Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся човек, който се занимава с проекти в сферата на образованието и културата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся човек, който се занимава с проекти в сферата на образованието и културата

Търся човек, който се занимава с разни европейски или БГ проекти в сферата на образованието и културата ... намислил съм тука едни неща свързани с музика та ако има някой наясно с тия неща ще съм много благодарен (изразено в каса бира) за информацията ... като цяло какви са процедурите, какви възможности има и т.н.

---------- Post added at 11:41 ---------- Previous post was at 11:41 ----------

Виж Алфата ...

Какво по-точно те интересува?В образованието се работи по проекти от най-различно естество, няма единна система и принцип за работа по прокети.
    Въпроса ти е прекалено общ.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

Еми като начало по общи работи, проектът ми е интернет сайт за развитие на млади музиканти но се пак не съм особено наясно какви са процедури, изисквания, начин на работа с такива институции и т.н. иначе проектчето си е направено готово ама трябва да се напраи така че да го харесат )
      Виж Алфата ...

Comment

това, което търсиш ти е конкурс, по който да намериш финансиране...

с готов проект да намериш някой, който си търси да финансира нещо си ще ти е трудно, защото парите са вече разпределени по разните пера, т.е. има определени конкурси за конкретни неща, пари, които да си търсят собственик за съжаление няма току така
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Е да, тва горедолу ми е ясно, ама 1. намерих някв конкурс, 2 по разни фондации мисля че също може да стане работата ... бе като цяло искам да проуча тоя въпрос щото ми е малко тъмен ...
          Виж Алфата ...

Comment

Working...
          X