Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте някаква идея за смартфон - пда или както му се вика.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дайте някаква идея за смартфон - пда или както му се вика.

.....точа си от 2004г с една тухличка, тъй като ми трябва само за да казвам "ало", но понеже трябва да стана по организиран, трябва да си зема нещо по така......до 800- 900 макс, като не е задължително да стигна до тавана, да фаща вай-фай, да има ге-пе-ес, и сносен дисплей......кучите марки са за предпочитане.....не е нужно да може да пере и да прави попара......
    НАбелязах си някакво Ейч Пи 914с Бизнес Месенджър, ама трети онлайн шоп вече ми звъни с извиненията че нямали, и ала бала от сорта - как живеят тия ми е чудно......
    Идеи и отзиви възприемам всякакви.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

iPhone 3GS е телефона, отключен. Минах през разни, но този ми залепна. Има всякакви кракнати програми за него, ако си добавиш и оригинална стойка на Tomtom вграден 12 канален GPS , мултимедия и хендсфри комбинацията става уникална.

п.с. Даже пиша от него докато си вечерям в момента
    Last edited by Доко; d.m.y г., 20:09.

Comment

Вече повече от половин година съм с Андроид телефон. Е не искам вече нищо друго. Всички ограничения на айфона тука са махнати. Интеграцията с мейл, фейсбук и тн е голяма. Много лесен за ползване и не ти трябва да кракваш каквото и да е

http://www.gsmarena.com/htc_legend-3141.php

Това е актуалният модел в БГ. Предлага се от Мтел за 500-600лв някъде.

Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

HTC, разбира се! Моделa си харесай сам.
        Ники, пусни и анкета
        Last edited by Pepo; d.m.y г., 20:31.
        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

нокиа Е71 или 72 мисля че също може да ти свърши работа
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
            HTC, разбира се! Моделът си харесай сам.
            Това плюс гледай да е с Андроид задължително.Там е бъдещето на операционните системи за смартфони.
            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Да, HTC е супер, но мен лично iPhone ме привлече. И двата модела си имат недостатъци, зависи.... а интеграция с мейл, фейсбук си има и при мен. На iPhone ми харесва малкия размер и тъчскрийна (без аналог). Въпрос на вкус и личен избор.
              Last edited by Доко; d.m.y г., 20:23.

Comment

Аз съм си поръчал таквоз:http://vbox7.com/play:c2ec07d8. Отзивите са добри и е на смешна цена- 260лв.
                Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

с HTC няма да сбъркаш
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Илядо лева за ифон няма да стане, тва НТС горе долу също ми допада....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Илядо лева за ифон няма да стане, тва НТС горе долу също ми допада....
                      Скъпи са, да. С едно НТС няма да сбъркаш. Сега като се замисля, стойката на tomtom за iPhone е колкото едно НТС среден клас.

Comment

HTC-то задължително го пипни, преди да го купиш. Различните модели имат различни форми, сайзове и се усещат по-различен начин. Имай предвид, че ако досега не си ползвал такова нещо, стоенето му в ръката ти ще е адски неудобно. Хубавото е, че всичко е въпрос на навик и бързо се свиква.

Comment

Пуснаха ли Гармин за Андроид вече?
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Oпределено HTC с Андроид ти препоръчвам. Аз съм с HTC HD2 на Windows Mobile 6.5(скоро 7 - там е друга песен), но операционната система спъва яко способностите на телефона.
                            Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              Пуснаха ли Гармин за Андроид вече?
                              Това би трябвало да е с платформа Android
                              Поне така го презентираха..

Comment

Working...
                              X