В участъка между Орион и отбивката за Обеля. Осветлението не е адекватно. От 2 дни са изрязали шахматно асфалта, някога явно ще асфалтират. Вчера за малко да ме блъсне един джип, днес имаше голяма катастрофа с няколко коли.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Внимавайте на Сливница в София!!!
Collapse
X
-
Те така и България са го подкарали... шахмат, днес минеш на едно място тапа, утре точно преди или след него някой ще те отнесе докато заобикаля изрезки.
Да сложат някой друг знак баси...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Днес минах по този път и положението е трагично. На принципа е "по-силният оцелява". Скоро ще го оправят и пътя ще е като "нов". Почти няма да има неравности, канавки и дупки, които не са били за оправяне.
Колега sen7, дупките трябва да бъдат запечатани, но това нищо не значи. Тези дупки, които ги запълват само с лопатите ще бъдат с много интересна форма на запечатване. Същински арт...sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Не бе щото аз съм нахално копеле и като видя нек'ви такива работи и звъня на едно телефонче на общината та да им досаждам.Ма и те са си казали, че е за това телефона де.Та питам , за да съм сигурен.Иначе дупките са минати с валяк ама малко пунта мара - кърпиха здрави местамене ме нема, в целата схема........
Comment
-
Определено има възможност гражданското ти право да даде резултат. Може не винаги да е съвсем обективен и полезен, но все пак всичко е възможно.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
987 55 55-Столичен инспекторат! Не ги жалете! Звънете! Понякога има ефект и бърза реакция!
П.П Макар че след като подадох 3 сигнала че бул.Г.М.Димитров се асвалтира избирателно и реално нарочно се оставят дупки никой нищо не направи...и наистина на места рязаха нов асвалт, а дупките ги оставиха...Следващия път ще тряват "Господарите" или "БТВ новините" ...пффф как пак се ядосаххххх...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение.... На принципа е "по-силният оцелява". ....
Спомняте ли си тежката катастрофа на бул. Рожен, точно след спускането под кръговото на надлез Надежда, в която имаше 4 пострадали жени и един мъж загина на място? Е, въпросният мъж, лека му пръст, беше колега на баща ми, а катастрофата стана точно заради дупка, която се опитал да избегне!The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеВ участъка между Орион и отбивката за Обеля.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеДнес асфалтираха, всичко е 6, вече може да се кара с 200 безпрепядствено.
П.П. Там никога с повече от 60км/ч, винаги изкачат кучета, бронята ми си стои ранена от месеци, пусти фейслифт...Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Ей вече само като си помисля за нещо и те го оправили бе
Днес видях, че са минали и са ги направили като хората.Е вярно на места съм се чудил как са изрязали до наполовина напуканото , а другата половина са оставили ама............иначе телефона е 987 -55 -55 ама имайте и малко милост, че и те душа носят, а и не могат да правят чудеса.
Господари на ефира няма да ти свършат работа - повервай ми.мене ме нема, в целата схема........
Comment
Comment