Известие

Collapse
No announcement yet.

Гледайте Канал 1 във вторник- 09,05,2006г

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Hrabri
    Тя Валя ще им обади кон боб яде ли
    Тя тая Валя Яхниева в повечето случай гледа много едностранно на нещата и ги представя изкривено. А, много пъти като съм я гледал я хващам, че дори не се е запознала с законодателството в дадената област.
    Дано помогне на колегата да вземе някакви пари - независимо от къде

П.П. Абе само се правят на смели тия журналисти - писах на Господари на ефира и на тая Валя - "Защо като са толкова смели не заснемат със скрита камера продажбата на цигари без бандероли" - пратих ги в едни от разпределителните пунктове. - Да сте видяли до сега такъв репортаж
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

оти ке ядат кютек!
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

вижте! Не съм на позицията да си траем - независимо за какво - от такова поведение - полза никаква!Тия закони се приемат умишлено в такава посока - а ги правят хора за които ние сме гласували - бедата е , че не можем да ги контролираме ефективно - А поне трябва да се опитваме

Comment

Първоначално публикувано от Niky
          вижте! Не съм на позицията да си траем - независимо за какво - от такова поведение - полза никаква!Тия закони се приемат умишлено в такава посока - а ги правят хора за които ние сме гласували - бедата е , че не можем да ги контролираме ефективно - А поне трябва да се опитваме
          Амо аз поне знам как се прие закона за разрешаване на Пенсионно осигурителните дружества да инвестират в стройтелство. Комисията по финансов надзор имаше толкова много забележки и препоръки- ама приеха две три незначителни и накрая приеха закона такак както искат дружествата - щото в парламентарната комисия са се подковали с лобисти (не безплатно , разбира се )
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

не

Основния проблем е в това че не сме единни и всеки гледа самоспасението може би доста неща нямаше да са толкова криви ако имахме ДЕЙСТВАЩО И АКТИВНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО! , та било то под една или друга форма за едни или други интереси...Като гледам по телевизията как протестират в белите държави си мисля , че при нас поводи и причини за такива протести са в доста по-голямо изобилие...

Comment

Да ама за някой неща обществото не може да вземе правилни решения и трябва да се вземат от правителството.
              Сутринта чух много добър пример за това - Представи си , че за пресъединяването на България към ЕС се прави референдум във всяка от 26-те страни, а не го гласуват парламентите им , по предложение на правителствата им - ще влезам в ЕС на куково лято, ако е така. Да ама хората от страните членки имат ли поглед за бъдещето на единен пазар и т.н.т - отговора е "НЕ"
              Иначе вярно трябва да има "гражданско общество" или по скоро "граждански контрол" - по голяма публичност трябва за всяко решение и закон.

Comment

Тук дали тоЗи които ме е ударил е пил или не няма Значение. После Застрахователната компания си тарси парите от него, ако ги няма отива в Затвора. Но на мене като пострадал ми плащат винаги
                Ако в БГ не е така, то Значи и това ще се промени като влвЗем в ЕС.

Comment

Re: не

Основния проблем е в това че не сме единни и всеки гледа самоспасението може би доста неща нямаше да са толкова криви ако имахме ДЕЙСТВАЩО И АКТИВНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО! , та било то под една или друга форма за едни или други интереси...Като гледам по телевизията как протестират в белите държави си мисля , че при нас поводи и причини за такива протести са в доста по-голямо изобилие...
                  абсолютно си прав тука.гледайте всички в една страна като франция кво става....за най-малкото нещо...стачки!!!!така ,че с пълно основание си търси правата!!!!
                  146 1.7 16v

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
                    Тук дали тоЗи които ме е ударил е пил или не няма Значение. После Застрахователната компания си тарси парите от него, ако ги няма отива в Затвора. Но на мене като пострадал ми плащат винаги
                    Ако в БГ не е така, то Значи и това ще се промени като влвЗем в ЕС.
                    при вас е така защото почти няма коли без автокаско
                    тук при нас поради ред причини не си струва да застраховаш колата автокаско

аз гледах предаването, но за жалост не можах да го хвана от началото
                    от това което гледах, казуса не беше алкохол, а това че виновният не е имал свидетелство за правоуправление(може и алкохол да е имал) и това, че системата ни е много тромава

също така колегат ако беше питал по рано ,поне аз бих могъл да му кажа, че цялата работа трябва да си я свърши сам, защото кореспонденцият между ДЗИ и КАТ е много разтеглива във времето
                    примерно, на мен АЛИАНЦ не искаха да ми изплатят щета по ГО, защото нямало още влезло в сила наказателно постановление на виновния(сиреч не били сигурни, че вината била тяхна), та за това на мен ми се наложи да го издирвам да взимам копие на наказателното му постановление (добре че все пак един от АЛИАНЦ ми даде този ценен съвет, иначе сигурно щях да чакам поне 2-3 месеца повече)

а иначе все пак ще стане и това което ние ти казахме, от ДЗИ ще предадат щетата на гаранционият фонд, който ще ти изплати обезщетение и след това те вече ще си търсят парите от виновният

Comment

Тук шофирането беЗ книжка е престъление по НК....а ако и катастрофа направиш, просто си ДИРЕКТНО е Затвора

А, като иЗлеЗеш нямаш право да кандидатстваш За книжка 3 години. Естествено плащаш щетата на пострадалия.
                      НО ако нямаш пари, и тях ги иЗлежаваш в Затвора, мисля около 10 еуро на ден.

Comment

не съвсем

така така ... И какво последва нататък ...Ахчиева явно е изрязала мателиала - част от интервюто с мен - касаеща именно вратичките в закона , които си поставят застрахователите чрез лобитата си в юпарламента...
                        От ДЗИ впоследствие ми дадоха да попълня документи на които да се подпища под ПРАЗНИ полета - БЕЗ вписана сума , а над мястото за подпис текст - че нямам право да оспорвам по никакъв начин горепосочената сума ...такъв бил редът - имало риск да се "съглася"на по-малка сума по този начин - но така било Отказах естествено , сега тепърва пак ще има май разправии...

Comment

ЕГА ПУКНАТ! КРАСТАВИ КУЧЕТА ДА ИМ МОЧАТ НА ЧИМШИРО НА ГРОБО!!БОКЛУЦИ ДОЛНИ!!!
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Re: не съвсем

така така ... И какво последва нататък ...Ахчиева явно е изрязала мателиала - част от интервюто с мен - касаеща именно вратичките в закона , които си поставят застрахователите чрез лобитата си в юпарламента...
                            От ДЗИ впоследствие ми дадоха да попълня документи на които да се подпища под ПРАЗНИ полета - БЕЗ вписана сума , а над мястото за подпис текст - че нямам право да оспорвам по никакъв начин горепосочената сума ...такъв бил редът - имало риск да се "съглася"на по-малка сума по този начин - но така било Отказах естествено , сега тепърва пак ще има май разправии...
                            според мен първо напиши една жалба до застрахователният надзор
                            и после направо отиди в гаранционият фонд да си търсиш парите
                            защото така, както го представяш ДЗИ може да искат да вземат повече пари от фонда, а на теб да исплатят по малко

Comment

Working...
                            X