие
Collapse
No announcement yet.
Анкета
Collapse
X
-
Анкета
1Да, но само от Офицялен вносител100.00%1Ако частите са оргинални и на по добра цена бих купил и от друг вносител0.00%0АЗ купувам само евтини нови части.Новата част си е нова, неЗависимо от каде е0.00%0АЗ купувам само втора употреба0.00%0Всички са иЗмамници!!!Оправям си колата както мога, важното да е евтино0.00%0Тагове: Няма
-
тая анкета брато е, се едно да питаш "искате ли голем и топал сладолед за без пари" и да очакваш да ти кажат - не бе нещем
ако можеш да внасяш оригинални части на добри цени, ние сме твоите хора
ама се пак се иска и експедитивност и доверие и така'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
-
Ами, АЗ с конкуренцията от турция, китай и неЗнам още от каде не мога да се бора, ако и да полzвам цените на корпоративните А/представителства в Германия.Но това пак не Значи, че е беЗ пари, просто оргиналните части имат скапа себестойност. При всички случаи мога да дам по иЗгодна оферта от голям вносител, просто zащото имам по малко раЗходи от тях. Но не ми е ясно дали вобще някой би проявил интерес.А и това да продам една полуоска или един шарнир на 3 месеца , сагласи се сащо не е работа
Като се прави нещо се прави като хората, с гаранция година, както е тук...... Просто опипвам почвата
Comment
-
Аааа нема такива филми - ние сладоледа го обичаме студен, но за другото /голям и без пари/ съм съгласен!
Сега сериозно, колега m-jet в нашият край мога да те свържа с поне 2-3 собственика на магазини за авточасти, обаче за другото си прав ценовата конкуренция от Турция и Китай, може да обезсмисли всичко, но личното ми мнение че предпочитам да пазарувам оригинални части /макар и по-скъпи/, дано в близко бъдеще повече хора го разберат!
Дано не те обидя, но практиката у нас е че всеки нов продавач в началото почва с продажба на качествени стоки и в последствие почва да пробутва ментета между качвствените неща, искрено се надявам че живота в Германия те е научил кой оцелява на пазара /за съжаление у нас и за сега нещата не са точно така/
Пожелавам ти успех и дано реализираш идеята си!
Пък ако стане свиркай - на линия сме.Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
има неква такава работа, че точно и конкретно за Германия, цените в еПера, и на практика, са по-ниски от много други места - на практика най ниските
примери: комплект свещи за 16в твинспарк - 95еуро - 8те!!! в кутийки алфа ромео, вътре са НГК платинум
подкалник за мойта - 35лв цена тук през Т^Н, а цената във Ванто/Ауто Италия беше 147лв !!!!'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от голямата рибадобре де ти ползваш отстъпки на незнам си какъв вносител в Германия, който трябва да е икономически неграмотен за да ти продава без печалба
а според теб дали официалният вносител за България не ползва по-добри отстъпки от теб
справка ЕПЕР-а в който има вградени цените за отделните държави
силен, но дастатачно да ме гледат с уважение и да ми направат услуга като ми дадат супер отстапка на реЗервни части.
Повече не каЗвам и да питате
До няколко дена , ще имам интернет страница, в процес на иЗграждане, но там които иска, савсем необварzващо, може да ми прати майл с данните на колата и каква част иска и до 24 часа получава отговор с цената. Може после на спокоиствие да си е сравни кадето иска
Comment
-
Кво мога да кажа аз след изнесената информация ,РаЗбиРаСе чепредпочитам оригинални части ,но нови се намират само в ограничено количество да не кажа че като кажа за моята алфа 90 ,много отмагазинерите ми отговарят че това не е магазин за ауди ,а има части само за италиански автомобили !! .Онзи ден сивзех оригинален тампон от ,,Стамболийски ,,за кожуха на двигателя ,за9 лв и един човек ми го смени за 20 мин без да сваля кардана ,Името няма да му го казвам щото втози форум има хора които явно не го харесват ,но определено предпочитам оригиналните рез.части независимо на каква ценаса .Убеден съм че евтиното излиза скъпо знам го от личен опит иако естественно някой има предложения за части за алфа 90 щесе искефя максимално !
Comment
-
[quote=156 m-jet]Първоначално публикувано от "голямата риба":kk6gze7vдобре де ти ползваш отстъпки на незнам си какъв вносител в Германия, който трябва да е икономически неграмотен за да ти продава без печалба
а според теб дали официалният вносител за България не ползва по-добри отстъпки от теб
справка ЕПЕР-а в който има вградени цените за отделните държави
силен, но дастатачно да ме гледат с уважение и да ми направат услуга като ми дадат супер отстапка на реЗервни части.
Повече не каЗвам и да питате
До няколко дена , ще имам интернет страница, в процес на иЗграждане, но там които иска, савсем необварzващо, може да ми прати майл с данните на колата и каква част иска и до 24 часа получава отговор с цената. Може после на спокоиствие да си е сравни кадето иска[/quote:kk6gze7v]
Колега , мисля че си запознат с условията при които завод дава цени на съответния си представител в зависимост какъв е пазара в съответната страна. Затова в Германия цените на производителя са други. В тази връзка отностно продажбите на коли в Германия тия бройки дето ги цитирате за страна дето столицата и е по-голяма като население от БГ са си смешка...97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от Hrabri... Затова в Германия цените на производителя са други. В тази връзка отностно продажбите на коли в Германия тия бройки дето ги цитирате за страна дето столицата и е по-голяма като население от БГ са си смешка...147 1.6 TS
Comment
-
Мисля, че няма да откриете топлата вода и точно поради тази причина си мисля, че няма да се поучи търговийката или ако се получи ще е с минимална изгода и няма да си струва занимавката
А що се отнася до мойто мнение за резервните части, то не може да е обективно, защото аз съм длъжен да пазарувам от официалния вносително преди си купувах по-евтини части, ако намерех задоволително качествени
Успех, все пакsigpic
Comment
-
Не можеш да разчиташ на клуб алфа ромео като на сериозен пазар. Клуба не е малък но за момента мисля че не можеш да се подпреш на това. Също така защо мислиш че никой в България не го прави това. Аз знам кой пазарува от най-големия дилър на фиат в европа, също така и един от най-старите. А и ако не си официален вносител не знам как можеш убедиш хората че тази част не е правена в Китай.XTruck
Comment
Comment