Известие

Collapse
No announcement yet.

Military Racing на писта "Божурище" ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Military Racing на писта "Божурище" ...

Напоследък се заформя здрава конкуренция на всичкото рацер у и около София...
    Тия дни на писта Божурище тренират най-яките бегачки от състава на БГ Армията.
    Една до друга се наредиха на старта страховити пистарки от рода на Т-72 и БМП-2. Веднага след тях щафетата се пое от драгстерите от клас "Град", които показват не по-слаби параметри по състезателната дистанция. Като коли за сигурност трябваше да се използват машини от рода на "Куб" и С-300, за да се осигури безпрепятственото провеждане на тренировките и последващите квалификации.
    Зрителите с трепет очакват големия финал, който ще се проведе на 06 Май, за да могат да поздравят своите любимци.

От мястото на събитието :
    о.з. Рацер N:1
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Е, айде да се разкарвате всичкото шапка от там - днеска трябваше да са квалификациите - кво толкова тренират тези машини - не знам - всяка година парада е един и същ-не могат да запомнят как ще минат ли-да и снаправят списък Колко ли хора чакат да видят парада Аз разбирам да тренират самолети - някакви сложни фигури - ами то машини дето ще се движат с 5-10 км на парада. Ама те понеже са много читави сигурно искат да видят кои машини могат да издържат трудния преход - със сигурност доста от тях в момента прегряват и т.н.т
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
      Е, айде да се разкарвате всичкото шапка от там - днеска трябваше да са квалификациите - кво толкова тренират тези машини - не знам - всяка година парада е един и същ-не могат да запомнят как ще минат ли-да и снаправят списък Колко ли хора чакат да видят парада Аз разбирам да тренират самолети - някакви сложни фигури - ами то машини дето ще се движат с 5-10 км на парада. Ама те понеже са много читави сигурно искат да видят кои машини могат да издържат трудния преход - със сигурност доста от тях в момента прегряват и т.н.т
      ц-ц-ц, как нахлеби армейските редици само
      sigpic
      === 75 1.8 T '86 ===
      === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Първоначално публикувано от BatVas

Аааа Васка не си прав - тренировки си трябват Пробвал ли си да поддържаш постоянна дистанция движейки се в колона - трудно е особено с верижна машина. А и самата организация на толкова хора и техника си е голямо главоболие, знаеш ли само аранжировката на машините че не проста работа, а пък и на войската знаеш ли колко време е отнела подготовката на машините - е не ни разваляйте удоволствието де
        Ай Т-72 и БМП -та си имате и у София , ма Град-овете чак от Ямбол ли ги докарахте бе колега , да вземем да пратим и няколко БЛГ-60 и БАТ-2 /макар да не са точно в клас "драг"/ за да представят достойно и инженерите.

Е финала както винаги че е супер -
        танк до танка мила моя майно льо
        изтребител до изтребителя
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Няма да забравя какви метли правеха на Корен с МТЛБ-та, кефеха се на макс момчетата, а къв дрифт- кат се получат коловози и пуснат двама ентусиасти да заравнят пътя

П.П. а какви паради имаше навремето , ехееее......

П.П.2 Влади, той Батвас през уикенд си ходи до Свищов(ако се не лъжа ) да тренира с фадромата на тате, ти ше кайш че не може да поддържа скорост

Comment

Аз понеже бех кашик у Симитли (ЕГА земетресение го срине),мога да кажа,че в МТЛБ-то при откачен кемаф да се возиш си е жива одисея-виждах как от окоп се вади такава машина на една верига
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Техниката наистина е събирана от цяла БГ, така че хич не е лесно. Всички знаете че времената напоследък са доста несгодни за нашата армия, и мисля че тя заслужава уважение - все пак не сме губили нито веднъж знамето си в битка...
              Но темата беше по-скоро на майтап де - понеже цяло Божурище се оглася от мощния рев на v12 двигатели и въздуха мирише на изгорели газове като на писта от Ф1... Мога да се опитам да щракна няколко "откраднати" кадъра на бегачките, стига да не ме надушат от контра-та - нали ще ми носите портокали после ?

P.S. Между другото, покрай всичките тия тренировки на Жабурище, там всеки ден виси една 164 на Военна Полиция - май е от ония с "лошите" мотори с мнооого цилиндърчета

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
                Техниката наистина е събирана от цяла БГ, така че хич не е лесно. Всички знаете че времената напоследък са доста несгодни за нашата армия, и мисля че тя заслужава уважение - все пак не сме губили нито веднъж знамето си в битка...
                Но темата беше по-скоро на майтап де - понеже цяло Божурище се оглася от мощния рев на v12 двигатели и въздуха мирише на изгорели газове като на писта от Ф1... Мога да се опитам да щракна няколко "откраднати" кадъра на бегачките, стига да не ме надушат от контра-та - нали ще ми носите портокали после ?

P.S. Между другото, покрай всичките тия тренировки на Жабурище, там всеки ден виси една 164 на Военна Полиция - май е от ония с "лошите" мотори с мнооого цилиндърчета
                те тая е и със сушоар
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                  Аз понеже бех кашик у Симитли (ЕГА земетресение го срине),мога да кажа,че в МТЛБ-то при откачен кемаф да се возиш си е жива одисея-виждах как от окоп се вади такава машина на една верига
                  Аз па бех кашик у Горна Баня и съм виждал и аз какви ли не неща да правят МТЛБ-тата дори да разчистват гори на Сливница а и го виждах отблизо щото се возех да кемафа на къртечницата
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Абе днеска след 13.00 беше некво чудо от коли на божура,ма аз минах само транзит... някой беше ли там да каже стана ли нещо интересно ?

Comment

Най обикновенна 2.0ТС. Едно приятелче я е карал.Те са 2 на ВП-тата
                      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                      Opel Astra J
                      ex:
                      Alfa Romeo 164 2.5TD
                      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Working...
                      X