Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за прехвърляне на кола.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за прехвърляне на кола.....

Значи момчета , нуждая се от бърз съвет. Хаесах си една кола в Бургас ( аз съм от София) , колата е на лизингова къща в София но човекът е в Бургас . Лизинга е изплатен но колата не е прехвърлена още на негово име . Та въпроса ми е има ли вариант , като отида в Бургас той да ми даде някакво пълномощно за да може лизинговата къща без негово присъствие в София да я прехвърли направо на мене ?
    Колеги спешно ми трябват някакви варианти за да знам какво да правя ако някой знае със сигурност как по друг начин може да стане моля да ми напише!
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Искаш му генерално пълномощно и можеш да си я продадеш на себе си с това пълномощно.Нотариуса знае какво пълномощно ти трябва. Успех.
    АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
    http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
      Искаш му генерално пълномощно и можеш да си я продадеш на себе си с това пълномощно.Нотариуса знае какво пълномощно ти трябва. Успех.
      Да ама колата не е на негово име а на лизинговата къща .... трябва ми пълномощно за лизинговата къща сигурно ?!?!?
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първо колата трябва да се прехвърли на човека от Бургас и чак после на твое име.
        alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
          Първо колата трябва да се прехвърли на човека от Бургас и чак после на твое име.
          Така е.Няма как да стане без разрешението на лизинговата къща независимо,че е изплатена.Може да пробвате да се свържете с нея и да видите какво може да се направи,защото няма смисъл колата да се прехвърля 1000 пъти.
          Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
          Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
          Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Я провери в лизинговата къща какво ще кажат... Може да няма ограничение и да я прехвърлят директно на теб
            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
            x145 1.6 boxer

Comment

Working...
            X