Известие

Collapse
No announcement yet.

Бъди внимателен или плати цената!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бъди внимателен или плати цената!

Колеги пускам тази тема с цел да обърнем малко повече внимание на нещата в движение и да се замислим кое е по-приоритетното когато се качим в автомобила.
    Нека всеки който намери подобни клипове да ги пусне тук, за да ги видат и всички останали!

http://vbox7.com/play:cb758a54

Не намерих такава тема, само подобни но прекалено разводнени и размити, от същинският смисъл, чрез коментари.
    Ако може да не се коментира излишно, за да се запази поне тази!
    Ще си позволя да цитирам колегата Perdaha от няколко теми по-надолу (надявам се няма да е проблем)!
    Всеки има право да пропилее живота си както сметне за добре но нека не позволяваме:
    "ДА ГО ПРОПИЛЕЕМ ПО ТОЗИ ГЛУПАВ НАЧИН!!!

ПП: ако някой от модераторите реши, че темата е не основателна и поредната обречена такава, нека бъде изтрита. Бях длъжен да опитам, поради редица случки в последно време които ме накараха да се замисля!

Поздрави и безаварийни километри на всички.
    Пазете всички други и не на последно място себе си!!
    1986 Alfa Romeo Sprint ex.
    1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
    1999 Citroen Saxo 1.0
    Never Give Up! Just keep walking... ®

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=46838
    "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Първоначално публикувано от MogaTa Покажи съобщение
      Колеги пускам тази тема с цел да обърнем малко повече внимание на нещата в движение и да се замислим кое е по-приоритетното когато се качим в автомобила.
      Нека всеки който намери подобни клипове да ги пусне тук, за да ги видат и всички останали!

http://vbox7.com/play:cb758a54

Не намерих такава тема, само подобни но прекалено разводнени и размити, от същинският смисъл, чрез коментари.
      Ако може да не се коментира излишно, за да се запази поне тази!
      Ще си позволя да цитирам колегата Perdaha от няколко теми по-надолу (надявам се няма да е проблем)!
      Всеки има право да пропилее живота си както сметне за добре но нека не позволяваме:
      "ДА ГО ПРОПИЛЕЕМ ПО ТОЗИ ГЛУПАВ НАЧИН!!!

ПП: ако някой от модераторите реши, че темата е не основателна и поредната обречена такава, нека бъде изтрита. Бях длъжен да опитам, поради редица случки в последно време които ме накараха да се замисля!

Поздрави и безаварийни километри на всички.
      Пазете всички други и не на последно място себе си!!

Още веднъж някой да го пусне това клипче?? Що не си сложите по една торба с черва на седалката до вас да ви напомня какво може да се случи?
      Lexus IS200

Comment

еми ок, нека се изтрие темата!
        И не е необходимо да ни напомня, а да се знае, щото болшинството от подрастващите в момента идея си нямат, а имат родители!

ПП: колега видях я сега, но идеята ми беше без коментари и там е разводнено
        Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
        кошче...
        Last edited by MogaTa; d.m.y г., 19:13.
        1986 Alfa Romeo Sprint ex.
        1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
        1999 Citroen Saxo 1.0
        Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

.

ти самият си подрастващ,именно затова те вълнува толкова много това.ние вече сме се научили да не бъдем такива (пази боже) защото возим жени и деца!няма лошо да се вълнувате,радвам се ,пазете ни!!!
          просто вече става банално.

Comment

Working...
          X