Първоначално публикувано от firedragon
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задното стъкло
Collapse
X
-
Бе аз с удоволствие ще ти го направя тоя стикер дет се вика само за усмивка дори, ама проблема е, че докато стигне до теб (гледам си от ВТ) той ше стане златен и цялото нещо се обезсмисля... освен ако някой ден просто нямаш случаен път през Разград за да ти го дам на ръка
П.П. Колегите с МПС кат моето да не питат какво ще давам на ръкаLast edited by BoxerPower; d.m.y г., 20:49.BMW E39 528i
Comment
-
Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщениеБе аз с удоволствие ще ти го направя тоя стикер дет се вика само за усмивка дори, ама проблема е, че докато стигне до теб (гледам си от ВТ) той ше стане златен и цялото нещо се обезсмисля... освен ако някой ден просто нямаш случаен път през Разград за да ти го дам на ръка
П.П. Колегите с МПС кат моето да не питат какво ще давам на ръкаВсъщност живея в Бургас, а по Български пощи пратката е около 4лв.
sigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
-
Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщениеДори и така да е, за 4 кинта 100% ще намериш студио в Бургас където като влезнеш не само ще ти направят стикера ами и кафе ше ти пуснат докато чакашsigpicZaRiBeNa FeNkA
Comment
-
Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщениеА колегата R_O_K_O има още стикери за колегите. Който иска да казва и да казва от къде иска да го лепи отвътре или от вън.
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеКолега,като идваш до шумен донеси ми един за задния прозорец за от вътрешната страна.Ако не ти е проблем де.. Като идвам ще ти врътна един телефон.
Comment
-
Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщениеЕ ся голяма приказка каза... напрао нямам думи ще ти докарам все пак на Старата Лисица ми даде файл-а как няма да ти докарам. Като идвам ще ти врътна един телефон.
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеРоко искам и аз къв лев само кажи за от вътре
По-добре му напиши л.с. Утре ще ми изпрати на мен и да не се разкарва два пъти.Стикерите са безплатни , само доставката си плащаш.
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеРоко искам и аз къв лев само кажи за от вътре
казвай как ги искаш на събиране в Шумен ли да ти ги нося или ще ми пратиш ЛС с адрес
Comment
-
Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщениеНа тебе заради страхотната организация на 27.03. 5 ще ти пратя ако кажешказвай как ги искаш на събиране в Шумен ли да ти ги нося или ще ми пратиш ЛС с адрес
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеАко искаш му ги донеси,аз ще му ги дам след солидна почерпка
Comment
-
тая Събота ще има в Търговище от 15:00 на борово око заповядайте всички ... а относно стикерите май най-добре на някое събиранеsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
Comment