Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфисти-абитуриенти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфисти-абитуриенти

Пичове мое приателче със 155 е абитуриент на 24 05.2006 г. в пловдив. Всеки ходи с мерцедес или бмв на бала момчето иска да иде с неговата кола и още други алфи без значение от моделите. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ФУРОРА АКО СЕ ПОЯВИМ 20-30 АЛФИ В ЕСКОРТ НАПРАВО СМЕ РАЗБИЛИ КОНКУРЕНЦИЯТА МОЛЯ ПИШЕТЕ ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ ОСВЕН ТОВА ЩЕ СЕ ВИДИМ НА ЖИВО

Е хаиде де...Ех...теЗи пловдивчани са За шамари!
    Grande Punto 1.9 Sporт
    98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

еми ние един пловдивчанин го оженихме преди време, що да не додем и за абитуриентски бал
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Аз съм за! Ама някой да ми обезпечи бензина .
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Баш на бабата аз не бих се навил....
          Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

С баба на бала би било по различно от цялата паплач с масови коли ( иди го обясни на който трябва де ). А колкото до разхода на бензин той е повече от приличен така, че pth7712
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Идеята е готина Аз ще ходя с алфата на баща ми, обаче моя бал е на 25-ти
              97' Alfa Romeo 146 1.4 TS 103 к.с.
              95' FIAT TIPO "Mania" 1.6 i.e. 75 к.с.

Comment

Не знам кога ще съм свободен, но ако някой иска да го карам на бала му или някоя негова позната абитурентка със 147QVD да свирка

може и други алфи да уредим от сорта на спидер, ГТ, 147 бордо, 166
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                  Не знам кога ще съм свободен, но ако някой иска да го карам на бала му или някоя негова позната абитурентка със 147QVD да свирка

може и други алфи да уредим от сорта на спидер, ГТ, 147 бордо, 166
                  Ако е за сивата 166 може ли да изкарам още един бал на дърти години?
                  Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Working...
                  X