Известие

Collapse
No announcement yet.

Удар срещу arenabg.com

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Удар срещу arenabg.com

http://news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=178642
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

иначе няма да се научиме
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
      иначе няма да се научиме
      Те в САЩ не са се...ти ти искаш тука....
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
        Първоначално публикувано от Kuku
        иначе няма да се научиме
        Те в САЩ не са се...ти ти искаш тука....
        Ааамиии, аз нищо не искам, нито тегля от торенти, нито нищо :P
        sigpic

Comment

А бе вие луди ли сте? Да се научим какво?- Да купуваме лицензирана музика или филми със заплати от 300 лева! Или щом не можем да купуваме авторски права, ще слушаме музика само по радиото, така ли? Да ама не! Ще си тегля и ще си качвам колкото си искам, а на който не му харесва- да си купува музика за 30 лева албума.Може и да не е много "европейско", обаче аз нито имам пари да купувам всеки албум или филм, който ми харесва, нито ще спра да слушам музика пък ако ще и пиратска да е!
          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Айдеееее поредното показно за пред европейците.

Comment

bager, аз никога през живота си не съм използвал торенти, пък така като ме гледаш да ми има нещо
              Е, вярно, не слушам последните денс-тупалки и не гледам най-новите блок-бастери, ама и не си давам много зор
              Взимам си филми от видеотеката по 50ст. (някаква промоция - явно вечна ) и си ги записвам за личната колекция в колата мога и радио да си слушам, ако нямам пари да си купя някой диск и живота продължава... мисълта ми е, че не виждам какво толкова трагично е станало, та вече на няколко места чета разни теми с псувни и лпюене срещу НСБОП, особено в коментарите към линкчето горе - ми в крайна сметка това им е работата на качулките
              Преди ден-два на Калотина са заловили 200кг. наркотици - евала (колко са минали, за да хванат тези 200кг. е друг въпрос ), преди седмица-две хванаха котрабандни маратонки в Илиянци - пак евала, може там да има 100 вида контрабандни стоки, ама поне нещо показаха, че са направили
              До колко това е прах в очите на хората, не искам да коментирам, защото е ясно, че далаверите за някого си продължават, ама ако си спомняш, преди и толкова нямаше...
              И конкретно за Арена, не можеш да ме убедиш, че няма кой да си позволи филми по 50ст. или 1лв. от видеотеките, ама айде, няма да споря за това, всеки има право сам да си решава как да си харчи парите
              Може би, аз понеже не съм ползвал и затова не ми пука изобщо за тия торенти...
              sigpic

Comment

А може би предлагаш, да даваме по 50-100лв за игра и после да псуваме, че нищо не струва ? Спомням си, че гледах Епизод 2 към три пъти и после отидох на премиерата в НДК (Това можех да си го спестя... по-гадно качество от зала едно нема и през целия филм горе в десно висеше некфо перденце) После тоя именно филм го закупих и на ДВД. Е кажете ми сега, как е страдала киноиндустрията от мен ? Къде не съм си платил ? Игрите които ми харесват, ги купувам... които не, ами да се оправят (дърпам, гледам и трия). За музиката какво да ви кажа. Платил съм си лицензите за ФНМ поне по два пъти на албум (касети дето се скапват още у време оно на полиграм и т.н.) е сега пак ли да им плащам ? Е ви ги два прости примера от много А що стана с оня нотариус ? Май го позамазаха и точно в тоя ден арестуваха трима "врли и организирани" престъпници :P Преди време пак така замазаха далаверите на Доган с БЧК, като раздуха едно убийство в Пазарджик. Да, ама не ! Ние тия вече не ги купуваме ! Но като каже БТВ-то на културата, че фанали пиратство за над 36 000 филма и над 10 000 000 долара, масите почват да ахкат и охкат - ЕГАТИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ са тия по-зли от вносителите на наркотици на границата.... оф аре отплеснАх се

П.П. Като почнат да дават игри под наем... ще размислим. Не да дам 120 левета за Driv3r (такава простотия нема!)
                Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

е те така е в нормалните държави

а в бг

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Само пропуската малката подробност, че например най-новите игри излизат първо на Норвежките и Шведските сървъри.(пиратски) От там момчетата с по-бърз международен нет ги дърпат и ги качват тук за да може и ние да ги изтеглим.
                    Айде да не ви давам пример как исках скоро да си купя оригинална игра - обаче тя идва в БГ един месец след като е излязла в Европа (в САЩ още по рано) и на всичкото отгоре нямат колекционерското издание за България - е кво - всички да я играят, а аз да чакам един месец някой да се сети да я внесе лицензирана в БГ - пък така си я имам на следващия ден.

И представете си - в България сега е по-скъпа от тази която ми донесоха от Полша.(оригинална) Исках оригинала , за да подкрепя производителя - щото ме кефи
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Hackers III The Fall Down

http://www.youtube.com/watch?v=Vxi6NeMGiwU

Решението е да си криптираш файловата система. Да дойдат да ме фанат за...
                      Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
                      2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Първоначално публикувано от kekc
                        Абе то решения има доста, ама все пак задавали ли сте съ въпроса колко пари губят КИНАТА и Видеотеките в България
                        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                        Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
                          Абе то решения има доста, ама все пак задавали ли сте съ въпроса колко пари губят КИНАТА и Видеотеките в България

А някой задавал ли си е въпроса колко пари губя аз от факта че живея в България
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

с какво ще криптираш цялата OS?? не съм чувал досега за тва.. сериозно
                            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper
                              с какво ще криптираш цялата OS?? не съм чувал досега за тва.. сериозно
                              Има решения на физическо ниво, като при преносимите компютри. Диска и да го сложиш на друго ПС нищо не става
                              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                              Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                              X