Колеги да направим една заявка за да ни излезе по евтино ако има желаещи... 14лв.по принцип ми обявиха
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ключодържател Алфа Ромео
Collapse
X
-
Много добра идея колега.
Веднага се включвам с един брой за сега.
ПП. Само този отвор между "Alfa" и "Romeo" може ли да се изнесе на халка горе? Ако се направи правилен разкрой на ламарината ще се съберат същия брой детайли на единица площ.Last edited by b_angelov; d.m.y г., 18:05.
-
ММ аз и преди съм го гледал този ключодържател , обаче наистина там отвора е на кофти място излиза като ALFA O ROMEOAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщениеКолеги да направим една заявка за да ни излезе по евтино ако има желаещи... 14лв.по принцип ми обявихаAlfa Romeo GT 1.8 TS
Comment
-
И за мен 1 бр.! Каква ще е организацията по доставката?Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex
Comment
-
Значи момчето каза че ще коментира цената като се уточни колко броя искаме -1-2лв. и ще поеме куриерската услуга до мен,след това аз ще ви ги пращам на посочените от вас адреси и градовеAlfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
Alfa Romeo GT 1.8 TS
Yamaha R6
Comment
-
Колеги наскоро поръчвах ключодържател за един приятел. Намерих една фирма предлагаща тази услуга http://www.tehnoartbg.hit.bg/ . Човека ми даде скайп, там му обяснявах какво иска моя човек. Пращаше ми различни варианти и размери, след като му казвах, че искам да го видя и по еди какъв си начин как ще изглежда. И накрая ми го донесоха на крак (не куриер). Супер коректен и отзивчив човек. И цената за този единствен екземпляр беше 8лв. !!!
Силно го препоръчвам!Alfa Corse - Art of racing
Comment
-
Първоначално публикувано от kunev Покажи съобщениеКолеги наскоро поръчвах ключодържател за един приятел. Намерих една фирма предлагаща тази услуга http://www.tehnoartbg.hit.bg/ . Човека ми даде скайп, там му обяснявах какво иска моя човек. Пращаше ми различни варианти и размери, след като му казвах, че искам да го видя и по еди какъв си начин как ще изглежда. И накрая ми го донесоха на крак (не куриер). Супер коректен и отзивчив човек. И цената за този единствен екземпляр беше 8лв. !!!
Силно го препоръчвам!sigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщениеИ аз щях да предложа ,ако може на ключодържателите да пише например "Club Alfa Romeo Bulgaria" например.
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Имам ключодържател от горепосоченият сайт, задаваш му какво да пише, как да са разположени елементите и размера и ти го правят, 8 лв ми струва, пратиха ми го с куриер, мн съм доволен, и е адски здраво това.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
Comment