Известие

Collapse
No announcement yet.

Ботевградски университет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ботевградски университет

Ботевградски университет-Международно висше бизнес училище.
    Здр искам да питам дали някой е учил там или има информация как е в този университет.Акредитиран ли е и тн.Тази година ще кандидатствам и търся инфо за университетите в които се влиза с ТОП

Мерси предварително

Аз уча там Бизнесадминистрация , последна 4 -та година.
    Акредитиран е, базата е доста добра ,преподавателите са от УНСС и от Икономическия в Свищов.
    Таксите са поносими,учебниците не са скъпи, ума удобен транспорт.
    Добре си е даже е екстра университета.
    Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 19:00.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

По колко пъти в седмицата се ходи на лекций и тн при ако запиша задочно?

Викаш вишо шъ учиш? Ибасимуси ...
      Last edited by търтей; d.m.y г., 23:42.

Comment

Ако искаш някакво инфо за дистанционното ... имам 2 приятелки, които учат там дистанционно - мога да разпитам ... мисля, че ходеха само за изпити там ...
        „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщение
          По-колкото и когато можеш.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
            Ако искаш някакво инфо за дистанционното ... имам 2 приятелки, които учат там дистанционно - мога да разпитам ... мисля, че ходеха само за изпити там ...
            Колега разпитай за дистанционното...Аз до колкото разбрах дистанционното не е акредитирано,само редовното и задочното,но все пак разпитай.
            http://vbox7.com/play:613ca9d6

Comment

Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщение
              Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
              По-колкото и когато можеш.
              Пичове, ако ще и най-върлите математици да сте, моля ви се...
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Memento Покажи съобщение
                Колега разпитай за дистанционното...Аз до колкото разбрах дистанционното не е акредитирано,само редовното и задочното,но все пак разпитай.
                Е сега се чух с едната мома ... ама ... жена братче
                Макар и да не знаеше какво значи думичката акредитация, ме убеди, че е признато от министерството ... но ... не ми звучеше много убедително

Тези дни като се видя с другата - ще я поразпитам по-подробно ... кажи ако искаш нещо по-конкретно да знам, да питам
                „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Само това ме интересува мене колега.Дали дистанционното направление е акредитирано-демек признато за висше образование или нещо такова.
                  http://vbox7.com/play:613ca9d6

Comment

А като се замислим не е ли по- лесно да вземеш телфона и да звъннеш в дадения университет и да разбереш точно какво те интересува. Така става развален телефон. Да не говорим, че всеки университет си има някаква политика.
                    Last edited by Mirela; d.m.y г., 23:39.
                    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

До сичкото вишисти. Следващата елементарна правописна грешка ще ви доведе някой друг ден почивка от форума, за опресняване на познанията по български език.
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                      X