Известие

Collapse
No announcement yet.

Закъсация голяма...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Закъсация голяма...

Днеска на обяд към 11:30 се пуснах от кръговото на надлез Надежда и си перкам яко яко със колата по теца и до колкото разбрах днес (по-късно) ограничението е 50км/ч...както и да е !
    Т карам си аз и бързам яко,защото закъснаявам (сиг. ви е познато)и изпреварвам си аз и карам със 100км/ч и изведнъж,докато наближавах бензиностанцията гледам катаджия...ма нещо гледам се забърза а аз го наближавам дяволски бързо ! ! !
    Понече да маха с палката,направих се на ударен и започнах да натискам баво педала,зада си помисли,че спирам и 100м след кат го подминах дадох газ и бам на светофара в дясно.
    Та въпроса ми е ще ми пратят ли "покана" за руския бал в идните месеци,каква ще е санкцията и какви ше са последствията ?

Общо взето до сега са понечили да ме спират 2 пъти ,за жалост и 2-та пъти им тегля по един тек.
    Първия път нямаше последствия,но за този път не съм сигурен

Незнам просто дали съм единствения ИДИОТ,който винаги действа инстинктивно(бегачка яка) !
    Не следвай път - върви, където няма път и остави следа
    Рено Лагуна 1.8 1996 95hp
    Алфа Ромео 156 1.8 144hp(или нещо от тоя сорт беше)

Май май си е въпрос на късмет зависи дали полицая се е хванал да записва номера пък и има много ако, може би и дали, така че не е сигурна работа, но знам десетки случки с не спиране на стоп палка пък нито една за човек получил честитка за същото нещо
    ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Ето ме

150лв. глоба и лишаване 3 месеца.... а скоростта е отделно
      sigpic

Comment

КуКу е пример за всичко ... и лошо и добро
        На 18 годинки с Опела ( кадет 1.3 ) се направих на големец и не спрях и се ударих в една каруца след 20 метра Полицая така се беше притеснил за мен , коня и циганина , че изобщо не спомена моето не спиране на палка . От тогава си спирам винаги ...
        П.П
        На коня и циганина им няма нищо , опела е с фрактура на фар , решетка и капак .
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Ако ти е видял номера може и да ти пратят призовка.
          За санкциите не знам,ама ще разбера след има няма 2 седмици.Обаче моето нарушение е,че не спирам на стоп палка със 100 а ограничението е 50км и с изтекла книжка.По-лошото е че ми видяха номера и на другия ден ми попълниха имената във вече написания акт.
          Не е правилно да не се спира,но някой път се налага,а ако бях спрял щеше да има и доста по-сериозни нарушения
          Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
          Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
            На 18 годинки с Опела ( кадет 1.3 ) се направих на големец и не спрях и се ударих в една каруца след 20 метра Полицая така се беше притеснил за мен , коня и циганина , че изобщо не спомена моето не спиране на палка .
            Еми че щом си халосал каруцата след 20 метра той явно си е помислил че си стрял......аз досега съм нямал случай да ги подмина, но съм се зарекал на тия пешаци, и на куки вечер на забутани и неосветени места да не спирам.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
            X