Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво са Ви откраднали?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
    П.П. 2002 ми откраднаха един ниссан силвия скай ,но го открих на 10-тия ден

Taкава Силвия Ли ? http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Nissan_s15.jpg

sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение

не ,ето такава

http://www.japanesesportcars.com/gal...silvia-s13.jpg

ама 1.8 т

Това моето е предишния модел ,на това ,което ти си ми показал
      Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 22:49.

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Днес отново осъмнах без 8 капачки на винтилите на гумите, предполагам сутринта лапетата са ги габосали, тъй като снощи дремах до към 2 в гаража, и си бяха там.....това е вече 7мия комплект дето взимат, мисля че успях да ги приуча че пред нас винаги има две алфи с лачени капачки, време е да залагам камерата и да подготвя 2-3 точилки......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

напръскай капачките с нещо гадно или ги намажи с грес - някаква мизерийка им направо
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            напръскай капачките с нещо гадно или ги намажи с грес - някаква мизерийка им направо
            Та в яда си да сътворят дваж по-голяма беля.
            sigpic
            Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
            Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
            Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Е и какво му дреме - въпроса е че искам да го хвана гада, и затва продължавам да купувам и слагам......има чалъм да пусна и нещо като аларма колкото и странно да звучи, имам как да я направя......слагам лачени капачки на едната, до колата ми има един голям кестен, където по принцип хора не минават, опъвам между дървото и колата една корда дето свършва с пластина, която като мине някой и я дръпне, дава контакт по кабела дето ще пусна до нас, където ще пищи нещо......взимат винаги всичките 4 капачки, което предполага че гадта обикаля цялата кола, така че няма начин да не мине оттам......лошото за него ще е ако мине сутрин рано и ме завари в кревата - теоретично имам 10 секунди докато стигна до колата от изходно креватно положение, но тогава може би ще съм в още по кофти настроение, и може би телесните повреди ще са неизбежни.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Е и какво му дреме - въпроса е че искам да го хвана гада, и затва продължавам да купувам и слагам......има чалъм да пусна и нещо като аларма колкото и странно да звучи, имам как да я направя......слагам лачени капачки на едната, до колата ми има един голям кестен, където по принцип хора не минават, опъвам между дървото и колата една корда дето свършва с пластина, която като мине някой и я дръпне, дава контакт по кабела дето ще пусна до нас, където ще пищи нещо......взимат винаги всичките 4 капачки, което предполага че гадта обикаля цялата кола, така че няма начин да не мине оттам......лошото за него ще е ако мине сутрин рано и ме завари в кревата - теоретично имам 10 секунди докато стигна до колата от изходно креватно положение, но тогава може би ще съм в още по кофти настроение, и може би телесните повреди ще са неизбежни.....
                Защо не си вземеш метални, които може да ги стегнеш с гаечно ключе. Така, на ръка няма да могат да се отвият.

Comment

Първоначално публикувано от robkobg Покажи съобщение
                  Защо не си вземеш метални, които може да ги стегнеш с гаечно ключе. Така, на ръка няма да могат да се отвият.
                  То тва най - лесно, ама нали мое да ми скъса целия вентил с опити да ги отвие, и да ми отвори повече работа......

Comment

В службата имаме подобен проблем с изчезването на храна. Някакси не се връзва да си оставяш храната в чекмеджето, пък като я оставиш на предназначеното за това място и хваща крачета. Та като решение съм намислил да набухам храната с разхлабителни и да видим, на кой ще пишем отсъствие.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение

В службата имаме подобен проблем с изчезването на храна. Някакси не се връзва да си оставяш храната в чекмеджето, пък като я оставиш на предназначеното за това място и хваща крачета. Та като решение съм намислил да набухам храната с разхлабителни и да видим, на кой ще пишем отсъствие.
                      хахаа ей това ще е забавно
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Криза, народа гладен
                        sigpic Alfasud/156 1.8ex
                        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Още преди да започне кризата, имаше палави ръчички. Извинението не се приема.
                          sigpic

Comment

Още преди да започне кризата, имаше палави ръчички. Извинението не се приема.
                            По принцип не е много редно да има храна на работното място - навярно някой е искал да въведе ред и дисциплина.
                            Ти гледай да не ти откраднат боксерките с тия палави ръчички.
                            Last edited by old alfist; d.m.y г., 16:56.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              По принцип не е много редно да има храна на работното място - навярно някой е искал да въведе ред и дисциплина.
                              Ти гледай да не ти откраднат боксерките с тия палави ръчички.
                              Ами не е редно и затова си имаме обособено място за целта.
                              sigpic

Comment

Разбрах ги кой са гадовете, тройка лапетии, имаме видео, разобличени са за по малко от 24 часа, скоро ще пусна кадри......

Comment

Working...
                                X