Известие

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задното стъкло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
    В Дигитала в Бургас няма ли да го направят тоя пусти стикер?
    Ми идея си нямам, аз дръпнах файла от лика, който mirchozo ми пусна и освен да се метна до там и да ги питам .
    sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Бе аз с удоволствие ще ти го направя тоя стикер дет се вика само за усмивка дори, ама проблема е, че докато стигне до теб (гледам си от ВТ) той ше стане златен и цялото нещо се обезсмисля... освен ако някой ден просто нямаш случаен път през Разград за да ти го дам на ръка

П.П. Колегите с МПС кат моето да не питат какво ще давам на ръка
      Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 20:49.
      BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
        Бе аз с удоволствие ще ти го направя тоя стикер дет се вика само за усмивка дори, ама проблема е, че докато стигне до теб (гледам си от ВТ) той ше стане златен и цялото нещо се обезсмисля... освен ако някой ден просто нямаш случаен път през Разград за да ти го дам на ръка

П.П. Колегите с МПС кат моето да не питат какво ще давам на ръка
        Всъщност живея в Бургас, а по Български пощи пратката е около 4лв.
        sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Дори и така да е, за 4 кинта 100% ще намериш студио в Бургас където като влезнеш не само ще ти направят стикера ами и кафе ше ти пуснат докато чакаш
          BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
            Дори и така да е, за 4 кинта 100% ще намериш студио в Бургас където като влезнеш не само ще ти направят стикера ами и кафе ше ти пуснат докато чакаш
            Хахаха ми може
            sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Вече си имам стикер, благодарение на колегата R_O_K_O
              sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

А колегата R_O_K_O има още стикери за колегите. Който иска да казва и да казва от къде иска да го лепи отвътре или от вън.
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
                  А колегата R_O_K_O има още стикери за колегите. Който иска да казва и да казва от къде иска да го лепи отвътре или от вън.
                  Колега,като идваш до шумен донеси ми един за задния прозорец за от вътрешната страна.Ако не ти е проблем де.
                  Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                  Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                    Колега,като идваш до шумен донеси ми един за задния прозорец за от вътрешната страна.Ако не ти е проблем де.
                    Е ся голяма приказка каза... напрао нямам думи ще ти докарам все пак на Старата Лисица ми даде файл-а как няма да ти докарам . Като идвам ще ти врътна един телефон.

Comment

Е ся голяма приказка каза... напрао нямам думи ще ти докарам все пак на Старата Лисица ми даде файл-а как няма да ти докарам . Като идвам ще ти врътна един телефон.
                      Роко искам и аз къв лев само кажи за от вътре
                      sigpic
                      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение

По-добре му напиши л.с. Утре ще ми изпрати на мен и да не се разкарва два пъти.Стикерите са безплатни , само доставката си плащаш.
                        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                          На тебе заради страхотната организация на 27.03. 5 ще ти пратя ако кажеш казвай как ги искаш на събиране в Шумен ли да ти ги нося или ще ми пратиш ЛС с адрес

Comment

На тебе заради страхотната организация на 27.03. 5 ще ти пратя ако кажеш казвай как ги искаш на събиране в Шумен ли да ти ги нося или ще ми пратиш ЛС с адрес
                            Ако искаш му ги донеси,аз ще му ги дам след солидна почерпка
                            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                              Ако искаш му ги донеси,аз ще му ги дам след солидна почерпка
                              Ха-Ха чакай сега и да излезе на моя гръб. Не може ли аз да съм почерпен вместо тебе. Я измислете една среща и ще докарам на всички лепенки. Ама да не е тая неделя щото мисля да се видя и с Алфистите от моя град

Comment

тая Събота ще има в Търговище от 15:00 на борово око заповядайте всички ... а относно стикерите май най-добре на някое събиране
                                sigpic
                                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
                                X