Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова камера на Орлов мост в София

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нова камера на Орлов мост в София

Колеги, от няколко дни има монтирана нова камера с радар на орлов мост в платното на Цариградско по посока центъра. Камерата е веднага след знака, който регулира максималаната допустима скорост от 80 км/ч на 50 км/ч вдясно на пътя преди билборда. На мен ми направиха фотосесия вчера
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

кофти е че са те снимали но доваш много позлезна информация ще внимаваме там дано не ти пратат честитка мен ме снима камера на магистралата така преди около1г но още няма честитка
    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Че тя тая камера не е нова бре. Има я от бая време. Иначе аз вчера към 02:00 минах по Цариградско и малко по-наред от мен се движеше еда витара, която я снимаха Та за пръв път видях как щракат тия светкавици
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

колеги, казвайте ги тези работи, бре
        не че не се аресвам, ама мога и без фотосесии от КАТ да мина

Comment

..колега тая камера я има от бая бая време...

Аз знаеш ли какво правя повечето пъти,да не кажа винаги..
          Понеже почти в 90% от случаите има бая коли в средна и лява лента ,пускам шус по бус лентата и точно преди камерата се прибирам в ляво
          155 96' 1.6 16v 1++hp???
          Mazda 626 84'
          Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
          ex' 145 97' 16V TS

Comment

мноу ги обичаме такива тарикати
            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение

Понеже почти в 90% от случаите има бая коли в средна и лява лента ,пускам шус по бус лентата и точно преди камерата се прибирам в ляво

Много си хитър.. и всички такива като тебе са много хитри... Сигурно си мислите, че вие сте най- гениалните щом другите не го правят. Или ооооо не, другите просто спазват правилата за движение, колко са прости само, но важното е, че вие сте хитри.
              Lexus IS200

Comment

Евала. Трябва да си горд с това деяние.

Comment

Аз знаеш ли какво правя повечето пъти, да не кажа винаги...
                  Понеже в 90% от случаите има бая коли в бус лентата ги оставям да си довършат шуса пред камерата пък после ако съм на кеф ще ги пусна. Ама това...само ако съм на кеф

Comment

Аз до сега знаех само за камерите на цариградско пред макдоналдс и пред СЕАТ на алея Яворов. Тази вчера ме изненада неприятно.

колега, шуса в бус лентата е много груба селска проява и неминуемо ще получиш честитка от КАТ. Бих те помолил да се въздържаш от такива маневри. Все пак за 4-5 минути няма да се свърши света!

Идеята на темата беше да предпазя повече колеги от фотосесия, а не да си показваме мегариите. аз лично коли от бус лента и от насрещното никога не пускам.

Comment

....тука просто всеки е УНИКАЛЕН ,законосправедливопринципален човек ,всички много ви знаят главите да говорите...
                      Пък чак и ме моли колега да не го правя -Къде казах винаги?
                      "Аз знаеш ли какво правя повечето пъти,да не кажа винаги.." ,това според мен означава и мисля ,че имам впредвид ВИНАГИ ,когато има задръстване още горе от Яворов...

Дали всичките ,които се изредиха да ме "нахранят" спазвате закона на 100% ?! ДАЛИ ?!

#Mind_Control - аз мисля ,че ти си по-хитрия или поне така си мислиш,не виждам какъв е смисъла да ми говориш с тоя тон, всички виждат как ми говориш?!
                      Дали ако сме на четири очи ще ми говориш по тоя начин?!

Форума е толкова хубав,но за жалост има поне едно 40-50% спамери и такива дето само 'хейтват' и само плямпат ...

Пийс!
                      155 96' 1.6 16v 1++hp???
                      Mazda 626 84'
                      ex' 145 97' 16V TS

Comment

Ей за това тоя десен завой се прави през малките улички на полиграфическия
                        В много задръстени ситуации може даже през алея Яворов да се излезе... по-добре от колкото номера с бус лентата... никой не е длъжен да дава път на тарикати.

А всички дето ще ми скочите сега, дано някога осъзнаете, че една кола минала през друга лента забавя преминаването на основната с две до три коли.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

това го правиш защото не си попаднал на някой по-ербап дето долу на светофара ще те изкара от колата и ще има шуТ в бус лентата аман от такива убавци като тебе. явно и ти си мислиш че си по-велик от другите учасници в движението
                          In God we trust, all others pay cash.
                          Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                          Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
                            това го правиш защото не си попаднал на някой по-ербап дето долу на светофара ще те изкара от колата и ще има шуТ в бус лентата аман от такива убавци като тебе. явно и ти си мислиш че си по-велик от другите учасници в движението
                            Това за кво ми го каза?!
                            Ти ако ме видиш ,ще ме върнеш ли с шут в бус-лентата?!

Ти кво си мислиш,че съм селски шофер(от тея наглите дето ,яко засичат и псуват)

Хайде да помоля само ,да се здържаме с изказванията и с думите ,защото нито се познаваме ,нито се знаеме ...

Ако сте толкова отворени всичките ,колкото във форума и сте толкова принципални и интелигентни ,няма да държите такъв тон ..

Пак казвам ПИЙС!

---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:19 ----------

Половината от сЪфорумците ,гледам пишат по теми ,че мразят хора от други форуми ,да влизат и да пишат с "изкривен" тон и да се правят на интересни ...
                            ...Я гледай ти!Ма вие половината си повЕрвахте!
                            "каквото искате,такова давате" !

...
                            155 96' 1.6 16v 1++hp???
                            Mazda 626 84'
                            ex' 145 97' 16V TS

Comment

....тука просто всеки е УНИКАЛЕН ,законосправедливопринципален човек ,всички много ви знаят главите да говорите...
                              Пък чак и ме моли колега да не го правя -Къде казах винаги?
                              "Аз знаеш ли какво правя повечето пъти,да не кажа винаги.." ,това според мен означава и мисля ,че имам впредвид ВИНАГИ ,когато има задръстване още горе от Яворов...

Дали всичките ,които се изредиха да ме "нахранят" спазвате закона на 100% ?! ДАЛИ ?!

#Mind_Control - аз мисля ,че ти си по-хитрия или поне така си мислиш,не виждам какъв е смисъла да ми говориш с тоя тон, всички виждат как ми говориш?!
                              Дали ако сме на четири очи ще ми говориш по тоя начин?!

Форума е толкова хубав,но за жалост има поне едно 40-50% спамери и такива дето само 'хейтват' и само плямпат ...

Пийс!
                              Момченце! Първо вземи успокой малко агресията! Става ли? И второ вземи си подреди малко идеята в главата преди да пишеш! Ако шофьорските ти умения и изпълнения са като правописа и граматиката ти....трагедия!

Comment

Working...
                              X