Ебаси темата. Няма един пост, който да е написан грамотно. Абе момчета, в училище вече нищо ли не се учи? Хайде стегнете се, че да не се правя на лош даскал и да раздавам точки.
Известие
Collapse
No announcement yet.
на риба с алфа 166
Collapse
X
-
Ей ядосахте Търтея, хвана го яд че и алфите могат да движат из калта, къде с трактори, къде без...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеЕй ядосахте Търтея, хвана го яд че и алфите могат да движат из калта, къде с трактори, къде без...
Чета и на вярвам на ушите си просто.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЗаеби ти. То бива неграмотност, ама тая тема е просто ...
Чета и на вярвам на ушите си просто.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
И джипките закъсват,него карайте човека да си купува джип.
http://vbox7.com/play:ece7f0e8
пс.И пич,карай си колата кадето си искаш.Нали ти си я ремонтираш.Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
леле колега имал си късмет че е имало трактор ами аз с мойта 156 ще хода на риба на р.янтра в едни шубраци,караш между дъеветата на сантиметри и като заваля един порой и стана каша и нема мърдане от там ама и трактор не може да влезне,викам си краи до тука беше легна по коремче и на никъде, спасението бяха 2 коня голямо дърпане беше и бутане накрая излезнах на асфалта имаше само една щета строшена кора под двигателя и колата беше надрана цялата от клони.е поне аз колега хванах няколко каракудки за успокоениено повече в шубрака с алфата не влизам вече си ходиме с лада нива
Comment
-
Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщениеТръгвам на риба сутринта. Не вали просто е облачно. Отивам и сичко е 6, с изключение на това че рибата днес беше си зела почивен ден. Запука як дъжд. ре6авам 4е трябва да си ходя и ...
Пред мен непреодолимо препядствие в следствие на дъжда.
Имам за тази цел едно Рено Клио което е като КАТЕРИЦА!!!!
Ако бяхме затънали с него,щяхме сами да го избутаме.
Бих се радвал да звъннеш и да отидем за риба с бира!
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщениеПосле защо алфите били счупени, окачването им не ставало и тн. Ем то аз така, като гледам хората си ги ползват за трактори из дивото. Как после няма да се продават в окаяно състояние и не безценица.
а що се отнася до джипа никога няма да си купя
да карам може но мой не
аз сум по шосейните коли
Comment
Comment