Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам да кажа на тъпите управници да града ни,че са тъпи п....и !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Искам да кажа на тъпите управници да града ни,че са тъпи п....и !!!

Писна ми от дупки , ями , ровове и пропасти по пътищата в града ни!
    Днес смених масло и филтри ... преди малко нацелих дупка дълбока около 7-8 см ... минах отгоре и с около 60 км / ч. ...
    изтропа,изхлопа колата и сега има лек теч!
    До колкото мога да видя от вън картера е здрав ... омаслено е там от където се отваря за да се развие масленият филтър и капе лекичко!!!

За 20 мин теча не се беше увеличил .. на земята под колата има 2 петънца с диаметър 1 см ...
    Вече нямам сили и нерви ... не знам в Европа или в Талубания сме да ги е ...а в м .... та
    Уморих се от това да трябва да гледам не с 4,ама с 44 очи за поредният изкопан ров на пътя!

Колеги ... молете се да не съм пукнала картер или нещо друго,а да е просто омаслено от смяната на маслото и филтъра ... че тръгвам на път и нямам време да се занимава И с това точно сега!

И не мога да разбера ЗАЩО по дяволите нямаше поне една шибана табела ,че има изкоп ?!?!?!?!
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Най вероятно капките ще са в следствие от смяната на масло.Мисля че няма да имаш проблем.
    Лек и безавариен път.
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Бела, мини през Милен да я вдигнат и да я погледнат. За всеки случай!
      Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

Намери време да й хвърлят едно око, да не береш ядове!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Колежке , не само при вас е така с дупките Ще трябва мотото на този годишен събор да бъде с тематика " Не на дупките" , тъкмо ако има и някоя медия , може да стигне до националния ефир.
          Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
          Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
            Бела, мини през Милен да я вдигнат и да я погледнат. За всеки случай!
            Да,точно това мисля да направя ... че вече ми писна!
            Миналият май ей така смених си всички консумативи и на другия ден БАМ ... честито на печелившите ... спукан картер и окотена кола .. а сега отново 78-80 лв за масло и лепене на картер и 3 дена без кола и маса пари по таксита и ядове

---------- Post added at 07:43 ---------- Previous post was at 07:32 ----------

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
            Най вероятно капките ще са в следствие от смяната на масло.Мисля че няма да имаш проблем.
            Лек и безавариен път.
            Снощи от притеснение почти не съм мигнала ... сложих под колата едно парче бял плат понеже вали и ако капе да видя от къде и колко ... ама днес като гледам няма капки по плата ... макар там да е омаслено ... днес ще отида при Колегите да я погледнем , че да не се окоти по пътя
            Born to make me happy

Comment

Какво говориш, на мен тука за последните 3 месеца ми се разхлопа цялата предница. Ония ден карам вечерта си и изведнъж асфалта срязан за да го запълват, обаче ръба 6-7 см ако не и повече. Спирачки до колкото може преди да вляза в рова, но пак минах с 30-40. Резултатът е на лице- балон на зимната гума. Пак добре, че не съм сложил летните гуми още.
              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                Спирачки до колкото може преди да вляза в рова, но пак минах с 30-40.
                Мнда, на твоето му викат несъобразена скорост
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                  Мнда, на твоето му викат несъобразена скорост
                  Съобразена или не,те са длъжни да обозначават каквито и да било ремонтни дейности извършвани по платното!

Без значение дали е дупка отворила се от снегове,рязан асфалт и обикновена неравност!
                  Born to make me happy

Comment

(2) (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водачите на пътни превозни средства са длъжни при избиране скоростта на движението да се съобразяват с атмосферните условия, с релефа на местността, със състоянието на пътя и на превозното средство, с превозвания товар, с характера и интензивността на движението, с конкретните условия на видимост, за да бъдат в състояние да спрат пред всяко предвидимо препятствие. Водачите са длъжни да намалят скоростта и в случай на необходимост да спрат, когато възникне опасност за движението.

Comment

Не ми се рови по закони и закончета където е регламентирано,че неравности и подобни трябва да се обозначават било със знак или по друг начин!

Що ли си мисля,че си някакъв таен агент който вечно е против всичко и всички ... ?
                      Как спа снощи?!?

Или може би искаш да ми кажеш,че обикновеният данъкоплатец има само задължения и отговорности ,а няма регламентирани права ?!?
                      Born to make me happy

Comment

Не моето момиче. Искам да кажа, че с мрънкане по форуми нищо не става.
                        Тези дето им викаш путки - кой ги избра бе? Аз ли дойдох да гласувам за тях?

Comment

Знам ли ... може и ти да си бил!
                          Лично аз не съм била поради доста причини ... една от тях отсъствие от страницата ни по време на избори!
                          Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                            отсъствие от страницата ни по време на избори!
                            Е те това, миличка, те лишава от правото да мрънкотиш.

Comment

Ааа Търтея е от 'наште Не му се сърди
                              Иди да ти погледнат количката и дано няма поражения

п.п.
                              поздрави на Стара Загора
                              Най-любимите ми приятелки са от там и от Сливен
                              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                              X