Известие

Collapse
No announcement yet.

Продължават гаврите с животни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    E доказателството е трудно нещо, но ако има такова ще се използва.
    Колкото за другото-отговорна е общината, която трябва да стерилизира бездомните кучета и да редуцира броят им.Ако си пострадъл, може да търсиш обезщетение от нея, включително и по съдебен път.
    Значи за тия неща трябва да има средства, контрол на изпълнението и т.н.н., като за всяка друга дейност.
    Ами миналата година баба ми я нахапаха и тя не ми казала за да не ги избия помярчетата. А в същото време съседката ги храни, но за да не се събират пред тях им дава пред нас. Няколко пъти говорих с нея но жената е на години, а те не прощават никому
    Това с общината е мног хубаво нещо ама те ги взеха, кастрираха и после пак ги пуснаха - а те налитат на хора. Може би и за това гледам от друга гледна точка - един ден живот и здраве, ако си намеря жена и имам дете да го нахапат... познайте какво ще им причиня...
    sigpic
    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
    BMW 316 Compact '95

Comment

Абе какви мерки бе. Държавицата ни няма пари да си оправи инфраструктурата, сираците гладни стоят, маса от хора живеят на прага на бедноста вие ми разправяте за посегателства над улични помияри от, които няма нужда! Какво хуманно отношение. Да ти нахапян или дори да наплашат детето ти, съм сколенен всички с пушката да ги изтребя! По спирките и кварталите нощем само на глутници ходят. СТРАШНО е! Вразумете се малко. Стига сте се правили на света вода ненапита.
      Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
        Абе какви мерки бе. Държавицата ни няма пари да си оправи инфраструктурата, сираците гладни стоят, маса от хора живеят на прага на бедноста вие ми разправяте за посегателства над улични помияри от, които няма нужда! Какво хуманно отношение. Да ти нахапян или дори да наплашат детето ти, съм сколенен всички с пушката да ги изтребя! По спирките и кварталите нощем само на глутници ходят. СТРАШНО е! Вразумете се малко. Стига сте се правили на света вода ненапита.
        Подкрепям. Но едно е да го застреляш с пушката, друго е да му отрежеш краката или да го обесиш- това е извращание вече.

Иначе аз отдавна съм го измислил- трябва ми един бус, пистолет със заглушител и 2 500 000 Евро. Обещавам, че живо бездомно куче няма да остане в София.
        Lexus IS200

Comment

А бе всички които тормозят животни - УМРЕТЕ В ЛАЙНА!!!
          145, 1.6 I.E. Boxer
          Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
          Subaru Legacy 2.5

Comment

Аз съм против избиването и посегателството над всякакви живи същества. Всеки родил се на този свят има право да живее.
            Онзи ден пред офиса намерих бременна котка в безпомощно състояние. Закарах я в една лечебница. Диагнозата беше - прострелване с въздушна пушка. Котката започна да ражда и почина. Това е жестоко направо. Най лошото е, че хората притежаващи оръжие са смели. За тях не е проблем да стрелят както по животни, така и по други хора.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
              Аз съм против избиването и посегателството над всякакви живи същества. Всеки родил се на този свят има право да живее.
              Онзи ден пред офиса намерих бременна котка в безпомощно състояние. Закарах я в една лечебница. Диагнозата беше - прострелване с въздушна пушка. Котката започна да ражда и почина. Това е жестоко направо. Най лошото е, че хората притежаващи оръжие са смели. За тях не е проблем да стрелят както по животни, така и по други хора.
              Браво, дано има повече хора като теб.
              sigpic Alfasud/156 1.8ex
              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

абе не знам, ама аз от хора лошо съм видял, а от животинка не. а пък ако видя някой да прави нещо на куче, котка и т.н. откачам и се пробваме колко е смел.

Comment

Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
                  А бе всички които тормозят животни - УМРЕТЕ В ЛАЙНА!!!
                  А животните, тормозещи хората в какво да мрат, а? Айде ела да те заведа на едно място в моя квартал с едни много симпатични кученца, да си поиграеш с тях. Ако не дойдеш, значи признаваш, че не си прав, което ми е достатъчно. Ако дойдеш ще ми е интересно да наблюдавам
                  Lexus IS200

Comment

Каква поредна футболна драма....
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Каква поредна футболна драма....
                      Драма е.. Щото българина вижда само черно-бяло, а не вижда, че има и сиви отенъци.

Или с други думи винаги е в едното от двете крайни мнения.
                      Lexus IS200

Comment

В тоя ред на мисли, предлагам да пускаме по една тема за всяко прегазено животно на пътя, мм?!
                        Или за всяко кучешко лайно на тротоара....
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          А животните, тормозещи хората в какво да мрат, а? Айде ела да те заведа на едно място в моя квартал с едни много симпатични кученца, да си поиграеш с тях. Ако не дойдеш, значи признаваш, че не си прав, което ми е достатъчно. Ако дойдеш ще ми е интересно да наблюдавам
                          Колега, тези така наречени кученца са в следствие на човешката простотия да изхвърлят животни на улицата! ако няма изхвърлени животни няма да има и зверове по улицата които да се размоножават! а те са озлобени естествено, защото и аз бих се озлобил ако няма кво да ям и всеки втори ме рита и цели с камъни!

П.С. Благосъстоянието на една нация се познава по отношението й към животните!
                          Всички знаете на какъв хал сме!

Преди време на село видях един дядка(изрод мръсен) да хвърля в реката малки кученца с вързани камъни за шията! Сритах го мощно и го хвърлих и аз в реката и си тръгнах без да се обърна!може и той е да се удавил но НЕ МИ ПУКА за такива изроди!
                          145, 1.6 I.E. Boxer
                          Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
                            Колега, тези така наречени кученца са в следствие на човешката простотия да изхвърлят животни на улицата! ако няма изхвърлени животни няма да има и зверове по улицата които да се размоножават! а те са озлобени естествено, защото и аз бих се озлобил ако няма кво да ям и всеки втори ме рита и цели с камъни!
                            Така е, но след като вече проблемът е наличен, то трябва да му се намери разрешение. Явно не са взети мерки преди да стане проблем, затова сега трябва да се избият всичките улични кучета и да се започне на чисто.
                            Lexus IS200

Comment

Гаврата не е с животните колеги, гаврата е с хората... ама не го осъзнавате.
                              Животните само отнасят косвените жертви.

Всичкото защитник на животните да вземе да помисли малко преди да налива още агресия в проблема моля!

Докато не се въведе закон според който човек изоставил домашно животно на улицата не се санкционира, а ръководителите на службите отговарящи да няма животни на улицата не подлежат на персонална отговорност нищо няма да се промени.
                              А решението е простичко, прибира се всичкото дзвер от улиците, ако не се потърси в някакъв срок 1 - 3 месеца, евтаназия и в екарисажа.
                              Та веднъж да се разреди сериозно популацията, вече ще има база да се гонят и новосъздаващите я.
                              И хванат ли някой да изхвърли животно или да се отърва от малки като ги трепе, съответната санкция.
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                                Така е, но след като вече проблемът е наличен, то трябва да му се намери разрешение. Явно не са взети мерки преди да стане проблем, затова сега трябва да се избият всичките улични кучета и да се започне на чисто.
                                ХА! и света се пренаселва и не стига храната! и в България има вече предимно прости селяци! айде от утре да избиваме хора а!
                                Лично аз не правя ралзика между живите същества, куче, коте, човек всички имат равни права да живеят на тая земя! Хората или ти нямаме право да отнемаме живот!(винаги има изключения,ако е нахапало хлапе нарочно или...както братовчедки ми изгуби бебето си понеже нейния питбул я нападна и тя пометна, тогава го пребиха с кол и умря! но убиване или издивателства за кеф е немислимо ! пожелавам на всеки който го прави да му се върне същото!!!

Иначе съм напълно съгласен с morfius!
                                145, 1.6 I.E. Boxer
                                Subaru Legacy 2.5

Comment

Working...
                                X