Известие

Collapse
No announcement yet.

Пътуване до Гърция-Въпроси!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
    Противоречиви мнения за ксенона. Хм. Мързи ме да го махам,а и капачките са пробити,трябва да си търся и капачки за фаровете .... стана тя една ...
    Карай с него. Нямаш ядове. Ако правеха проблем за ксеноните то все повече хора щеше да почне да гори тъй като все повече започват да карат с него. И въпреки това не е толкова разпорастранен колкото у нас. Ако някъде ти кажат нещо (в което се съмнявам) им покажи врътката за регулиране на варовете и си готов. Ако те спрат за нещо (за каквото и да е) не се заяждай. Спазвай им правилата и това е. С нищо не са по-различни от нашите. Единствената разлика е, че нашите полицаи си ги знаеш как действат и ти е ясна цялата система.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Мен ме интересуваше, да не би да го има като закон там за ксеноните ....
      ясно е ,че извън границата трябва да сме по-ниски от тревата ....
      Alfa156 Against All

Comment

гадно но зелената карта може да се купи по важни са мед. застраховки и здравната книжка
        Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
        156 1,8ТS-99 ......
        EX
        159 1,9 JTD-08

Comment

Тези мед. застраховки какви пари са ....
          Alfa156 Against All

Comment

Имаш лично съобщение.
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Тя е в случай, че... И цената й зависи от срока, който искаш да покрива и стойността на която се застрашоваш. Не са скъпи. Особено за кратки срокове. Принципно не е задължителна. Аз много пъти когато някъде съм пътувал за максимум седмица не съм си правил.

Comment

Ксенона не е забранен, каквото и да ти разправят.Там държат много да няма изменение в конструкцията и за едни джанти може да го отнесеш.
                Зелена карта не ти трябва никъде в Европа.Тя е в цената на нормалната застраховка.
                Каквото и да ти казват полицаите, само се усмихвай глупаво и кимай с глава.В никакъв случай не подписвай нещо!Газ трудно ще намериш.За другото не се притеснявай!Просто си карай нормално и няма да имаш проблеми.
                Ако закъсаш нещо ми се обади!
                Тел 088 77 33 174 или 0878924733.
                Аз ще се оправя с тях!
                Успех!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  .................
                  Аз ще се оправя с тях!
                  Успех!

Записвам си.
                  Благодаря.
                  Last edited by slav40; d.m.y г., 21:19.
                  Alfa156 Against All

Comment

Зелена карта не ти трябва никъде в Европа.Тя е в цената на нормалната застраховка.
                    Че, при повечето застрахователи влиза в цената - влиза, НО при пътуване трябва да си я носиш, защото всъщност тя удостоверява на разбираем, за гърците в случая, език, чe имаш гражданска и ако не дай си боже катастрофираш, пък макар и леко, ще трябва да изпишеш една кофа мастило и да плащаш за превод и легализация на място. Зелената карта за европейското икономическо пространство е просто преведената ви на латиница ГО.
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Така могат да те ебават, ако не си знаеш правата и го покажеш!Всяка застраховка си има номер и това е достатъчно!Номера не се превежда!Ако има проблем се обаждаш на номера , посочен на застраховката.Все пак те са наясно и ако има проблем го отнася застрахователя , а не човека.В това са железни.Не се плашете излишно!Не е зле да си носите и списъка с телефоните за взаимопомощ.В почти всички държави, дори и в Турция имаме членове, заявили, че са готови да помогнат.Не пренебрегвайте факта, че те са много навътре в нещата.В края на краищата, ако не могат пряко да помогнат, поне няма да сте на улицата с глупаво изражение на неудачник.
                      В крайна сметка, бъдете учтиви и винаги се усмихвайте!Какавото и да става!
                      Дори и да им го начуквате!
                      Успех!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Така могат да те ебават, ако не си знаеш правата и го покажеш!Всяка застраховка си има номер и това е достатъчно!Номера не се превежда!Ако има проблем се обаждаш на номера , посочен на застраховката.Все пак те са наясно и ако има проблем го отнася застрахователя , а не човека.В това са железни.Не се плашете излишно!Не е зле да си носите и списъка с телефоните за взаимопомощ.В почти всички държави, дори и в Турция имаме членове, заявили, че са готови да помогнат.Не пренебрегвайте факта, че те са много навътре в нещата.В края на краищата, ако не могат пряко да помогнат, поне няма да сте на улицата с глупаво изражение на неудачник.
                        Успех!
                        Прав си, но е факт, че и те като видят чужденец ще го завъртят на шиш, та ако има възможност да си вземе зелената карта с него, която така или иначе му е безплатна по-добре е да я има у себе си. Ей така, за собствено успокоение. Иначе гледам си навътре в нещата, редно е да му споменеш поне какво се прави в случай на ПТП.
                        Така или иначе съм тръгнал да пиша...дай поне да не е напразо. В случай на ПТП се попълва....абе нещо като споразомуение, не знам в превод как му се вика на български ама е двустранно....демек нещо като тоя протокол, който въведоха тук в случай на леки ПТП-та без пострадали. Та от там натаък процедурата е, че с това споразумение виновният трябва да уведоми своята застахователна компания, която поема грижите по възстановяване на щеите на потърпевшата страна.

Comment

Успех!
                          Всеки нормален застраховател ти издава и зелена карта като сключва полицата за ГО с твоя милост и нищо не се плаща допълнително (изключая Лев Инс).
                          Ако не си си я взел, можеш да минеш през който и да е офис на твоята ЗК и да ти я разпечатат, повярвай ми може да ти спести много грижи ако си купиш някоя по-читава кола вместо бившата ти 33-ка и се осмелиш да пътуваш в чужбина с нея Да не говорим, че има и опции за асистанс и правна помощ и за територията на ЕС.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ксенона не е забранен, каквото и да ти разправят.Там държат много да няма изменение в конструкцията и за едни джанти може да го отнесеш.
                            Каквото и да ти казват полицаите, само се усмихвай глупаво и кимай с глава.В никакъв случай не подписвай нещо!Газ трудно ще намериш.За другото не се притеснявай!Просто си карай нормално и няма да имаш проблеми.
                            Аз ще се оправя с тях!
                            Успех!
                            А като си монтираш ксенон на мястото на фабрични обикновенни крушки- това не е ли изменение в конструкцията.
                            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                              А като си монтираш ксенон на мястото на фабрични обикновенни крушки- това не е ли изменение в конструкцията.
                              Дори и да се смята като изменение тях не ги интересува. Не глобяват за ксенон! По едно време беше тръгнал такъв слух, но в кйрана сметка както писах по горе е като извънземните - говорят, че ги има, но никой не ги е виждал. Сега дори не се и говори за това. И все повече aftermarket ксенони се монтират по колите. Карайте спокойно. Ако някой се опитат да го правят на маймуна mordohy съвсем съвестно си предложи помощта - възползвайте се!

Comment

Миналото лято ме спряха по път за Макри, беше скоро след КПП "Петко Войвода" , само, че беше гранична полиция и прегледаха багажа и документите, бяха много учтиви даже единият полицай кима одобрително, че карам Алфа, но ме предупредиха през деня да не карам със запалени фарове защото пътните полицай можели да ме глобят. За газта, също като колегите- голям зор е.
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X