Първоначално публикувано от slav40
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пътуване до Гърция-Въпроси!!!
Collapse
X
-
The greatest of all scientific hobbies!
-
Мен ме интересуваше, да не би да го има като закон там за ксеноните ....
ясно е ,че извън границата трябва да сме по-ниски от тревата ....
Comment
-
-
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщениеТези мед. застраховки какви пари са ....Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщениеТези мед. застраховки какви пари са ....The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Ксенона не е забранен, каквото и да ти разправят.Там държат много да няма изменение в конструкцията и за едни джанти може да го отнесеш.
Зелена карта не ти трябва никъде в Европа.Тя е в цената на нормалната застраховка.
Каквото и да ти казват полицаите, само се усмихвай глупаво и кимай с глава.В никакъв случай не подписвай нещо!Газ трудно ще намериш.За другото не се притеснявай!Просто си карай нормално и няма да имаш проблеми.
Ако закъсаш нещо ми се обади!
Тел 088 77 33 174 или 0878924733.
Аз ще се оправя с тях!
Успех!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение.................
Аз ще се оправя с тях!
Успех!
Записвам си.
Благодаря.Last edited by slav40; d.m.y г., 21:19.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЗелена карта не ти трябва никъде в Европа.Тя е в цената на нормалната застраховка.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Така могат да те ебават, ако не си знаеш правата и го покажеш!Всяка застраховка си има номер и това е достатъчно!Номера не се превежда!Ако има проблем се обаждаш на номера , посочен на застраховката.Все пак те са наясно и ако има проблем го отнася застрахователя , а не човека.В това са железни.Не се плашете излишно!Не е зле да си носите и списъка с телефоните за взаимопомощ.В почти всички държави, дори и в Турция имаме членове, заявили, че са готови да помогнат.Не пренебрегвайте факта, че те са много навътре в нещата.В края на краищата, ако не могат пряко да помогнат, поне няма да сте на улицата с глупаво изражение на неудачник.
В крайна сметка, бъдете учтиви и винаги се усмихвайте!Какавото и да става!
Дори и да им го начуквате!
Успех!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТака могат да те ебават, ако не си знаеш правата и го покажеш!Всяка застраховка си има номер и това е достатъчно!Номера не се превежда!Ако има проблем се обаждаш на номера , посочен на застраховката.Все пак те са наясно и ако има проблем го отнася застрахователя , а не човека.В това са железни.Не се плашете излишно!Не е зле да си носите и списъка с телефоните за взаимопомощ.В почти всички държави, дори и в Турция имаме членове, заявили, че са готови да помогнат.Не пренебрегвайте факта, че те са много навътре в нещата.В края на краищата, ако не могат пряко да помогнат, поне няма да сте на улицата с глупаво изражение на неудачник.
Успех!
Така или иначе съм тръгнал да пиша...дай поне да не е напразо. В случай на ПТП се попълва....абе нещо като споразомуение, не знам в превод как му се вика на български ама е двустранно....демек нещо като тоя протокол, който въведоха тук в случай на леки ПТП-та без пострадали. Та от там натаък процедурата е, че с това споразумение виновният трябва да уведоми своята застахователна компания, която поема грижите по възстановяване на щеите на потърпевшата страна.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТака могат да те ебават, ако не си знаеш правата и го покажеш!Всяка застраховка си има номер и това е достатъчно!Номера не се превежда!Ако има проблем се обаждаш на номера , посочен на застраховката.Все пак те са наясно и ако има проблем го отнася застрахователя , а не човека.В това са железни.Не се плашете излишно!Не е зле да си носите и списъка с телефоните за взаимопомощ.В почти всички държави, дори и в Турция имаме членове, заявили, че са готови да помогнат.Не пренебрегвайте факта, че те са много навътре в нещата.В края на краищата, ако не могат пряко да помогнат, поне няма да сте на улицата с глупаво изражение на неудачник.
Успех!
Ако не си си я взел, можеш да минеш през който и да е офис на твоята ЗК и да ти я разпечатат, повярвай ми може да ти спести много грижи ако си купиш някоя по-читава кола вместо бившата ти 33-ка и се осмелиш да пътуваш в чужбина с неяДа не говорим, че има и опции за асистанс и правна помощ и за територията на ЕС.
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКсенона не е забранен, каквото и да ти разправят.Там държат много да няма изменение в конструкцията и за едни джанти може да го отнесеш.
Зелена карта не ти трябва никъде в Европа.Тя е в цената на нормалната застраховка.
Каквото и да ти казват полицаите, само се усмихвай глупаво и кимай с глава.В никакъв случай не подписвай нещо!Газ трудно ще намериш.За другото не се притеснявай!Просто си карай нормално и няма да имаш проблеми.
Аз ще се оправя с тях!
Успех!Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеА като си монтираш ксенон на мястото на фабрични обикновенни крушки- това не е ли изменение в конструкцията.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Миналото лято ме спряха по път за Макри, беше скоро след КПП "Петко Войвода" , само, че беше гранична полиция и прегледаха багажа и документите, бяха много учтиви даже единият полицай кима одобрително, че карам Алфа, но ме предупредиха през деня да не карам със запалени фарове защото пътните полицай можели да ме глобят. За газта, също като колегите- голям зор е.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
Comment