Известие

Collapse
No announcement yet.

Пътуване до Гърция-Въпроси!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това лято в помощ на гръцката пътна полиция има и 250 български полицаи,предимно в районите на Солун,Халкидики и Аспровалта.
    Всичко останало съм казал няколко поста по-горе.
    Ако някой закъса или има проблем може да ми се обади на тел.0899101904 или 00306974008887.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Отново ви благодаря.
      Мородохи, преди самия Волос ли говориш за отбивки? Защото иначе като гледам друг път освен покрай Солун не виждам.
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Ще пътувам от Пловдив до Аспровалта някой ще каже ли откъде е най-добре да мина през Златоград или Гоце Делчев? И ако има нещо друго важно за пътуване до Гърция да сподели. Благодаря!
        sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
        156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp

Comment

миналата година ходих там, наблизо, минах през Боровец,Самоков, Дупница и надолу , през Гоце Делчев имам много завои, свят ми се зави. В Гърция не видях нито един полицай на пътя, веднъж се обърках и веднъж в Серес се оказа, че някак съм влязал и карам в насрещното на което гърците много се възмущаваха
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от danko84 Покажи съобщение
            Ще пътувам от Пловдив до Аспровалта някой ще каже ли откъде е най-добре да мина през Златоград или Гоце Делчев? И ако има нещо друго важно за пътуване до Гърция да сподели. Благодаря!
            Най-кратък ти е пътя през ГПП Илинден -Ексохи т.е.покрай Гоце Делчев, през Златоград по-добре недей минавай за тази дестинация (петък го минавах за Фанари- много бавен) а и по-дълъг път!
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

По-доброто трасе за мене е не през Г. Делчев , а през Кулата. Вярно, че ще минеш през Папаз Чаир. но после е много по-къс пътя: Серрес ; Неа Зихни ; Амфиполи и завиваш на дясно.
              През Златоград пътя е отвратителен и е само за хора със здрави нерви. Освен това и много се отклоняваш.
              Друг добър маршрут е : Пазарджик ; Велинград ; Якоруда ; Юндола и излизаш на Е-76.
              успех!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Само да напомня Е79 е затворен след отбивката за Мелник и Петрич. След Сандански се отклонява към Петрич, след това до Марикостиново и през още 2-3 села до Кулата.
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  По-доброто трасе за мене е не през Г. Делчев , а през Кулата. Вярно, че ще минеш през Папаз Чаир. но после е много по-къс пътя: Серрес ; Неа Зихни ; Амфиполи и завиваш на дясно.
                  През Златоград пътя е отвратителен и е само за хора със здрави нерви. Освен това и много се отклоняваш.
                  Друг добър маршрут е : Пазарджик ; Велинград ; Якоруда ; Юндола и излизаш на Е-76.
                  успех!
                  Пазарджик- Велинград беше затворен и се минаваше през Белово, не съм обръщал скоро внимание дали вече е отворен
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Отворен е, в неделя минах по него.

Comment

Ясно ще мина през Гоце Делчев мерси за инфото.

Comment

И последно питане зелена карта трябва ли?

Comment

И последно питане зелена карта трябва ли?
                          По принцип не, но скапаните български застрахователи могат да ти откажат плащане. Което ГАРАНТИРАНО ще бъде оборено от съда, но трябва да ги съдиш. А преди това да платиш от джоба си - ако изобщо имаш толкова пари. И е мътна, дълга и кървава разправия.

Ето тук е резюмирано:

http://www.capital.bg/biznes/kompani...ot_putuvaneto/

Аз винаги си правя, за да съм спокоен - въпреки ме реално си е рекет, ако си в страна от ЕС. Преди година добър мой приятел се сборичкал на един светофар в Солун с някакво местно Ауди А8 - и се съди 8 месеца с Булстрад, защото отказаха да платят - счупен фар и паднала броня, ама на Ауди А8 последен модел с диодни фарове и регреса беше за 12 000 евро. Разправии, адвокати, 6 заседания на съда в Солун, пътувания, абе мамата си трака.

Накрая спечели, ама му побеля косата. Затова - вземи си зелена карта, че тва нашто са мутри и рекетьори, не са застрахователи.
                          Volvo XC90 D5 '06
                          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                            По принцип не, но скапаните български застрахователи могат да ти откажат плащане. Което ГАРАНТИРАНО ще бъде оборено от съда, но трябва да ги съдиш. А преди това да платиш от джоба си - ако изобщо имаш толкова пари. И е мътна, дълга и кървава разправия.

Ето тук е резюмирано:

http://www.capital.bg/biznes/kompani...ot_putuvaneto/

Аз винаги си правя, за да съм спокоен - въпреки ме реално си е рекет, ако си в страна от ЕС. Преди година добър мой приятел се сборичкал на един светофар в Солун с някакво местно Ауди А8 - и се съди 8 месеца с Булстрад, защото отказаха да платят - счупен фар и паднала броня, ама на Ауди А8 последен модел с диодни фарове и регреса беше за 12 000 евро. Разправии, адвокати, 6 заседания на съда в Солун, пътувания, абе мамата си трака.

Накрая спечели, ама му побеля косата. Затова - вземи си зелена карта, че тва нашто са мутри и рекетьори, не са застрахователи.
                            Да прав си....ама аз си задавам въпроса....ние в ЕС ли сме, или не.....какво значи това зелена карта, тъпо допълнение към ГО....ако попитам някой шваба ще ми се смее....
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

И на мен ми дойде ред да се поразходя до Гърция (Халкидики), нещо ново да трябва да имам предвид?
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Не!
                                Няма нищо ново.
                                Само дето наблюдавам, че са се оборудвали, във връзка с кризата, с лазерни поп детектори.
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X