Известие

Collapse
No announcement yet.

Ключодържател Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ключодържателите са супер, благодаря колеги живи и здрави всички.
    Alfa 156, 2.0 TS
    VW Vento 1.8- Бившата
    Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Моя защо го няма????
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

страхотни са
        Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
        Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

И моя дойде! Едно голямо благодаря, ключодържателя е уникален!
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

Останаха 4 бр. ключодържатели, не знам защо, с някои колеги не се получи кореспонденцията! Така че, който иска такъв ключодържател, може да ми пусне адрес, име и тел. и ще го получи с куриер. Цената е 8 лв.
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex

Comment

Първоначално публикувано от la squadra azzurra Покажи съобщение
              Останаха 4 бр. ключодържатели, не знам защо, с някои колеги не се получи кореспонденцията! Така че, който иска такъв ключодържател, може да ми пусне адрес, име и тел. и ще го получи с куриер. Цената е 8 лв.
              Бих те посъветвал да кажеш кои са тези колеги, защото в момента има подобна тема, с разликата, че ще се купуват ленти за регистрационните номера. Да не стане така, че хората и там да са дали заявка и там да стане подобен гаф. Искам да се извиня на колегите, които са коректни и са се записали и в двете теми, защото един вид са заподозрени
              Last edited by soldier; d.m.y г., 20:29.

Comment

Първоначално публикувано от la squadra azzurra Покажи съобщение
                Наско, имаш ли още ключодържатели?
                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Здравейте, малко късно видях темата, но и аз съм заинтересуван за един брой от тези ключодържатели, ако все още колегата la squadra azzurra разполага

Comment

Ако има и аз искам един , чак сега виждам темата
                    Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

• опаа опаа има ли още искам 2 ако може и кви пари ? ако нема два един ще взема кви пари
                      Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Към колегите, които ми писаха - при мен ключодържателите свършиха. Ако желаете, направете връзка с човека, който ги прави, мисля, че има координати някъде в темата!
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex

Comment

• Аз имам 2 ключодържателя. Единият го ползвах 2 месеца (после смених колата и ми я дадоха с хубав клучодържател и този ми е излишен ) имам и още един който не съм го отварял . Ако някой иска да пише на лични .

Comment

• hunter1989 имаш поща
                            Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                            Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Темата е стара, но все пак искам да попитам - откъде мога и аз да се сдобия с ключодържател Alfa Romeo?
                              Alfa 147 1.9 JTD 11.2004

Comment

• Първоначално публикувано от gadamer Покажи съобщение
                                Темата е стара, но все пак искам да попитам - откъде мога и аз да се сдобия с ключодържател Alfa Romeo?
                                Аз си купувам от ebay, в БГ не съм виждал.
                                Alfa 156, 2.0 TS
                                VW Vento 1.8- Бившата
                                Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Working...
                                X