Известие

Collapse
No announcement yet.

Вдигнаха ми колата !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Преди малко един приятел разправя , че му написали акт-че , че я бил качил в тревата пред блока................в Надежда
    мене ме нема, в целата схема........

Comment

Е като на колегата не му се четат критики преди лягане да си беше пуснал темата сутринта или по обедно време. И ще ме прощава ама там е било кал защото е имало и други като него. Като няма място ще спрете някъде другаде вместо да се катерите по тротоарите и тревните площи (колкото и да не ви изглеждат такива). Няма да ви се счупят краката ако походите 400 метра повече.
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

При тези над 1600 места,ние нямаме служебни,а ако я паркирам в паркинга на мола,след първите 2 часа,ще бъда таксуван много яко !
        Не следвай път - върви, където няма път и остави следа
        Рено Лагуна 1.8 1996 95hp
        Алфа Ромео 156 1.8 144hp(или нещо от тоя сорт беше)

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
          идеята ми беше, защо са се хабили да слагат трева на местата за паркиране ?! И то е купено и сложено.
          Ми за да не става кално, почти съм убеден
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от Smeshnika Покажи съобщение
            При тези над 1600 места,ние нямаме служебни,а ако я паркирам в паркинга на мола,след първите 2 часа,ще бъда таксуван много яко !
            Е тва, че нямате служебни проблем на общината ли е?
            Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
            Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Добре де аз не виждам начин драйвера да докаже дали е бил спрял на асфалта, или два метра встрани на тревата - вдигнат си, цакаш си, ако не си снимал колата си на фона на днешен вестник, каке спряна правилно, нямаш големи шансове....не че и ако е направено това шансовете скачат драстично но все пак....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
              X