Известие

Collapse
No announcement yet.

Мултифункционално устройство

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мултифункционално устройство

Колеги, трябва ми мултифункционално устройство(скенер, принтер, копир, без факс), което ще ползвам вкъщи и няма да има кой знае какви натоварвания.
    Сканиране на снимки, разпечатване на снимки, някой и друг текстов документ...нищо особено. Търся лазерно, цветно устройство.
    Въпросът ми е, има ли някой от вас , който е запознат с актуалните модели, които са на пазара в момента?
    За цена си мисля че 500-600 лв ще стигнат (дали)?
    Лимитиращ фактор е и размера на машината.
    Идеята ми е, ако може конкретни модели да ми препоръчате с добри характеристики и надеждност.
    Благодаря предварително!

Това дали е читаво?
    Last edited by bager; d.m.y г., 15:25.
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Вземи си нещо на Xerox или на HP. По-добри са.
    HP LazerJet М1522n MFP е добро попадение и идеално влиза в лимита на парите които си си предвидил. После е лесно със сервиза. HP имат доста добър сервиз и не се правят на интересни с гаранциите.
    In God we trust, all others pay cash.
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Xerox Phaser 6121MFP/N + Bulgarian NatKit 754,16 лв. (BGN)

по-евтино само брадър намерих, но не ги долюбвам тях
      това за цветно мултифункционално
      но да предупредя, че ако искаш "снимка"-качетво на печата - не се надявай от подобна машина

подробности на прайвит
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Колега, провери и за цените на konica-minolta.
        Имат добри неща.
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

http://www.shopmania.bg/shopping~onl...p-1085763.html - бих препоръчала това щом не искаш факс

иначе ние скоро си купихме този модел: http://www.pro-bg.com/product/id/4291/ и сме много доволни и то благодарение на Az4o - Владко той може да удари рамо
          alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
          alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

два пъти купувам мултифункционални устройства Брадър и Лексмарк.. и двете издеяниха по 2год. и дадоха фира. На Брадъра още на първата година му замина главата и я сменяха под гаранция! Сервиза им е пълен кенеф! чаках 3м да го оправят баси и боклуците
            По добре си ги купи на отделни компоненти и да са на HP по ще си доволеназ поне така направих и си реших проблема.
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

лазерно цветно ние ползваме SAMSUNG ... ценово е повече от достъпен а и не го натоварваме за да се притесняваме, пък и гаранцията си е добре ... моделът е Samsung CLX-3175 ... смятам за около 400 кинта е перфектен ... иначе от големите имаме Коника Минолта .. ама като дойдат на профилактика и майка плаче ...
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
              X