Известие

Collapse
No announcement yet.

Гледайте Канал 1 във вторник- 09,05,2006г

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гледайте Канал 1 във вторник- 09,05,2006г

Гледайте Канал 1 във вторник- 09,05,2006г 19,00ч-ще ме дават по телевизията Съвсем сериозно ще видите за какво иде реч - как ме играят от ДЗИ година и половина за да не ми платят парите по застраховка Гражданска отговорност - за какъв капан става въпрос -, корупция , безхаберие.. Цялата ситуяция е, чеТемпра-та ми си стои потрошена от един пиян младеж - с 3,5 промила алкохол / водач на Хонда Акорд и след 1,5г още не съм взел и стотинка от застраховката!

Ми той нали шефа на ДЗИ го пратиха на раЗговор с Архангел Михаил и сега там цари беzредие

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
      Ми той нали шефа на ДЗИ го пратиха на раЗговор с Архангел Михаил и сега там цари беzредие
      Айде сега ще обясниш ли ти как разбра какво цари там??? Аз пък не съм забелязал никва разлика от преди и след "разговора" с Архангел Михаил. До сега проблеми с ДЗИ не съм имал иначе ако имам възможност ще гледам това предаване за видя за какво става на въпрос, но всички знаем че перфектни застрахователни няма.
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Казуса е такъв че не касае просто ДЗИ а който и да е застраховател , защото проблема е законодателен и ситуацията е доста парадоксална

Comment

незнам какъв точно е казуса, но си мисля че и ти не си съвсем запознат с материята

предполагам, че въпросният младеж е имал застраховка ГО към ДЗИ, но в полицата за ГО на която и да е компания пише, че не поема щети когато шофьора е бил под влиянието на алкохол
          до тук добре и това е редно да е така

НО от тук нататък има една друга институция, което се нарича гаранционен фонд
          би следвало да отидеш в гаранционният фонд, те да ти оценят щетите и да ти изплатят обезщетение, след което те съдят виновника за причиненото ПТП, да изплати щетите ти

Comment

Казаното от бат Еньо е точно така - застрахователната компания не плаща по ГО ако има алкохол - в крайна сметка трябва този който те е ударил да понесе тежестта
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Добре де ! МЕН кво ме е*е, че оня е бил пил ? Ударил ме е и сега аз ли да страдам, че някой бил пиян ?
              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Трябва да съдиш пияндето, така ще ти отговорят.
                А колкото за гражданската, един мой приятел плати 2000лв. като обезщетение, защото отнели лиценза на застрахователя и той (застрахователя) отказал да плати, въпреки платената сума за застраховка за цяла година.
                Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

Щом трябва да съдя пияндето, що плащам аз ГО ? Ако после ще ме съдят, то егати и ГО-то....
                  Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

не

Повярвайте ми съдейки по това което изразявате като мнение - не аз съм незапознатия...Не е така с алкохола и причината за неплащане не е тазиНямаше проблем да си получа сумата - НЕЗАВИСИМО , ЧЕ ИМА АЛКОХОЛ - провери внимателно !!!

Comment

Re: не

Първоначално публикувано от Niky
                      Повярвайте ми съдейки по това което изразявате като мнение - не аз съм незапознатия...Не е така с алкохола и причината за неплащане не е тазиНямаше проблем да си получа сумата - НЕЗАВИСИМО , ЧЕ ИМА АЛКОХОЛ - провери внимателно !!!
                      Има ли алкохол ГО не плаща нищо....
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

!!

може да се обзаложим ако искаш!
                        След 1,5 години разправии с адвокати и съд мисля че мога да рискувам

Comment

може би ще е най-добре да споделиш с нас точният казус

НО с точно тази цел беше създаден и този гаранционен фонд преди около 3-4 години, даже от миналата година имаме и едно талонче към ГО което е точно за отчитане пред гаранционният фонд

Comment

Тя Валя ще им обади кон боб яде ли
                            97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от Hrabri
                              Тя Валя ще им обади кон боб яде ли
                              Валя ке им пръдне зад кащи..... Българска работа
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                              X