Известие
Collapse
No announcement yet.
Aлфа такси
Collapse
X
-
Aлфа такси
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdYТагове: Няма
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
иначе в Пазарджик имаме 156 бакшиши .. даже едно беше жетеде ама оунъра му реши че няма да се получи като във филмите на Люк Бесон и махна зебритеAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеВ Пазарджик имаме 156ца 1.8 ...ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Миналата седмица като пътувах към вкъщи, в Попово видях едно една 156 ... TAXI... Отначало ми докривя... после се замислих.
В тази криза, ако човека е останал без работа... като се има предвид, че в Попово сигурно няма кой знае какви алтернативи и възможности... ама пък и такси... в Попово... знам ли...
Comment
-
Те мож' да са си рода бре
Иначе и у Майнатаун има една 156 такси ... бензинка е, но не се сещам дали е 1.8 или 2.0. Така и не се качих в нея ...
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеАбе и една друга жълта дето прилича на Таксе имате вие.постянно ми маха некой по улиците ... дори и ДАИ са ми вдигали палката
145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
за такси алфа
И във Варна си имаме такива - аз лично съм виждал една 156 и една 146 (даже 146цата веднъж дойде на среща)...е явно са издръжливи колици, пък и визията им контрастрира с масовите таксита - фабии и авеота.Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеТе мож' да са си рода бре
Иначе и у Майнатаун има една 156 такси ... бензинка е, но не се сещам дали е 1.8 или 2.0. Така и не се качих в нея ...sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Пловдивската май е една или поне аз не съм засичал друга.Сигурен съм че е ЖитиДи,кара е един чичка-той беше една от причините да си взема 156цатаAlfa Romeo 156 SW`05 1.9 JTD m-jet ,150 hp ++
Fiat Punto`98 1.7 TD,69 hp
Alfa Romeo 156`98 1.6 TS ,120 hp-ex
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщениеоня ден в големото село видях една 156 такси с регистрация 'Т' нещо си. предницата й беше дала фира но беше още в движение.....
иначе преди съм се возил и в една 156, но май момчето вече не я кара.....Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL
YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003
Comment
Comment