Известие

Collapse
No announcement yet.

407 или Mondeo дизел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Незнам за Мондеото ,но карам редовно Форд Фюжън 1.4 TDCI 2005 година. Уникална мини печица ,гори 4.5/100 и върви нормално. За 190 000 километра съм сменял само единият от тампоните на мотора. А на Мондеото ,тук в Англия цените му почват от 1000 паунда !!!
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

имам приятел с такова Мондео купено ново от Бг.
      Човека е изключително доволен За 1год. му навъртя 60000+км м/у България и Италия и така вече няколко години Сега си купи още едно мондео.
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Твърдо Форда, карал съм такива служебни, само че бензинови - много стабилни колици. Има едно 2007-ми набор на около 60 000 км. в бай бек центъра на Алианц банк на ъгъла на Ал. Малинов и Андрей Ляпчев в Младост за 11 000 лв. Нека твоя авер да го погледне и него.
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ако дилемата е само мужду тези две марки или конкретно тези автомобили по-новото е по-добре, но това е моето виждане, цените са ниски, може би ще падат още повече.

Успех на колегата и да се похвали след това.
          sigpic
          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
          0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
            Познайте що е по-евтино Мондеото?!?
            то и алфа 159 на 3-4 години има за 20 000 лв, но това значи ли че е лош автомобил?!?!? Аз съм за Форда също. Карал съм гаранциозни пежа и не съм особено очарован от качеството.
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Ако попаднете на добър Форд,няма да искате друга кола.Дано е късмет на приятеля ти,още един глас за Форд-елан.
              Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

Не знам за качеството нищо за тези два модела, но на дизайн фордът е на светлинни години по-назад от пежото - доста е дървен. Аз бих взел пежото и може да го поправям често, но поне ще се кефя като го карам
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

Първоначално публикувано от JK Покажи съобщение
                  Не знам за качеството нищо за тези два модела, но на дизайн фордът е на светлинни години по-назад от пежото - доста е дървен. Аз бих взел пежото и може да го поправям често, но поне ще се кефя като го карам
                  И като го подкараш - *бем ти и дизайна.

Форд не съм карал (поне не такъв) ама покарах една 407-ца и не бих си я взел.
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                  BMW 316 Compact '95

Comment

Aбе то и за Алфите всички така разправят.
                    "Бем ти дизайна кат съ троши кат солета....."

Пък гледам карат се май май
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                      Aбе то и за Алфите всички така разправят.
                      "Бем ти дизайна кат съ троши кат солета....."

Пък гледам карат се май май
                      Аз нямам предвид трошенето, а че го няма тоя кеф като я караш.

П.П. Другия път ще гледам да се изразявам по-ясно
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                      BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от JK Покажи съобщение
                        Тук до някаде те подкрепянм,но пожото пък е доста ново,предполагам че малко производители правят части за тях все още,съответно ремонта го правиш в официален сервиз със скъпи части и услуги.

Аз лично не бих взел нито един от двата автомобила ,но ако все пак избора е между тях ,също съм за "дървения" форд
                        407 наистина е доста по-чупливо от своя предшественик
                        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

На мен и Пежо-то не ми харесва на външен вид, така че това ще си го прецени купувачът.
                          Last edited by DerMeister; d.m.y г., 18:10.
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

За купето незнам как е Пежото, но за двигателя мога да кажа, че е повече от идеален. Има много добра динамика нисък разход и е много здрав. До към 300 000 км само масло, филтри, ремъци и тук таме някоя друга дреболия. Човека трябва да си прецени финансовите възможности, защото поддръжката на двете коли няма нищо общо. Бих препоръчал Ситроен С5 със същия мотор, баща ми кара 7-ми вече. Перфектни коли са, но щом не му харесва, какво да се прави. Определено Форда е по умната покупка като цяло, но същото сравнение ми го направиха между Алфа 145 и Голф 3 и чесно казано не съжалявам за това, че си купих Алфата Всичко си опира до конкретния автомобил, от всеки модел и марка си има доволни и недоволни.
                            Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                            Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                              Твърдо Форда, карал съм такива служебни, само че бензинови - много стабилни колици. Има едно 2007-ми набор на около 60 000 км. в бай бек центъра на Алианц банк на ъгъла на Ал. Малинов и Андрей Ляпчев в Младост за 11 000 лв. Нека твоя авер да го погледне и него.
                              Там има и една Шкода Супърб 2.5 ТДИ 2007-ма, която също заслужава внимание .
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Там има и една Шкода Супърб 2.5 ТДИ 2007-ма, която също заслужава внимание .
                                Тая помпа-дюза не я взимам и без пари.
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X