Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля някой от Пловдив да удари едно рамо за оглед на кола!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля някой от Пловдив да удари едно рамо за оглед на кола!

Здрвейте, интересувам се от една обява за едно ауди а6. Ако може някой, който има време да я погледне да каже как му се вижда салон, отвън, двг, да го чуе. Демек струва ли си да се ходи да се види по обстойно!
    Ето линк към обявата: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...646&f1=details

Мерси на отзовалите се!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

уау 115000км
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Колега за км ми е ясно, ма това не е проблем. Интересува ме струва ли си да се види, щото на снимки да, но на живо...а от Русе до Пловдив не е малко път!
      Съотношението екстри, цена, годинка е по-важна (да е дизел )!
      sigpic

Comment

Мислиш да сменяш Алфата с тва Алди ?!?
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          Колега за км ми е ясно, ма това не е проблем. Интересува ме струва ли си да се види, щото на снимки да, но на живо...а от Русе до Пловдив не е малко път!
          Съотношението екстри, цена, годинка е по-важна (да е дизел )!
          Колега не знам дали си запознат но този мотор не е от най сполучливите двигатели на АУДИ. С времето разпределителните му валове стават като тояги. В ауди форума е по известен като "душегуба". Поинтересувай се преди да скочиш в А6-цата.
          sigpic Alfasud/156 1.8ex
          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
            Колега не знам дали си запознат но този мотор не е от най сполучливите двигатели на АУДИ. С времето разпределителните му валове стават като тояги. В ауди форума е по известен като "душегуба". Поинтересувай се преди да скочиш в А6-цата.
            Остави го да сцепи един - два пъти глава на двигателя, пък ще му увре главата
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Колега само едно ще ти кажа за това Ауди, както и за всичко останало дето е "Нов внос" в която и да било нашенска автокъща (а особено на малко пари и километри) - ПЪЛЕН Т*ШАК!!! Само баламурник би си взел кола от автокъща в последните години... верно, че България все още е пълна с безобразно глупави и наивни типове... но нека поне ние не сме сред тях

П.П. Само за справка ще добавя, че най-голямата такава кошница в Италия струва 6 000 ЕВРО! Дори не искам да си представя какъв бидон за смет е тоя за 10 000 лв., при положение, че в него влизат разходи за внос и надценка на джамбазина
              Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 22:10.
              BMW E39 528i

Comment

Човека не моли за акъл, а за услуга некой да погледне Аудито..Ташак била, незнам си каква била..Как разбрахте кой точно мотор е тая конкретна кола, щото не всички 2,5 тди имат проблеми и сцепват глави или имат проблеми със скоростната кутия.. Некой ако може да отиде да види колата и да каже ...
                Range Rover Vogue 4.4
                Rexton 270 cdi
                Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Пловдив ми е далеч, но в една автокъща с която работим има едно такова:
                  http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...837&f1=details
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                  Ex Fiat 126p
                  Ex Fiat Вravo 1.6
                  Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                    Човека не моли за акъл, а за услуга некой да погледне Аудито..Ташак била, незнам си каква била..Как разбрахте кой точно мотор е тая конкретна кола, щото не всички 2,5 тди имат проблеми и сцепват глави или имат проблеми със скоростната кутия.. Некой ако може да отиде да види колата и да каже ...
                    BMW E39 528i

Comment

Мерси за коментарите и на отзовалите се на лични, радвам се че има такива пичове дето ще си губят времето заради мен.
                      Аз алфата няма да сменя никога!! Тя си е номер едно.
                      За двг съм го чувал същото, но няма проблеми, колата не е за моя лична употреба.
                      Колега обявата, която си показла не е лоша ма се търси нещо по-ново поне 2002годинка, с новия двг е 180кс!
                      Алфата си я обичам, бих я сменил само за 159 или брера, ма като му дойде времето!

Благодаря много на колегата Pepo!! Голем пич, жив, здрав и вс хубаво му желая!

Може да е слага ключ!
                      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 12:08.
                      sigpic

Comment

Working...
                      X