Известие

Collapse
No announcement yet.

Поредното джебчийство в София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Поредното джебчийство в София

Здравейте колеги,

ето какво ми се случи днес:
    Излизам си аз от нас отивам до колата и виждам странно висящи кабели отсрани на предните калници. В следствие на откраднати странични мигачи(бели-12лв единия). Следват няколко псувни и слагане на старите оригинални жълти мигачи. По случая мога да кажа че са свалени от някой който е наясно как се свалят ,но в бързината е откраднал единия заедно с фасунката и днес ми се налагаше да търся нова. Все пак е постъпил цивилизовано и ги е откопчал от буксите а не е прерязал кабелите или нещо подобно.
    В заключение смятам че докато има такива хора готови да крадат неща на стойност 24лв общо никога няма да настигнем Европа. И нека спрем да обвиняваме Държавата за всичко защото проблема не е в БББ или Серго или Царя а в малоумните селяндури заобикалящи ни навчкъде в ежедневието. На новия собственик на мигачите(крадеца) пожелавам да е жив и здрав, да спечели от тотото, да си направи 156-цата най-хубавата в България и често да кара с нея децата си на химиотерапия.

П.П. А пък миналата година ми откраднаха капачките на винтилите- 2лв четирите от илиенци.

Да не се излагаме пред чужденците, а?
    Last edited by pinko; d.m.y г., 20:45. Основание: Правописни грешки в заглавието

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Колега, да не става въпрос за джебчийство?
    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
      И нека спрем да обвиняваме Държавата за всичко защото проблема не е в БББ или Серго или Царя а в малоумните селяндури заобикалящи ни навчкъде в ежедневието.
      Ако държавата се грижеше за поданниците си, и им осигуряваше възможноста да просперират спрямо мерака им за просперитет и възход, даваше им възможности за това, не се стараеше толкова много да им пречи и с това косвено бе допринесла за градацията в манталитета на българина, който при изброените обстоятелства щеше да забрави поговорката "Сиромах човек - жив дявол", и поради това надали щеше да се вълнува кой знае колко от белите мигачи на колата ти, щото за него това щеше да е мимолетен гъдел, чието задоволяване нямаше да си струва дори труда да отчекне въпросните мигачи.
      ПиЕс - не знам дали казах нещо правилно, но със сигурност горното изречение е в топ 3 на най - дългите изречения във тоя форум......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
        Колега, да не става въпрос за джебчийство?

Абе джебчийство всъщност е онова ловко пребъркване на джобовете, но колегата така го е усетил - така го е написал.
        Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

пожелавам да е жив и здрав, да спечели от тотото, да си направи 156-цата най-хубавата в България и често да кара с нея децата си на химиотерапия.
          еее батко, недей така бе, за 24 лв си готов да прокълнеш децата на човека ?

ферарист, сори брат ама има къде къде по-дълги и безсмислени бисери изписани........
          Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 20:56.
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
            Абе джебчийство всъщност е онова ловко пребъркване на джобовете, но колегата така го е усетил - така го е написал.
            Така го усещам защото е кражба на стойност 24лв.

Към ФЕРАРИСТА- И колото и да има проблеми с доходите даден човек, то щом кара 156 и и сипва бензин значи ще има пари и за бели мигачи.Та това са 24лв по дяволите!

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              Колега сигурен съм, че не го боли толкова за 24-те лева, а за постъпката, която от където и да я гледа човек си е п*ткенска работа!
              www.t-auto.bg

Comment

Това си го пиша от яд иначе нямам хоби да правя черни магий. Ама е доста непрятно някой да посяга на нещо твое

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                  Колега сигурен съм, че не го боли толкова за 24-те лева, а за постъпката, която от където и да я гледа човек си е п*ткенска работа!
                  ми да ама, да му пожелае или да му даде бой, не чак да проклина децата му !

съжалявам за чуствителността ми на тази тема, ама родата ми е прекално запозната с тази болест и не я пожелавам на никой при никакви обстоятелства !
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

ми да ама, да му пожелае или да му даде бой, не чак да проклина децата му !

съжалявам за чуствителността ми на тази тема, ама родата ми е прекално запозната с тази болест и не я пожелавам на никой при никакви обстоятелства !
                    Прав си, но това е просто моментен изблик на емоции. Сигурен съм, че не мисли на злосторника чак толкова лошо нещо.
                    www.t-auto.bg

Comment

и аз мога да кажа нещо по темата момчета! одеве слизам в гаража, който е подземен и входа се намира отстрани на блока. Какво виждам както ми е вратата на гаража, от едната страна поизкъртен бетона така около рамката на гаражната врата. поизкъртено дотолкова че да може да се светне с фенерче и да се види какво има вътре в гаража само се моля да не му дава Господ да го видя, защото няма да излезне от гаража. ще го убия и ще го оставя долу да изгние който изрод го е нарпавил!!! ясно ми е че е с цел разучаване и планиране на кражба
                      In God we trust, all others pay cash.
                      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                      Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Мангалитет му се вика на това, става все по-често срещано явление.

Колеги, не кълнете... това вреди повече на вас от колкото на "получателя".
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
                          и аз мога да кажа нещо по темата момчета! одеве слизам в гаража, който е подземен и входа се намира отстрани на блока. Какво виждам както ми е вратата на гаража, от едната страна поизкъртен бетона така около рамката на гаражната врата. поизкъртено дотолкова че да може да се светне с фенерче и да се види какво има вътре в гаража само се моля да не му дава Господ да го видя, защото няма да излезне от гаража. ще го убия и ще го оставя долу да изгние който изрод го е нарпавил!!! ясно ми е че е с цел разучаване и планиране на кражба
                          остави бележка на вратата на гаража : наблюдавам те копеленце (с усмивчицата)
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Към ФЕРАРИСТА- И колото и да има проблеми с доходите даден човек, то щом кара 156 и и сипва бензин значи ще има пари и за бели мигачи.Та това са 24лв по дяволите!
                            Това е идеята - да няма проблеми с доходите - тогава ще има манталитет че е селско да се огъзиш да сваляш мигачи за двайсе кинта.....иначе селянина почва да си мисли че мое да не забогатее с 20 лева, ама ся що да ги дава, като мое почти незабелязано да свали твойте......иначе да - разбирам че са само два мигача, уж по глобално се опитвам да погледна.....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ебах му майката, без извинение.Много голем пич, треа да си за да прокълнеш некакви невинни дечица, за постъпката на баща им.Евала, много си голям.Откраднали ти мигачи за 24 лева, това ли е наказанието за кражбата???Говориш разни неща за стигане на Европа, с такива като теб никаде нема стигнем.Как ще проклинаш така за 24 лв...ако ти откраднат фаровете, децата на клада ли ще ги пратиш? Какво са ти виновни а?? Прокълни баща им, извършителя, не дацата
                              .................................................. .. На многоточието си сложи каквото си искаш, колкото и псувни и обидни думи да се сетя по твои адрес в момента са малко и слаби.Да си жив и здрав и да прокопсаш, ЕВАЛА
                              Range Rover Vogue 4.4
                              Rexton 270 cdi
                              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Working...
                              X